איזה כיף

Lir האחת

New member
המבחן היה..

לא קשה כמו שחשבתי שיהיה. למרות שהוא היה עם חומר פתוח
בהרגשה בסדר..נקווה שהציון ישקף. יש שאלה שאני זוכרת, כי כשבדקתי את המבחן תיקנתי אותה. היא הולכת ככה, נתונה התפלגות ציונים סימטרית שבה השכיח 90 וס.תקן היא 0. מה יהיה החציון, ומה יהיה הטווח? ואז היו אפשרויות, לא זוכרת אותן...רק את התשובה שסימנתי. מי יודע?

100vardit

New member
פעם ידעתי..

היום כבר לא זוכרת, אלא אם כן אחזור על החומר..
בהצלחה עם הציון במבחן

רעוּת

New member
וואי, גם אני פעם ידעתי את זה ../images/Emo122.gif

אבל אם הס.תקן היא 0 זה לא אומר שאין שונות ואז כל הערכים בהתפלגות שווים, כלומר, שווים לשכיח? ואז גם הטווח הוא 0, כי אין שונות. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני אשכרה מתגעגעת לסטטיסטיקה. כשעוד היתה תשובה נכונה ולא נכונה. והיה אפשר לחשב את זה ולדעת אם את צודקת או לא (חוץ מהשאלות הגיון המעצבנות האלה שאז אי אפשר וצריך להבין
) יש דברים יותר גרועים, כמו למשל שיטות מחקר
. כאילו, אמור להיות שם איזשהו הגיון לוגי, אני פשוט לא מצליחה למצוא אותו

amitk80

New member
אם אני לא טועה

החציון שהוא גם הממוצע הוא 90 מאחר וזאת התפלגות סימטרית (משמעה התפלגות נורמלית). הממוצע: 90 שנות וסטיית תקן הוא 0 יש נתונים מההתפלגות או שזה שאלה תיאורטית? טווח מוגדר כערך מקסימלי - ערך מינימלי של המדגם.

Lir האחת

New member
איזה כיף

להיות אחרי מבחן בסטטיסטיקהההההה אין מאושרת ממני כרגע

יוקאס

New member
אפפעם לא היה לי קורס סטטיסטיקה

ועכשיו אני מתחילה להרגיש שאני מפספסת משהו... האם אני צודקת? נחמד ללמוד משהו שימושי לשם שינוי...

amitk80

New member
אז נחיה ונראה

מה יהיה במבחן. תעדכני אותי זה סתם מעניין אותי לדעת אם צדקתי.

יוקאס

New member
../images/Emo212.gifמזל טוב!../images/Emo213.gif

הבנתי מחברות שלי שברגע שהן מסיימות את המבחן בסטטיסטיקה הן רגועות ושלוות ונינוחות יותר, הן חוזרות לעצמן! יאי! אין כמו להיפטר ממבחן מעיק במיוחד!

למעלה