איזה מזל!!!

יעל11כהן

New member
בהחלט כן

הצבעתי בסופו של דבר עבור נ"ץ (קליינר+מרזל). ואפילו שהם לא עברו את אחוז החסימה - אני לא מצטערת על זה אפילו שניונת.

אוי ויי. אפילו יותר גרוע מש"ס.../images/Emo5.gif

מה קורה עכשיו עם התינוק המגודל הזה מרזל - הוא ממלמל לעצמו בבית "ביילין, עוד שבוע אני בכנסת"???

zoharj

New member
היי יעל

דעותינו הפוליטיות שונות זו מזו כמעט 180 מעלות... נראה לי שהפורום אינו המקום המתאים לנהל ויכוח אידאולוגי ממושך ואולי גם קצת עקר. בכל אופן, לדעתי שינוי איננה "אנטי" יהודית, אלא מנסה להחזיר את הדת למקומה הראוי. אני אישית מאמין שהפרדת הדת מתקציבים, ג'ובים ושחיתויות פוליטיות תעשה לה רק טוב. שינוי לא מנסה לפעול "נגד דתיים" ואינה "שונאת" אף אחד. עקרון השויון נמצא לנגד עיניה. קשה לי להבין איך אנשים מבלבלים ביניהם. אני מקווה שהישיבה בממשלה תועיל למטרות הללו, אך את זאת העתיד יוכיח. ועוד אני מבקש מכל אלו שחרדים לעתידם - תפסיקו לדאוג. אף אחד לא הולך לחסל או הדת ולהכריח את כולם לאכול חזיר. (קצת פרופורציה בבקשה...) -----------------------

masorti

New member
שינוי היא בהחלט מפלגה אנטי-דתית...

היא אכן מנסה להחזיר את הדת "למקומה הראוי"... לשולי החברה, רצוי כשהיא מוגבלת למספר שכונות מסוגרות. אני ממליץ לך להיכנס לאתר האינטרנט של שינוי, לעבור לדף הצעות החוק של חבר הכנסת (בקרוב שר הפנים) פורז, ולקרוא את הצעה מספר 1 בסעיף "בעלי חיים". הצעה זו קוראת לאסור בחוק את השחיטה הכשרה במדינת היהודים. רק מפלגה אנטי-יהודית קיצונית יכולה להציע דבר כזה. ואין לזה שום קשר עם כפייה דתית או עם חלוקת תקציבים. זהו נסיון בוטה להתעמר בציבור הדתי במטרה להביא לחיסול הדרגתי של הדת היהודית.

מזמן כבר לא כתבת "שחיטה כשרה"

אל הפעם אני כבר לא אטרח לענות לך. אם תמשיך עם זה עד הבחירות הבאות לא מן הנמנע שאאלץ לסתור אותך כמו לפני הבחירות אבל עד אז אני בחופש ותוכל להמשיך לקשקש ולדמגג כאוות נפשך וכרוחב זמנך הפנוי.

masorti

New member
אני מקווה שעד הבחירות הבאות...

עוד אוכל לאכול בשר כשר משחיטה מקומית. על החוקים שתנהיגו בקדנציה הבאה לא כדאי אפילו לחשוב.

masorti

New member
בשביל מה שכתבתי לא צריך נבואה.

זה ברור מאליו בהתחשב במטרתה של שינוי ובכוח שנפל לידיה באדיבות המפד"ל.

masorti

New member
א כנראה שטומי לפיד נביא...

כי הוא ניבא לפני הבחירות ששינוי תנהיג נישואים אזרחיים ותחבורה בשבת וכיו"ב. למי אמרת שניתנה הנבואה?

הוא לא ניבא הוא הבטיח להילחם למען

הוא לא ניבא הוא הבטיח להילחם למען הדברים הללו. תגיד? איפה למדת להיות כזה דמגוג? יש לזה סמינר מיוחד?

למעלה