איזה כיף...

איזה כיף...

איזה כיף היו הימים האחרונים קודם כל יום חמישי היה אלופים על הקרח1 וביום שישי היה אלופים על הקרח2 וביום שבת אלופים על הקרח3 שדרך אגב... השחקנית ששיחקה יחד עם ג´ושוע ב"רוני וג´ולי" גם שיחקה שם בתור כמובן... החברה לעתיד...מקריות? וגם באותו יום שבת היה "אגדה עירונית בערוץ 4 ששם ראו את ג´ושוע כשהוא עשה את הדמות של "דיימון ברוקס" אבל לצערי ואני בטוחה שגם לצערכם (מי שראה) הרגו את הדמות שלו יותר מדי מהר אבל משהו אחד טוב זה שג´ושי מת בצורה מאוד משכנעת.

LillipooT

New member
נכון.. ../images/Emo60.gif

באמת היה שבוע גדוש בג´ושוע שלנו.. איזה יופי :))

היה נהדר!!!../images/Emo105.gif

היה שבוע מלא בג´וש הפשוש והיה כל כך כיף!!! אני מתה על סדרת אלופים על הקרח ולא רק בגלל ג´וש,כאילו גם,אבל לא רק!!! וזאתי מרוני וג´ולי זו אכן זאתי מאלופים על הקרח 3 היא מוכרת(לי לפחות) מהמין השני.... בכל מקרה היו שמועות שהיה ביניהם משו... וזה היה כל כך עצוב שהרגו אותו על הרבע שעה הראשונה (באגדה עירונית) ואיזה מצחיק מה שהוא עשה בכיתה!!! חחח מתוק!

אז ככה....../images/Emo105.gif

מה שאני יכולה להגיד לך זה: תלחצי על הצ´אט (כשאת נמצאת בעמוד הפורום) ויעלה לך דבר סגול כזה שיגיד :האעינה הראשונה תיארך דקות ספורות..או משו כזה..... אז את צריכה לחכות ואז יופיע לך חלון אפור כזה,בדר"כ ,אני לפחות,לוחצת NO אבל הפעם תלחציYES וזה אמור לעלות תוך מספר דניות זה אמור להראות אחוזים ואז שניות.... אם כל זה לא עובד כל מה שנותר לי להגיד לך זה לשלוח מסר לתפוז-תמיכה ולבקש שיעזרו לך!!! מקווה שזה יצליח!!!! בהצלחה!!! :*)

hadas555

New member
הצלחתי

תודה! ואין כלום בראש1 וברייטינג על ג´וש מצטערת יש על דוסון

איזה יופי!!../images/Emo105.gif

אני שמחה שהצלחת...ורגע לא הבנתי....יש או אין משו על דוסון?

למעלה