איזה להקות אתם שומעים וממליצים?

yuliamir

New member
מה מה הבעיות שלכם הם גיים בויז אההה

וואיייייייי עיצבנתם אותי עכשיו מה ניסגר איתכם מה קשה לפרגן יאכולי קינאה די כבר חאלסססססססססססס

מה עדיף כלא 6 ?איזה יאפים הם יאוו

מה אני יגיד לךךךךךךךךךך מהממיםםם איזסה ראסטותתתתתתתתתתתתת בעעעעע

צודקת !! מה הבעיה איתם ...

מה לעשות שהם מושלמים מה הבעיה איתם ?... ואני עוד לא ראיתי פסוק בתנך שאומר אם תראה תמונות של הגיים בויז אתה עובר על החוק אל תרצח ומה הקשר בין הגיים בויז לבין אל תרצח ?.....

Carmel hemi

New member
סעמעמעמעמעמעמק מה יש לכם מהבויז?

יקנאים מסריחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היי'תם מתים להגיע לרבע של הרבע של ה3/4 של החצי של התחתונים של הכלבה של שרון {ואין לה} אז יאללה רדו לנו מהוורידים יחבורת חשים מסריחים בואו ותלמדו משפט לחיי'ם..: ש=נ=א=ה==>ב=א=ה==>מ=ק=נ=א=ה !! תפנימווו

אפפה אפפה ולהירגע ומהר הגייים בויז

לא רואים את כלא 6 המסכנים האלה!?.1מי אלה בכלל!??!?לכו לכו תעשו קליפים עם כלבים ימסכנים!!!תראו איך הם נראים כמו התחת שלי ולעומתם יש את הגיים בויז שהם מושלמים!!!! אזז יאללה תירגעו!!! גיים בויז->כי שלמות היא לא מילה גסה גיים בויז->זה לא ר-ק הקול זה הכל

י'בן זונה תבלום!

היית מת להיות כמוהם..יא אפסססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!! גיימבויז!?ה-ח-י-י-ם ש-ל-י ואתם!?סתם ק-נ-א-י-ם! תאכלו ת'לב בשקט

MC SammY

New member
טוב, אני ארשום את האחרונים שלי../images/Emo13.gif

1. Bob Marley- Redemption song 2. Ziggy Marley- True to myself 3. Yellowcard- (from the new CD Lights and Sounds) Down on my head 4. Panic! at the disco- עמית כבר רשם שיר אחד שאני אוהבת, אז השני שלי הוא There's a good reason these tables are numberd bla bla 5. The All American rejects- Change your mind/Stab my back 7.My Chemical Romance- It's not a fashion statement it's a deathwish 7. Counting Crows- Round here\A murder of one 8.Jimmy eat world- work\pain 9.Blink182- Aliens exist 10.Matisyahu- Close my eyes

crazy cottage

New member
אני מכירה אותך../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

אבל אני פשוט לא זוכרת מאיפה ><

CYT

New member
אוקייי עכשיו אני למרות שאני משוחד

לטובת המוסיקה הישראלית סאבלימינל - קשה לי לתת שיר אחד אז אמליץ על כל האור מציון כל הדיסקים במיקרופון למקסימום אמינם - stan השבט- כל הדיסק כוורת - קלאסיקה, הם פשוט ייצוג ישראלי מוחלט שמוליק קראוס- לא זמר, אבל הלחנים שלו מופיעים ברוב השירים הארץ ישראליים כלא 6 - מעבר אל האופק/ כל יום מחדש Phantom of the opera tupac- ghetto gospel/california love tech nine - absolute power שבק"ס- תתקעו בחצוצרה וכל הדברים הישנים והנוסטלגיים אין לי עוד הרבה אני לא מאזין בקביעות למוזיקה אני יותר נדלק מלחנים ולא מכל מיני דברים כאלה ואולי סתם כי לא עולה לי כלום לראש

ItsNotMe1

New member
../images/Emo9.gif אממ שלי -

1. Fort Minor feat. John Legend - High Road
2. Kanye West - Roses
3. Fugees - Killing Me Softly
4. Oasis - Don't Look Back In Anger
5. NERD - Rockstar
6. סאבלימינל, הצל, שי360 ומומי לוי - הציר
7. מוניקה סקס - מספיק בנאדם
8. Roy - Hip Hop Hands
9. מומי לוי - גם אם לפעמים