איזה מוות!

taltoolit

New member
ובניגוד לכל הלחוצים למיניהם

לי יש סתם יום חופש?! :)) אבל עדיין בהצלחה לכולכם...!!!

s h e e p i t

New member
חחחחח... ../images/Emo6.gif

ומה את עושה בבית?! כובע שקסי
נורדיה נראית קצת יותר טוב הרחוב שלי נראה משו כזה חכי אני אלך לצלם לך תמונה תראי מה אני עושה במקום להתכונן...

רק לפני שעה ידעתי שאין שביתה

ועוד שעה אני צריכה להיות בבית ספר , לעשות מבחן בביולוגיה. כדי שאני אלך ללמוד קצת....

s h e e p i t

New member
ועוד אחת.... וואי ממש משעמם לי!!!

תראו מה אני עושה במקום להתכונן... =\

s h e e p i t

New member
היא לא... זאת סתם אשליה אופטית...

אין לי כוח ללמוד ויש לי עבודה לעיצוב מחר שעדיין לא סיימתי לא את המעשי ולא את העיוני אולי תעזרו לי במעשי ? תנסו לפחות אני צריכה ליצור אריזה לרגשות / תחושות למשל : אריזה לפחד , שמחה ... יש למישו רעיון איך אפשר לעשות דבר כזה אתם יכולים לתת רעיונות גם לרגשות / תחושות... תודה - אני

kedeman

New member
נורדיה לא באמת נראית ככה!!!!

נורדיה זה החלק הכפרי יותר של נתניה... היא גם נראית ככה היא צילמה את הגינה היחידה שיש שם!!! רותם! לכי ללמוד!!!

kedeman

New member
תאמת נכון

נורדיה לא נראית רע כל כך..... למרות שאתם כן קצת שכונה של נתניה.... ויש לכם מראה כמו של ההרחבות של היישובים פה בתים עם חצר קטנה, דיי צפופים

s h e e p i t

New member
חחחח... הבית שלי לא צפוף!!!

אולי החדר... אבל החדר שלי זה משו מיוחד... אבל הבית ממש לא צפוף כאילו אני שונאת את הבית שלי כי אני טוענת שהוא גדול מדי ואתה אומר שהוא צפוף?! אני באמת לא מבינה ולא בטוחה שאני רוצה להבין מה גודל הבית שלך... מזה אחוזת קדם ?

זורקה

New member
יוווווו אתן שתי קשות קליטה!!!

מה קשה להבין למה הוא התכוון? הוא לא אמר שזה מקום לא יפה או קטן, או שהבתים שם קטנים וצפופים! הוא התכוון שהבתים מאוד קרובים אחד לשני ושלכל אחד יש חצר קטנה ואינטימית... (לא נגיד כמו בגמלא שלכל אחד יש 5 דונם...) any way.... גררררררררר

s h e e p i t

New member
חחחחח... איפה היית כל הזמן הזה ?!

תודה זהר הבנתי... שי אתה דביל ולא יודע לנסח את עצמך! בכל אופן זה מה יש במושב הישן זה שונה... החצרות יותר גדולות ופתוחות זה שונה אנחנו מושב חדש אז ככה זה...

למעלה