איזה לב ..(של אבן)..

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה לפורום! שיהיה לך יום הולדת שמח, רק טוב ושכל משאלותייך יתגשמו

להתרגל לרוע?

כן אפשר להתרגל להערות של סיימון, אבל תלוי אין ה"נפגע" מקבל את זה. ראיתי את כלללללללל העונות של אמריקן איידול, אני חולה על סיימון ועל התגובות שלו, אבל עדיין, כפרות, קצת רוך...

Fairywitch

New member
לפעמים הוא באמת מגזים, זה נכון.

כמו שהוא אמר מנדיסה שיצטרכו במה יותר גדולה בשבילה, או השנה על אנה שהם העבירו ג'ירפה

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתה לי תחושה שתתמרמרי על זה.....

מרי לי

New member
מה שנכון נכון.....אבל מה לעשות?

הוא כזה, ואם הוא ככה 6 עונות כבר אז יהיה קשה לשנות אותו.... במיוחד אם ההפקה והציבור מרשים לו..... ברור שאני הייתי מתנסחת קצת אחרת, אבל זה בגלל שאני מלמדת אנשים וגם כי אמא שלי היא סיימון הנקבה.......(לא במראה)

סיימון אלוהים.

כמובן שהוא מגזים בתגובות שלו ("העצה שלי, במקרה שתרצה לפתח קריירת שירה, תהיה- לא") אבל אני חושבת שאם המצב היה שונה לא היינו אוהבים אותו כלכך, ואיידול לא הייתה תכנית אהודה ופופלרית באותה מידה, כי עם כל הכבוד למתמודדים, חלק מהשואו הכללי והעניין שטמון בסדרה נעוץ בסיימון. אני יודעת שזה קצת מרושע מצידי אבל אני מכורה לשלבי האודישנים ולעקיצות הצורבות מצד הבריטי. לא ממש משנה לי מה שהוא יגיד לנבחנים מחוסרי כל כישרון שירה, מה שמפריע לי מופיע בשלבים היותר מתקדמים של איידול, כמו למשל בטופ24 כשהוא מחמיר ומגזים בתגובותיו.

יש לי מומולדת היום!!../images/Emo49.gif

אממ....האמת היא שאני חייבת להודות, אחד הקטעים הכי טובים שבו-אני, אמי, אחותי ואבי יושבים ומתפקעים מצחוק ורק מחכים לו, זה הקטע של האודישנים, רק שם אפשר לראות כמה יצורים בבת אחת, ואת התגובות העוקצות והמכאיבות של סיימון. לא אגיד שאני לא צוחקת- צוחקת ובקול רם! אבל עדיין - ליבי ליבי עם המסכנים שבהם, שכן לוקחים ללב, וקצת נעלבים. וווו...לנושא יותר משמח= היום אני בת 20...החלפתי קידומת וההרגה זהה, אבל תמיד יש הרגשה שגדלנו בשנה, לא? אז...מזל טוב לי, ונראה לי שאלוהים נתן לי כמתנה ליום הולת, יום קייצי עם שמש מזמרת
איזה כיף לי!

הם לוקחים את זה קשה כי

אףאחד לא טרח לפוצץ (במקרה זה באכזריות יתרה) את הבועה הקסומה שבה הם החליטו להקים מאחז בלתי חוקי ולא לצאת משם עד שיגררו אותם בכוח, בשלב הזה סיימון התנדב לצאת לפעולה. עד כה ב2 הפרקים שעברו (שנראו יותר כמו A FREAK SHOW מבוים היטב מאשר אנשים רצינים עם שאיפות ויעדים) לא התחברתי לכלום והזמרים שעברו לא הרשימו אותי בגרוש - מה שאכן מצער כי למרות השעשוע המירבי שמופק עבורי מהאודישנים, אני רוצה את ה'דוטרי' של העונה השישית וכמה שיותר מהר. :( מזל טוב
מצחיק שזה מה שאת אומרת כי כל מה שביקשתי ליום הולדת שלי בנובמבר היה חורף גשום וסוער וקיבלתי משהו דומה למה שהולך בחוץ כרגע
לפחות אחת מאיתנו הרוויחה מהמצבי רוח ההפכפכים של אלוהים או "האיש הגדול למעלה", איך שלא תרצי לקרוא לו.

תודה!../images/Emo24.gif

דווקא אני כן התרשמתי משתי בנות. האחת בת ה-16 עם החיוך המקסים- לדעתי יש לה קול מ-י-ע-ו-ל-ה! והשנייה היא בחורה שהגיעה מדרום אמריקה, לא יודעת בדיוק מאיפה, אבל היא דוברת ספרדית, וגם לה יש קול טוב. אני רק זוכרת שהיא פשוט מתוקה, ואוהבת את שאקירה. היא שרה שם את השיר שלה "hips don't lie"! ותודה לאל על המזג האוויר בחוץ. טפו טפו טפו שיישאר ככה למשך כל היום!

בקשר לוואנבי שאקירה-

המבטא שלה בשיר הראשון היה כבד, זעקני ומטריד. (ושיפסיקו להטריד את ריאן לגבי הגובה שלו, מסכן) בנוגע לבת 16 המתולתלת - היא מזכירה לי את ליסה בטירוף, ולא סבלתי את החייכנית המטופשת מהעונה הקודמת (בעייני היא הייתה גרועה ומזויפת) אז נראה לי שאם "ליסה2" תגיע לטופ24 ההיסטוריה תחזור על עצמה.

לא מסכימה..

אולי השיר הראשון לא התאים לה, אבל לא ממש שמעתי מבטא...ובשיר השני היא נשמעה דווקא מצויין. אני לא זוכרת בדיוק מי זאת ליסה (בת 20 וכבר סנילית)- אם תוכלי להעלות תמונה זה יהיה מצויין. ואני בן אדם מאוד חייכני, ואוהבת חייכנים אחרים, ולדעתי בת ה-16 מקסימה ויש לה חיוך מתוק- אז שרק תמשיך לחייך!

גם אני אוהבת חיוכים, אבל אותנטים

ולא כאלו שמופיעים בכל חצי שנייה, בעייני זה לא רציני, אבל יכול להיות שאני סתם עושה לה רצח אופי. אראה אותה בהמשך ואז אגבש דעה, כרגע זה מוקדם מידי. :) וזו ליסה.

למעלה