איזה מגעילים!!!!!!

בואנה יא חתיכת סתומה!!!!!!!!!!!

אני ניסיתי לעזור לך, זה היה ציניות אבל את טיפשה מדי להבין!!!! מגיע לך שהם כולם ירדו עלייך!! פעם הבאה תיזהרי למי שאת מדברת!!

מה לעשות!!!!!!!!!!!

וכמו שאת אומרת ואני אשנה קצת את זה........... למדתי שיש אנשים סתומים בעולם עד ש........ וזה לא מהעלבה!!!!!!!!!!! סליחה אם לא ידעתי לזה מה שאת מתכוונת אבל תחשבי שאיאפשר להיות עד כדאי כך להבין את זה לא? מה לעשות אולי יש אנשים סתומים בעולם ואולי אני אחת מהן אבל מה לעשות לא כ-ו-ל האנשים מושלמים!!!!!!!!!!!

crazystav

New member
אולי תפסיקו לריב? אנחנו בפורום פה

לא ביריד קללות! נוו..... תתעלמו כבר!!! בשביל מה כל זה?
אז יאללה תחחילו
אחד לשניה חחחחחח סתם סתם פשוט תפסיקו!

איזה צומי

הווווווווווו תאמיני לי שכמעט הסתכלתי על כול הדפים פה ולא רק אני פותחת את השרשורים החסרי משמעות פה...........

זה לא שאת פותחת שרשור.

את פשוט עושה הודעה שלא קשורה לכלום סטייל, תרזה המושלמת ומוסיפה תמונה. זה לא שרשור זו בועדה מרחפת

אז אם היה איזשהו שרשור מעניין

שהיה בדרך למטה, אבל עדיין דיברו בו, אז ההודעות המרחפות שלך שלא קשורות לכלום דוחפות שרשורים כאלה למטה. זה SO. אני לא סתם אומרת. תיכנסי לפורומים אחרים ותראי כמה מקפידים על זה. כנסי לפורום באפי, תראי איך יאכלו אותך חיה על דברים כאלה.

כאילו שלך...........

לא אל תגידי שרק אני טוב? למה אני רואה עוד ה-ר-ב-ה אנשים עם הודעות מעצבנות ואפילו לך יש כמה אז אל תגידי שרק שלי טוב? חוצמזה שאני בדרך להוספת שרשור תמונות.......

שרשורי תמונות זה סבבה...

אני בסה"כ מנסה לעזור לשמור על רמה מסוימת של הפורום. אז נכון זה פורום של אופרת סבון, שזה לא הדבר עם הרמה הכי גבוהה עולם(אני רואה את זה וגאה בזה
), אבל עדיין. ואני בכלל לא מבינה את הקטע הזה שלך עם השלוש נקודות. זה כאילו צורת דיבור שאמורה לגרום לך להיראות חכמה יותר? או משהו אחר? לא הבנתי. וזה לא קשור להודעות מעצבנות, זה קשור לזה שאת לא משרשרת. תשרשרי עד מחר אני לא אגיב לך בגרוש. אבל זה הקטע שאת פותחת הודעות חדשות כל אלפית שנייה שמשגע אותי. ואני מעריכה את זה שאת דווקא הפסקת לאחרונה. המשיכי כך!

תודה גם לך!!!!

טוב אז הפסקתי כבר עם השרשורים ותודה על הערכה (סתם) הקטע הזה עם השלוש נקודות ממש לא קשור להיראות חכמה יותר!!!!! אני פשוט אוהבת לעשות שלוש נקודות ובכל מקום אני אוהבת לעשות את את זה בין אם זה מכתב,איסיקו או מסנג'ר... אה ואם את לא רוצה פשוט אל תגיבי לשרשורים שלי!!! ושוב תודה גם לך

LauraLF

New member
כן וגם אני לא מבינה מה קרה

שהפכנו לפורום של יוו איזה כוסון ויואו איזה מדהימה.... ואני כבר בוכה מרוב עצבים משרשורי תרזה הפצצה.. ואפשר לשים תמונות וסבבה בשמחה יש גלריה ענקית שאני דאגתי להרבה תמונות בה..תתרמו גם אתם ...

crazystav

New member
ברוכה הבאה! אף אחד לא שלח לך הודעה

כי את לא ממש חדשה.... רק שינית שם....... טוב אז ברוכה הבאה ו
על חשבון רעות!

../images/Emo24.gifWELCOME

קבלי תמונה של גאלן לשיפור מצב הרוח
איך, איך אלוהים ברא יצור כזה מושלם,איך
פשוט להזיל ריר...

חחחחחחח נכון הא?

תודה על התמונה ............ באמת יצור מושלם לא? הא ומי שרוצה מימני את האתרים של השחקנים (אם אין לכם) יכול לבקש בלי שום בעיה!!!!!! והנה תמונה מהאתר של טימי

למעלה