איזה מגעילים!!!!!!

איזה מגעילים!!!!!!../images/Emo10.gif

מצטערת שאני פותחת שרשור חדש אבל... זה לא נותן לי להיכנס לדף השני ולכן אני צריכה לעשות שרשור חדש אני כבר בדף השני אמרתי את זה(שלא נותן לי להיכנס אליו) ו..... שוב אני מעין 88 שהייתה קודם אבל פשוט נמאס לי מהשם הזה ובחרתי שם אחר כמו שאתם רואים ואף אחד לא רשם לי לשם ברוכה הבאה
אז החלטתי להגיד לכם את זה בתקווה שהפעם תגיבו להודעה הזאת (ומי יודע אולי זה יהיה השרשור הכי ארוך) סתם לא נראה לי.... טו2 אז אני לא אשגע אתכם יותר ושוב מקווה שתענו לזה.....(ברוכה הבאה) בתודה שרופת תשוקות שהייתה מעין88 ועכשיו כבר לא!!!!!! ולסיום הנה תמונה

I n n u e n d o

New member
אה.......ברוכה הבאה......./images/Emo14.gif

מעניין שחשבת שאם תעתיקי מפטייון שאנחנו רעים תקבלי צומי נגמרו לנו הסטוקים של השוקואים בגלל החלפת הניקים שלך

Principesa Reut

New member
הממ... מעיין...

השאלה היא למה אנחנו צריכים להגיד לך ברוכה הבאה אם את כבר פה הרבה זמן

בגלל ש....

ראיתי שהרבה שהחליפו את הניק אז קיבלו הודעות ואם אתם כאלה מגעילים אלי (חלק) ראיתי את ההודעות ותאמינו אני כבר מעדיפה ממש שלא ירשמו לי ברוכה הבאה

python 4

New member
ברוכה הנמצאת!

אני במצב רוח מעולה היום! לא בגלל שמכבי משחקים היום בגמר (like I care) אלא משהו הרבה יותר חשוב - קראתי היום ש- take that מתאחדים!!!!!! אוף, אתן בטח לא זוכרות מה זה. זו היתה להקה פעם מאוד מצליחה, שרובי וויליאמס היה חבר בה. הווסטליף של שנות התשעים! אני בהתרגשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I n n u e n d o

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo14.gif

Back For Good? אה הבאתי אותה דאבל מינינג איזה שנונה אני.

moran14h

New member
חחח זה השיר היחד שלהם שאני

מכירה...... וחח ובאמת ..איזה שנינות!

וואי ../images/Emo13.gif

הערצתי אותם בחטיבה!! מארק אוון היה הכי אהוב עלי.. הייתי אוספת כל פיסת מידע עליהם. קירות החדר שלי היו מכוסים בפוסטרים. אח הנוסטלגיה...

python 4

New member
גארי בארלו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תודה!!!!!../images/Emo9.gif

את בין אחת היחידות שנחמדות אליי היום!!!!! גם אני מקווה שמכבי תזכה והיום אני גם אראה את המשחק אני אוהבת אותם מאודדדדד!!!!!!!! ביחוד את אנטוני ושאראס....
אההה וגם מקודם שלחתי איימיל לשרידן חחח אני מקווה שתענה.....

python 4

New member
אם את מדברת אלי

אז קודם כל, בד"כ אני בן, ושנית, אל תתרגשי מזה שלא איחלו לך ברוכה הבאה. הנה, גם כשאני הגעתי לפורום איש לא אמר לי ברוך הבא, הנה: ראי כאן. אז נכון, זה היה ביום הראשון לפעילות הפורום, אז מה? ואפילו שוקו לא קיבלתי אז. לא נורא, מאז חלפו ימים רבים בהרמוני (בעצם לא הרבה) והגענו עד הלום והכל הסתדר. בינינו, אני מייחל קצת לניצחונה של סקיפר, כי התערבתי עם מישהו בפורום אחר על סכום גדול מאוד שסקיפר תנצח.

אם לא היית פותחת נונסטופ

שרשורים חסרי משמעות אולי היית מקבלת יותר יחס... וברוכה הבאה למה? את לא חדשה פה..כולה החלפת ניק. ילדת צומי.

בוא נעיף אותה מהפורום וזהו../images/Emo70.gif

לא נסחפתם קצת??. כולה ביקשה שיגידו לה ברוכה הבאה, מה קרה.? ברוכה הבאה

למעלה