איזה מוות!

go golan go

New member
איזה מוות!

מתייבש לי המוח! אני לא יכולה יותר.... אני עכשיו בבצפר- כרגיל במשרד של אבא, יושבת עם עצמי ועם הקפה שעוד שניה נגמר... (תודו שהייתם מתים לתנאים כאלו בבצפר... קפה מתי שרוצים, מחשב שיש לי די בעלות עליו...
אבל בכל זאת.. משעמם לי! באתי לשיעור אחד שמתחיל עוד 45 דקות, ולמזלי זה יום קצר בגלל שיחות הורים- אז לפחות יש הסעות מוקדמות... אמן! ושי- לא הצחשק לי לשרשר- מה תעשה לי? אין פה כבר את כורתי האצבעות הראשיים....

S a l i t

New member
מסכנה שלי ):

לי יש היום מתכונת בביולוגיה!!! גם אני צריכה רחמים נכון שאת מרחמת עליי? תגידי שאת מרחמת עליי

go golan go

New member
איכס.... גועל.... מסכנה....

אני הבנתי בכיתה י' שביולוגיה זה לא בשבילי... אבל לא נורא! אל תדאגי! זה עוד מעט נגמר. בהצלחה חמודה! דרך אגב, את בבית? בצפר?....

S a l i t

New member
בבית פאקין ספר aheeeee

לא נורא עוד מעט אני יילך להיבחן ואז הביתה... T%$@%^@%TR@U&^$&%$^ אלושה היית במסיבת סיום של זורקה וקשת?

מ ו ר ע ל

New member
לי יש בגרות בתושב"ע!!!

היום היום היום שיהיה לי בהצלחה:) אני כזה שולט במשנה ותלמוד חחח

מ ו ר ע ל

New member
ללא ספק שברתי היום את השיא של עצמי

סיימתי את החלק הראשון של הבגרות שאורכו שעה ורבע בעשרים דקות שיא חדש לכל הדיעות... כל הכיתה כולל המורה והמשגיחה היו בשוק... החלק השני כבר הלך פחות חלק אבל מילא... יהיה טוב עכשיו שבוע מנוחה לקראת תנ"ך

פשששששש יפה יפה!!

כל הכבוד! סיימת את הבגרות (ועוד בתושב"ע) ב20 דק'?! כשהיית אמור לעשות אותה בשעה ורבע?! מגיע לך ח"ח!! קבל עוד אחד זמן כי בא לי: ח"ח!
לא יודעת מה קורה לי.. אני מתחילה לכתוב בשגיאות כתיב.. לדוגמא: במקום כי, כמעט כתבתי "קי" סיימת - כמעט כתבתי "סיימתה" היית - "הייתה" מגיע - "מגיעה" זה מתחיל להפחיד.. לא נורא יהיה טוב נכון?

s h e e p i t

New member
אני הכי מסכנה...

יש לי היום חופשת מתכונת... סתם אבל הקטע הוא שמחר המתכונת ב... היסטוריה!!!!!!!!!!!!!! ככה ש... היה נעים להכיר...

go golan go

New member
בהצלחה לכם. אני הולכת לריב עם המורה

שלי למתמטיקה... לא נראה לי הגיוני שאני אעשה מחר מתכונת שדאני יודעת עליה מלפני שעה בלבד. לילה טוב!

just stav

New member
בהצלחה לכולם, ואני הולכת לריב עם

המורה למחשבים.. מחר בגרות ואני לא מוכנה לציון הגשה מתחת ל-85. אה, כן, ואני הולכת גם ללמוד קצת וכאלה..
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
חחחח... זה דווקא יכול להיות נורא

ספונטני מצידך... חחח תראי לה מזה!!!

S a l i t

New member
יאאאללההה גם כן כיבש

מה את משחקת אותה מסכנה כבשים אף פעם לא מסכנות אף פעם! לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!! לעולם אמרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוהאהאהאההה

s h e e p i t

New member
חחחח... ../images/Emo3.gif דווקא כן!!! מאוד!!!!!!!

איך אני אמורה להתכונן שאצל השכנים שלנו בונים וכל הזמן יש דפיקות וקדיחות! ומהצד השני (כאילו ברחוב) מכסחים את הדשא אני הולכת להתחרפן!!!! מצאו להם זמן כולם!!!!!! חכו חכו... בסוף אני אתפרץ עליהם! תאילנדי ח'מוד אני אצעק עליו!!!
טוב אני הולכת לעשות משו עם עצמי! ביי ובהצלחה לכם במריבות עם המורים

just stav

New member
רותם יא חולת נפש!

לכי כבר ללמוד!
אגב, ראית איזה יופי כתבתי את השם שלך? מגיע לי כל הכבוד, לא?
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
מ-ש-ע-מ-ם----ל-י-!

ואני לא יכולה להתרכז עם כל הרעש... חוץ מזה שעכשיו גם כל החתולים ברחוב התחילו לצרוח כמו משוגעים! ומה קרה כתבת את השם שלי (המקורי)? זהו התייאשת ? אחרי שהסטת (ככה רושמים?) את כולם ?! בכל אופן - כל הכבוד
טוב אני חוזרת "ללמוד"

למעלה