איזה כיף!! סופסוף סיימתי עם הבגרות במת'!!!!!
ה המאפיה האילתית שולטת New member 29/5/06 #2 אני סיימתי עם הבגרות של השנה כבר בחורף... ברוך הוא וברוך שמו. ואגב, הודעות כאלה עדיף לנצל``ש, כי תחשבי שכל אחד יכתוב שהוא סיים... יום מקסים!!
אני סיימתי עם הבגרות של השנה כבר בחורף... ברוך הוא וברוך שמו. ואגב, הודעות כאלה עדיף לנצל``ש, כי תחשבי שכל אחד יכתוב שהוא סיים... יום מקסים!!
ב בקי הלמן New member 29/5/06 #3 דוגרי.. לא אכפת לי.. אני כובת מה שבא לי.. גם ככה אני בקושי פה.. אני נכנסת פעם ביום מגיבה ובודקת מה הגיבו וזהו... וכיף לך שסיימת!! אני גם רוצה!!
דוגרי.. לא אכפת לי.. אני כובת מה שבא לי.. גם ככה אני בקושי פה.. אני נכנסת פעם ביום מגיבה ובודקת מה הגיבו וזהו... וכיף לך שסיימת!! אני גם רוצה!!
מ מ ק ר ה א ב ו ד New member 29/5/06 #6 חבל... בס"ד את לא חושבת שאת סתם מציפה ככה את הפורום???? כאילו, סבבה שימי פס או בפיך "ביפ" על כל העולם. אבל תוודאי שזה לא יפגע... לא שכאן זה פוגע במישו...אבל מבקשים סה"כ....
חבל... בס"ד את לא חושבת שאת סתם מציפה ככה את הפורום???? כאילו, סבבה שימי פס או בפיך "ביפ" על כל העולם. אבל תוודאי שזה לא יפגע... לא שכאן זה פוגע במישו...אבל מבקשים סה"כ....
ה המאפיה האילתית שולטת New member 30/5/06 #17 מור!!!! תודה רבה רבה על הסיכומים!!! עדיין לא קראתי אותם בגלל המחשב המפגר של הישיבה, אבל לפי איך שהם נראו, הם ממש מעולים!! יצאת גבר! חחחחח
מור!!!! תודה רבה רבה על הסיכומים!!! עדיין לא קראתי אותם בגלל המחשב המפגר של הישיבה, אבל לפי איך שהם נראו, הם ממש מעולים!! יצאת גבר! חחחחח
T talula39 New member 29/5/06 #10 אוי רבקה... טוב עזבי אנחנו צריכות לדבר מתישהוא...לא שתשימי משהו על מה שאני אומרת... אבל תעשי טובה תתחברי מהר או שנדבר מחר בהסעה...
אוי רבקה... טוב עזבי אנחנו צריכות לדבר מתישהוא...לא שתשימי משהו על מה שאני אומרת... אבל תעשי טובה תתחברי מהר או שנדבר מחר בהסעה...
ב בקי הלמן New member 30/5/06 #18 טוב.. סורי שזה נראה כאילו תקפתי את כולכם סתם הייתי בעצבים באותו רגע בגלל הבגרות.. אני בדר"כ חמודה נכון טל?!
טוב.. סורי שזה נראה כאילו תקפתי את כולכם סתם הייתי בעצבים באותו רגע בגלל הבגרות.. אני בדר"כ חמודה נכון טל?!
T talula39 New member 1/6/06 #24 זה שאקלית?! אוי תעשה לי טובה..זה סתם מפגר..וסלחי לי אבל זה בשביל הפוזות... קיצר התנצלה...כי היא יודעת שזה היה סתם...
זה שאקלית?! אוי תעשה לי טובה..זה סתם מפגר..וסלחי לי אבל זה בשביל הפוזות... קיצר התנצלה...כי היא יודעת שזה היה סתם...
T talula39 New member 1/6/06 #27 אממ לכי תביני..הלל../images/Emo199.gif ומה עובר על החתימות של כולם?!!
ק קפטן נועההה New member 29/5/06 #8 גם אני סיימתיייייי!!!!!!!! נראה לי אבל שאני אעשה מועד ב' של 4 יח'.... אני בהתלבטות.. אם אני רוצה לעשות מועד ב' 4 יח' אני צריכה ללמוד הכל תוך חודש...
גם אני סיימתיייייי!!!!!!!! נראה לי אבל שאני אעשה מועד ב' של 4 יח'.... אני בהתלבטות.. אם אני רוצה לעשות מועד ב' 4 יח' אני צריכה ללמוד הכל תוך חודש...
T TillsWIFE New member 29/5/06 #11 005 היה כל כך קל!! וגם 006 היה פשוט מהחלומות... 99.9% שאני אפילו לא אצטרך מועד ב'.