איזה כיף

elior11

New member
איזה כיף

סוף סוף בשעה טובה הכישופים שלי מתחילים לעבוד התמול עשיתי כישוף שירד גשם אבל הפסקתי כי איתי מזה עייף אבל לפני כמה חודשים עשיתי תכישוף עם חבר של והתחיל לרדת תיפות בדיוק אמא שלו באה אז הפסקנו תכול

elior11

New member
בבקשה

צריך לקחת קערת מים ושים בה 6 נרות שהם יצפו על המים להדליק תנרות ולעשות מדיטציה לאחר כמה דקות אתה צריך לדמין איך העננים מגיעים ואתה צריך לדמין את הגשם יורד אתה צריך לעשות מעגל שאתה עושה תכישוף אבל לא חובה לאחר כמה דקות של ריכוז אתה אומר Nymphs strike the clouds so rain will fall freely to the ground תגיד את זה כמה פעמים ותעשה מדיטציה ותחכה עד שיגמרו הנרות בקערה

RainBird

New member
שאלה לאליאור אפשר לדון איתך על האתר שלך בפורום הזה?

suki da yo

New member
מהצצה ראשונית זה מש שעלה לי

וסליחה שאני לא אגיד הרבה לחיוב, כי כאמור זו היתה רק הצצה ראשונית ואני עוד אחזור אליך בנושא, אבל יש בעיה קטנה של איות וסימני פיסוק לאורך כל האתר, וזה דיי צורם...[ העיצוב מאוד יפה, ובהחלט יש הרבה חומר, ובלי ספק אני אחרוש את האתר הזה... יפה! ~סוקי מעודדת ( בערך, לא?)

suki da yo

New member
ארג ,לא!

אוי ואבוי! מה זה השטויות האלה? מה חסר לך בחים זה מה שאתה כותב על כישוף? מה אתה בכלל מבין בזה ,שאתה מרשה לעצמך להחשיב את עצמך כסמכות? האתר שלך רצוף יותר שטויות מטופשות מהאתר של בית הרוחות וגם עליהם אין לי שום דבר טוב להגיד. למה כל האתרים על כישוף בעברית לא שוים כלום? ~סוקי מתלהמת

elior11

New member
אתה בסדר

תגיד לי מה אתה חושב שאתה אתה בפורום על מאגיה וכישוף תתעורר חביבי זה שאתה לא מאמין בדברים האלה אז זה בעיה שלך אל תעביר ביקורת על אחרים

suki da yo

New member
אה! לא, ממש לא הבנת..

אני ויקנית, אני בהחלט מאמינה בזה. התגובה שלי היתה כבגד הדברים שבאתר, שהם לא נכונים.

suki da yo

New member
אה! לא, ממש לא הבנת..

אני ויקנית, אני בהחלט מאמינה בזה. התגובה שלי היתה כבגד הדברים שבאתר, שהם לא נכונים.

ישראל22

New member
מזל טוב...

כל הכבוד שהתחילו לעבוד לך הכשפים..זכור התמדה מביאה לשלמות. אבל בנוגע לגשם לא צריך את הטקס עם המים שרשמת אפשר פשוט לשרבט כמה מילים וזהו(לפחות ככה אני מזמן אלמנטים של טבע).

ישראל22

New member
כן והרבה

אני עשיתי כישוף נראה לי לכל מה שאפשר.... ואני רק צריך לומר כמה מילים וזהו למשל כשחם לי אני פשוט אומר: "רוח נשבי נשבי חזקה, קררי אותי רוח אדירה". אני חייב לומר שפעם אחת זה יצר מעין סופת חול ליד הבית שלי אבל ניחא.

למעלה