איזה כיף שקבוצה המזוהה עם הימין מביסה קבוצה ערבית 😛

משתפרת1

Well-known member
כיף, ועוד כיף לראות גביע בידי הפועל ת"א, למרות שאיני אוהדת שלהם.
חס וחלילה וחס וחסה!
רק בית"ר!
בכל מקרה זה יהיה מאד מותח. אם הפועל ת"א תעלה- בעיה. זו קבוצה שהיא סוס שחור עבור בית"ר. גם בשנים שהפועל מדשדשת בתחתית בית"ר מתקשה איתה. אם הפועל ב"ש תעלה- מדובר בקבוצה חזקה מאד. מאד מקווה שבית"ר תתפוס יום בו השחקנים מתעלים, ותביא מתנת יום הולדת לאדם יקר מאד במשפחה שלנו.

דיברגנט חדש

Well-known member
חס וחלילה וחס וחסה!
רק בית"ר!
בכל מקרה זה יהיה מאד מותח. אם הפועל ת"א תעלה- בעיה. זו קבוצה שהיא סוס שחור עבור בית"ר. גם בשנים שהפועל מדשדשת בתחתית בית"ר מתקשה איתה. אם הפועל ב"ש תעלה- מדובר בקבוצה חזקה מאד. מאד מקווה שבית"ר תתפוס יום בו השחקנים מתעלים, ותביא מתנת יום הולדת לאדם יקר מאד במשפחה שלנו.
עשית סלט בין הכדורסל לכדורגל :)
אני מאמין שחורזת התכוונה לזכייתה של הפועל ת"א בגביע היורוקאפ ואילו את כתבת על כדורגל כשבכלל הפועל ת"א מתמודדת על העליה לליגת העל ועפה ממזמן מהגביע.
במשחק הגמר בכדורגל הפועל ב"ש תשחק מול בית"ר י-ם והקבוצה המנצחת ביניהן תקבל כרטיס למשחקי קדם גביע האלופות.
אגב, הפועל ב"ש תוכל לקבל את הכרטיס אם תזכה מקום ראשון בליגה ללא קשר לגביע.

משתפרת1

Well-known member
עשית סלט בין הכדורסל לכדורגל
אני מאמין שחורזת התכוונה לזכייתה של הפועל ת"א בגביע היורוקאפ ואילו את כתבת על כדורגל כשבכלל הפועל ת"א מתמודדת על העליה לליגת העל ועפה ממזמן מהגביע.
במשחק הגמר בכדורגל הפועל ב"ש תשחק מול בית"ר י-ם והקבוצה המנצחת ביניהן תקבל כרטיס למשחקי קדם גביע האלופות.
אגב, הפועל ב"ש תוכל לקבל את הכרטיס אם תזכה מקום ראשון בליגה ללא קשר לגביע.
חורזת עשתה סלט בין כדורגל לכדורסל. אני כותבת על הנושא שהעלית. בית"ר עלתה לגמר גביע המדינה ותתמודד מול המנצחת בחצי הגמר השני. מצד שני לבית"ר יש בגביע יותר הצלחות מאשר בליגה.

דיברגנט חדש

Well-known member
חורזת עשתה סלט בין כדורגל לכדורסל. אני כותבת על הנושא שהעלית. בית"ר עלתה לגמר גביע המדינה ותתמודד מול המנצחת בחצי הגמר השני. מצד שני לבית"ר יש בגביע יותר הצלחות מאשר בליגה.
אכן, אך הגבת אליה :)
אגב, בתחילת תגובתך כתבת 'הפועל ת"א', רק בהמשך כתבת 'הפועל ב"ש'.
עזבי, מה זה משנה, לא נהיה קטנוניים על שטויות.
בהמשך גם אתייחס להפועל ת"א בכדורסל: מצד אחד אני מאוד מרוצה שהם זכו ושיהיה דרבי שלהם גם באירופה ומצד שני, אני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, את אשר שרו במשחק הגמר על המדינה ועל מכבי ובכל אני שמח שהם ניצחו והביאו עוד תואר שמכבד את ארצנו |גביע|

משתפרת1

Well-known member
אכן, אך הגבת אליה
אגב, בתחילת תגובתך כתבת 'הפועל ת"א', רק בהמשך כתבת 'הפועל ב"ש'.
עזבי, מה זה משנה, לא נהיה קטנוניים על שטויות.
בהמשך גם אתייחס להפועל ת"א בכדורסל: מצד אחד אני מאוד מרוצה שהם זכו ושיהיה דרבי שלהם גם באירופה ומצד שני, אני לא סובל את האוהדים ה0מולנים שלהם, את אשר שרו במשחק הגמר על המדינה ועל מכבי ובכל אני שמח שהם ניצחו והביאו עוד תואר שמכבד את ארצנו
נכון, בגמר תהיה מול בית"ר הפועל ת"א או הפועל ב"ש. דיברתי על שתיהן. התחלתי בהפועל ת"א כי בכדורגל אני ממש לא רוצה לראות אותם לוקחים את הגביע מבית"ר. זה שבכדורסל הגיעו למפעלים האירופאים? לבריאות להם.

דיברגנט חדש

Well-known member
נכון, בגמר תהיה מול בית"ר הפועל ת"א או הפועל ב"ש. דיברתי על שתיהן. התחלתי בהפועל ת"א כי בכדורגל אני ממש לא רוצה לראות אותם לוקחים את הגביע מבית"ר. זה שבכדורסל הגיעו למפעלים האירופאים? לבריאות להם.
אם כך, טעות שלי, הייתי בטוח שב"ש כבר עלתה לגמר.
אגב, גם אני מעדיף את הפועל ב"ש על הפועל ת"א למרות שאת הפועל ת"א יהיה לבית"ר קל יותר לנצח.

משתפרת1

Well-known member
אם כך, טעות שלי, הייתי בטוח שב"ש כבר עלתה לגמר.
אגב, גם אני מעדיף את הפועל ב"ש על הפועל ת"א למרות שאת הפועל ת"א יהיה לבית"ר קל יותר לנצח.
טוב, בעצם רע: הערב בליגה הפועל ב"ש הראתה לבית"ר מה זה... אבל בבית שלנו מקווים שבגביע הסיפור אחר. בית"ר לקחה גביע כמה שנים טובות לפני שזכתה באליפות. אין לי רישומים סטטיסטיים, אבל בלי ספק היא לקחה יותר גביעים מאשר אליפויות. מותר לקוות...

דיברגנט חדש

Well-known member
טוב, בעצם רע: הערב בליגה הפועל ב"ש הראתה לבית"ר מה זה... אבל בבית שלנו מקווים שבגביע הסיפור אחר. בית"ר לקחה גביע כמה שנים טובות לפני שזכתה באליפות. אין לי רישומים סטטיסטיים, אבל בלי ספק היא לקחה יותר גביעים מאשר אליפויות. מותר לקוות...
בית"ר צברה מוניטין של קבוצת גביע למרות שמכבי ת"א לקחה הרבה יותר גביעים ממנה.

משתפרת1

Well-known member
1:5 בית"ר י-ם פירקה את בני ריינה בחצי גמר גביע המדינה
שער לעצמך שאצלנו בבית שמחים כבר 4 ימים. בית"ר ניצחה את המכסחים המזיקים בחמישי בערב, למרות שהקבוצה השניה בילתה את מרבית זמן המשחק בלבעוט בשחקני בית"ר במקום בכדור.

למעלה