איזה לב ..(של אבן)..

איזה לב ..(של אבן)..

אני לא אומרת שלא צריך לקחת תחרות בהומור, ואני גם לא אגיד שאני לא יושבת בבית וצוחקת בקולי קולות על המועמדים המסכנים שמראים חוסר ביטחון ובאים בכל זאת להיבחן. אבל סיימון...קצת אנושיות בן אדם. להם עדיין יש לב, והם מפנימים תגובות כאלה ואחרות.

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני כבר התרגלתי לסיימון אחרי צפייה ב-3 עונות... אבל כך בדיוק הרגשתי בהתחלה. עם הזמן למדתי אפילו להנות ממנו, אבל לפעמים הוא באמת עובר את הגבול.

fairywitch

הרגע אמאאאא שלי, שמשתתפת יחד איתך בפורום :"פיות......" סיפרה לי שהיא שמה תמונה שלי בפורום שלך
אז....רק ליידע שמלנכוליה- היא אמא שלי
ותודה על התגובה

Fairywitch

New member
את הבת היפה שלה?../images/Emo2.gif

איזה עולם קטן
יש לך אמא מדהימה, לגמרי כמו בחורה צעירה
איזה כייף עם אמא כזאת (גם שלי כזאת...)

שלום ../images/Emo13.gif אני לא קשורה לפורום

אבל רציתי לשאול מה השיר האהוב על סיימון? תודה מראש על התשובה

מרי לי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif NOT ANYMORE

HERE
TO IT RANGES FROM HERE

הוא מגעיללל../images/Emo46.gifאבל מצחיק!!../images/Emo6.gif../images/Emo215.gif

כל הלילה לא הפסקתי לצחוק!~!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח חצי אחד שלי-סיימון יא תחת תחזור לאנגליה חצי אחר-חחחחחחחחחחח איזה מופרעXD

LeAnnDylan

Well-known member
חחח צ'ונגית יש לך עוד זמן../images/Emo6.gif

האמת שיש רגעים של כל מיני ילדים בני 16 שנכנסים ודופקים להם כאלה ירידות כמו הילד בן 16 הזה עם הג'אגלינג שאחרי שהוא נתחיל לבכות הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו זה... או מיי ג'א... הוא מזה הולך לאכול כאפות מחר בבצפר... עצוב.. כן, יש דברים שצריך לחסוך, אבל ביננו, חצי מכל המועמדים הגרועים שם רק כדי להיות בטלוויזיה ולא איכפת להם שהם גרועים... 15 שניות התהילה שלהם מתחילות והם מנסים למצות אותן עד כמה שאפשר...עצוב

ודרך אגב..

אני לא צ'ונגית......!! יש לי עוד 9 חודש למניאק... האזרחות כל כך מחכה לי!! ודרך אגב...מחר אני בת 20
(שני:22/1/07)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo135.gif../images/Emo214.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gifמזל"ט!

ואגב נוב' 05 זה די צעיר. ואני לא יודעת איפה שירתת אבל לא שואלים עד מתי כשנשארו לך יותר מחודשיים

חחח האמת היא..

שאני בכלל אוקטובר 05 אבל בסופו...אז כבר עיגלתי לנוב', כי זה תאריך קרבי, ואני נמצאת בגדוד קרבי
ואנ מוכיחה לך שכן שואלים כשנשארו יותר מחודשיים: עדדדדד מתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי?!?!?
ותודה!

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא.. יש לי עוד חודש וחצי..

עד מתיייי????????????????????

למעלה