איזה מוות!

רגע.. שאני אבין..

לא מספיק מה שעזרתי לך לפני שבוע?!?! עוד לא סיימת את זה?! אמרת שהרעיונות שנתתי לך היו טובים שקרנית

מאוו Boaz

New member
תיזהרי שהוא לא יעשה אותך על האש!!

תאילנדים אוהבים בשר אמנם זה לא חתול או כלב.. אבל כבשים זה מעדן תאילנדי..

THE sky angel

New member
חחח גם לי בבגרות חורף בהסטוריה זה ה

היה!! אצל השכנים העובדים הפסיקו לעבוד ורק כשאני צריכה ללמוד לבגרות הם התחילו יימח שמם!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בסוף קיבלתי 72 אז תתעודדי :))

גם לי היתה היום מתכונת בהסטוריה..

איזו טחינה! גריסה! קציצה! וזהו.. זה נגמר נשמתי קצת היום (לא הרבה במיוחד כי גם הייתי בנתניה) לכבוד שזה נגמר אבל רגע! זו רק המתכונת אח"כ יש בגרות! ועוד לשון קיבינימאט

kedeman

New member
אוווו את כל כך מסכנה!!!!

לא! אני באתי היום לשעתיים של יום מרוכז לפני המתכונת במתמטיקה ומה אני עושה עוד מעט???? נראה אם מישהו מכם יצליח לנחש.. בחיים לא... אני נוסע לאופרה!!!!! כל המגמת מוזיקה שלנו נוסעים :) אז אני נוסע ויהיה כייף... או לפחות מצחיק הולכים לעשות שטויות!!!! ומחר בבוקר מתכונת במתמטיקקה.......

לאיזה אופרה אתה נוסע?!

חחחח גם אני הייתי לא מזמן באופרה! היה ענק! אמנם נסעתי עם אמא שלי לפתיחה של מבנה שהם סיימו לבנות בחולון.. ובפתיחה היה את האופרה של מקס ומוריץ! היה פשוט מעולה.. ממש נהניתי! =) היה אדיר.. זה היה סיפור מצחיק.. ולילדים כזה.. חחחח ממש צחקנו שם (אמא ואני) וזה גם ספר ילדים אז בכלל.. תהנה! (בטח כבר נסעת.. אז קיצר - ספר חוויות
) ערב טוב!

kedeman

New member
אופרה בשם "רוסלקה"

זה הסיפור של בת הים אבל בטלנובלה היה נסבל.... אחרי שתי מערכות לא חזרתי פנימה למערכה השלישית זה מצחיק למעלה יש כתוביות בעברית ובאנגלית (כמו בסרטים) שעה הם אומרים משפט אחד!!!!!!!!!!!! זה מה שנקרא אריות (לא כמו החיה אריה!) כששיעמם לי קראתי גם את הכלוביות באנגלית (ממתי "אסון" אומרים alas???? לא הכרתי את המילה הזאת)

tuty fruty

New member
אוי באו אלינו הבות של האופרה הזאת

לביצפר לעשות לנו הרצאה על אופרה וזה היה די משעמם וחוץ מזה הם ניסו ללמד אותנו לשיר אופרה שזה היה מצחיק!!! אפילו אני שרתי זה שכולם ברחו ואני לא יודעת למה זה לא אומר..

kedeman

New member
אלינו גם באו כמה לפני

אני לא בטוח אם הן מהאופרה הזאת או שהן זמרות אופרה בכללי.... כדי להסביר לנו על אופרה לעשות לנו הכנה היה מפחיד חדר דיי קטן ודחוף וזמרת אופרה ששרה מאוד חזק....

חחחחחחחחחח נכון..

זה באמת ככה יש למעלה את הכתוביות.. אבל אצלינו היה רק בעיברית.. כי זו הייתה אופרה בעיברית.. אז לא שמו באינגלישיט.. לא היה צריך שמחה שנהנית!

למעלה