כיף לך! לי לא הלך כל כך.. אווף!! :(
N NaaMuna New member 30/5/06 #15 או שאת גאונה או ש....לוידעת מה.. כל מי שאני מכירה וניגש ל05 ול06 יצא מהבגרות מבואעס לאלללההה.. וכולם מחכים עכשיו למועד ב'.. <ב"ה שלא ניגשת היום..|אנחת רווחה| >
או שאת גאונה או ש....לוידעת מה.. כל מי שאני מכירה וניגש ל05 ול06 יצא מהבגרות מבואעס לאלללההה.. וכולם מחכים עכשיו למועד ב'.. <ב"ה שלא ניגשת היום..|אנחת רווחה| >
H hodaya THE oNe New member 31/5/06 #21 נעמה !!! מקורה? אלק הבגרות הייתה קלה.. ב-סדררר היו איתנו במבחן סטודנטים שמשלימים .. ואפילו להם היה קשה{ ותאמינו לי שהם גאונים!}
נעמה !!! מקורה? אלק הבגרות הייתה קלה.. ב-סדררר היו איתנו במבחן סטודנטים שמשלימים .. ואפילו להם היה קשה{ ותאמינו לי שהם גאונים!}
N NaaMuna New member 1/6/06 #23 הודיבודיייייייייי..הכל מצויין../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחח..מזל שלא ניגשתי.. טוב שיש את מועד ב'..
הודיבודיייייייייי..הכל מצויין../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחח..מזל שלא ניגשתי.. טוב שיש את מועד ב'..
T TillsWIFE New member 1/6/06 #25 כל הכבוד לסטודנטים שמשלימים אבל הבגרות הייתה קלה. אני בכלל לא מבינה איך מתמטיקה יכול להיות קשה. או שאתה יודע מתמטיקה או שלא.
כל הכבוד לסטודנטים שמשלימים אבל הבגרות הייתה קלה. אני בכלל לא מבינה איך מתמטיקה יכול להיות קשה. או שאתה יודע מתמטיקה או שלא.
ה הכלטובה New member 30/5/06 #16 שיווו..איזה הקלה..!!אחרי הבגרות.. עכשיו אני בחופש מבגרויות עד עוד שנה..