איזה כיף !!!!!!

../images/Emo13.gifשלום לכולם!

"חום יולי אוגוסט" כבד מאוד גם השנה.. מה שלום כולם? אני נהנית מהחופש ושומעת כרגע את "סיפור אהבה" של שלמה, שיר ממש יפה!! מישהו הולך להופעה בקריית מוצקין או שכולם עושים דרכם לקיסריה

R o M

New member
עוד פעם את הולכת??

מה יש לך אלוהים??? למה ההתעללות הזאת???

אני גם כנראה אהיה שם..

שנה שעברה הייתי בשורה הראשונה והיה ממש סבבה!!
נתתי לשלמה את הספר "תעתועים" ובסוף ההופעה גם הצטלמתי עם סינגולדה! היה ממש כייף!!!! וכשהייתי השנה "בצוותא" הצטלמתי עם שמעון בוסקילה, צילי ינקו, סינגולדה, מאיר ישראל ו..... שלמה!!! ואפילו זכיתי להחליף איתו כמה מלים..
אז אני בטח אראה אותך שם..

B a m b i

New member
איזה כיף !!!!!!

קניתי כרטיסים לשתי הופעות. סבאבאבאבאבאבא

אז מי הולך ולאן?? וסיפור מצחיק.

נדמה לי שאני אלך השנה להופעה ברעננה ובאשקלון ואולי (אם ישאר קצת תקציב) ניקח לנו סופ"ש רגוע בקיסריה וככה ייצא שנוכל ללכת גם השנה.... למרות שזה כולל הרבה לחץ; שנה שעברה, דמיינו את הלחץ, כרטיסים-יש, אכסנייה בקיסרייה-א י ן!!!! הופעה שלושת רבעי השעה בלבד אחרי צאת שבת-יש, ועוד איך יש!!!! אז מה עשו הגיברת והאדון??!! תשובה- התנחלו אצל הדודים בהרצליה ודקה אחרי הבדלה (אני שומרת שבת) רצו למונית הספיישל שלהם-שהוזמנה מראש כבר בערב יום חמישי- ונסעו, בלחצים וחששות אדירים ליעד המובטח... ק י ס ר י ה!!! והגיעו לבמה בידיוק עם שלמה!!!!!! איזו תחושת הצלחה.... עשינו זאת!!!! הופעה מדהימה אבל מה עושים עכשיו, איפה יושנים???? התקשרו השניים ליורם (שם בדוי) והלכו לישון בביתו הצפוף שבמגידו... אבל אוי, שוב הפתעה!!!! הבית קטן!!! ביאוש הוציאו השניים שמיכה וכרית וישנו עם כול הנמלים על הדשא של מגידו!!!!! אבל אחרי הכול היה שווה!!!!! היתה חוויה!!!! נ.ב -או כמה קשה היתה חווית השינה עם הג´ינס והנסיעה הרוכה איתו, כשהואלח מאוד בחזרה לאשקלון.... אזהרה- לא מומלץ לבעלי לב חלש...

B a m b i

New member
אני אהיה

ברמת גן ומוצקין (שני כרטיסים שורה ראשונה) סבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבאבבאא

למעלה