איזה להקות אתם שומעים וממליצים?

elekamit

New member
איזה להקות אתם שומעים וממליצים?

הדרך הכי טובה להכיר להקות טובות, זמרים טובים וז'אנרים חדשים היא לפי המלצות. שכל אחד ירשום כאן את 10 הלהקות/זמרים שהוא הכי אוהב וליד כל להקה/זמר את השיר שהוא הכי ממליץ להקשיב להם בפעם הראשונה. ככה כולנו נחכים
מי מתחיל? תעשו את זה בסטייל רשימה.

elekamit

New member
אוקי

אוקי: 1. FALL OUT BOY - SUGAR WE'RE GOING DOWN 2. PANIC! AT THE DISCO - I WRITE SINS NOT TRAGEDIES 3. THE DILLINGER ESCAPE PLAN - SETTING FIRE TO SLEEPING GIANTS 4. SILVERSTEIN - SMILE IN YOUR SLEEP 5. JASON MRAZ - GEEK IN THE PINK 6. THE USED - SOUND EFFECTS AND OVERDRAMATIC 7. MY CHEMICAL ROMANCE - YOU KNOW WHAT THEY DO TO GUYS LIKE US IN PRISON 8. GLASSJAW - RY RY'S SONG 9. HEAD AUTOMATICA - THE RAZOR 10. YELLOWCARD - ONLY ONE ובונוס HOOBASTANK - PIECES

baby-g

New member
טוב זה אחלה נושא(זהירות זה ארוך)

והרי הרשימה שלי על חלק מהאומנים שמתי יותר משיר אחד biggie-כל שיר אפשרי האמת חוץ מאלבום הדואטים שיש שם רק כמה קטעים נחמדים gangstarr-moment of truth Krs1-the m.c mobb deep-survivel of the fittest wu tang clan-האלבום הראשון וכל החומר עד האלבום השני כולל pharoahe monch-the truth A tribe called quest-senario,can i kick it talib kweli-the blast nas-N.Y state of mind,one mic mos def-hip hop styles-the life afu ra-mic stance common-i used to love her(מומלץ בחום) jay z-dead presidents,song cry jadakiss-why(remix) ray charles-georgia,the mass around מאיר אריאל-פלוגה בקו(או לגמרי במקרה),שיר ממחלקת המוסר השכל,זרעי קיץ,שיר כאב טוב אלה מספיק שיעורי בית לעבודה

Y.L.N

New member
הגם אתה ברוטוס?

כולכם אדומים מה זה,פשוט בזיון חכו חכו

MC SammY

New member
אמיר יא לא יודע לשרשר../images/Emo3.gif

common-i used to love her אחלה שיר
!!

S h A y K i

New member
שירי איכות ../images/Emo13.gif

sugar were going down זה שיר מדהיםם...וגם הקליפ ממש חמוד

crazy cottage

New member
אז עכשיו גם אני../images/Emo163.gif

1. HIM - Killing Loneliness 2. the rasmus - dead promises 3. panic! at the disco-lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
4. arctic monkeys -the view from the afternoon 5. Placebo - Because I Want You 6. Kaiser Chiefs - Oh My God 7. Avenged Sevenfold - Beast and the Harlot 8. Funeral For A Friend - Roses For The Dead 9. Trivium - Dying In Your Arms 10. The Strokes - Heart In A Cage אממ זהו

Funky Giraffe

New member
האמת שכרגע אני הכי מבסוט מקטע שאני

עשיתי
אבל הכי ממליץ? פורטרט - Fאנקי ביזנס אלבום ענק למרות שאין לי אותו לא בMP3 ולא מקורי, כי פשוט אי אפשר להשיג. ועוד קצת אלבומים אריק איינשטיין - האוסף המחומש סגול59 - היפ הופ איינשטיין הדג נחש - בעזרת הג'אם הדג נחש - המכונה של הגרוב הדג נחש - לזוז טיפקס - רדיו/מוסיקה/עברית Yellowjackets - Mirage a trois Yellowjackets - The yellowjackets (לאוהבי הג'אז האינסטרומנטלי השקט והרך עם הסאונד העדכני) הדורבנים - קובי Funk'n'stein the band - Funk'n'stein the band (אלבום ענק) השבט - השבט

Segalovich

New member
לא פעלת לפי ההוראות שהוא נתן

הוא לא ביקש להמליץ על דיסקים, אלא לתת מכל אמן את השיר שהכי מומלץ לשמוע בפעם הראשונה

Funky Giraffe

New member
סליחה על חוסר הקושב שלי, אבל הנה

פורטרט - כל הכוונה Yellowjackets - Goin' home אריק איינשטיין - פסק זמן הדג נחש - לזוז הדורבנים - שוב הדיסקו כאן טיפקס וש"ס - האהבה הראשונה השבט - אבאל'ה תגביר (אני רוצה שהשכונה תכיר ת'שיר) סגול 59 - היפ הופ איינשטיין Funk'n'stein the band - Come and join me חיים אוליאל - להלה איז'יד דקטר (סיקס, זה בשבילך, אל תתן לשם לבלבל אותך מדובר בשיר כסאח טראשי לפנים)

kombinaizer

New member
../images/Emo79.gif אללה נושא מוזיקה

כמ!2ן הג**מממממבבבבבבבבבבוווו*ז!!!!1111אחדאחדאחד....
סתם לא.
אממ שלי:
כלא 6 - מעבר אל האופק
מוקי - האדמה בוכה
קאשי - מי אתם
אבריל לאבין - nobodys fools, take me away
אמינם - stan
השבט - אבאלה תגביר (אני רוצה שהשכונה תכיר תשיר)
סינרגיה - ספרי
היהודים - תשחק אותה, מחפש תשובה, ג'קי
קוואמי - אחד בפה אחד בלב
סאבלימינל והצל - האדריכלים אמממ עוד דברים שאני שומע פה ושם: HIM -join me in death,right here in my arms DOPE אמממ ודברים שנחמד לשמוע מיקסטייפים ישראליים, תאקט, מסיקה וכאלה חמודים.

eliranpeer

New member
איכס. זה הגיימבוייז, חוטא!

מי שמפרסם תמונות של הגיימבויז עובר על חוק בתנ''ך. כתוב אפילו על לוחות הברית, "לא תרצח".

למעלה