איזה כיף לכן..

מוריאל11

New member
איזה כיף לכן..

איזה כיף לכן שיש לכן חבר שהוא חייל. האם אתן גם חיילות? איך הכרתן אותו? זה יהיה מעניין לעשות שרשור כזה

B o o o o M

New member
אוי איזה שרשור כייפי !!

אני אישית לא חיילת (אבל עוד 3 חודשים עולה על מדים
) והיכרתי אותו בזמן הרגילה שלו; אני התאמנתי בקבוצת כושר קרבי, וחבר שלי הוא חבר של אחד מהמאמנים הצעירים שם
ודרכו היכרנו

OgaliO

New member
../images/Emo99.gif שניה לפני שאני יוצאת לכנרת ../images/Emo13.gif

אמ, אני לא חיילת, יש לי עוד כמה שנים טובות
ואיך הכרנו
דרך ידיד טוב שלי .. (כלומר, הם חברים טובים, ואנחנו ידידים טובים ) ואו.. כמה זמן לקח לי עד שהסכמתי לבוא לראות מי זה הבנאדם, לצאת איתו פעם אחת .. חח.. במשך חודשיים דחיתי את זה ..
הכי מצחיק, זה שהוא גר במקום שאני גרה בו, כבר 7 שנים, ובחיים לא ראיתי אותו
ואני ממש ממש ממש לא אוהבת לצאת עם מישהו שגר פה, לא אוהבת את האוכלוסיה כאן .. והוא
כ"כ שונה מכולם פה חח
טוב אולי בגלל שהוא מהגדולים ולא מהאנשים שבגילי פחות או יותר .. בקיצור,
בטירוף

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo9.gif

אני רק סיימתי כיתה יא' אבל יש לי כבר תאריך גיוס (שבטוח ישתנה) והכרתצי את חבר שלי הרבה לפני שהוא ניהיה חייל. ןאי הסיפור כבר כל כך חרוש XDDD באתי לאחד מהמפגשים של ישראבלוג בעזריאלי בקיץ שעבר והוא צילם אותי, ולמזלנו החזקתי שלט עם מספר בלוג ומשם הכל התגלגל למסן ולפגישה

devilz

New member
ממ כיף.. לא הייתי אומרת את זה...

יש לי עוד חודשיים...
ממממ חח איך הכרנו... באיזה ועידה במסן שחבר שלו שהכרתי באיזה צ'אט גרר אותי אליה

frolic

New member
באמת שרשור מעניין..

אני לא חיילת, יש לי עוד קצת פחות מחצי שנה.. {אמאל'ה!!!} הכרתי את החייל שלי דרך חברה ממש ממש מזמן, ותמיד הוא רצה אותי ואני? היה לי חבר אחר.. בסופו של דבר היינו ביחד באילת {כי נסענו מאותה חברה באותם ימים, אני עם חברה שלי והוא עם חבר שלו..} ובגלל שהיינו באותו מלון.. אז יצאנו ארבעתנו כל הזמן ביחד בלילות.. וככה הכל התחיל ^_^

Ray512

New member
לא כל כך כיף, למען האמת

הפלוס היחיד הוא שמדים זה סקסי
אבל סך הכל זה יכול להיות די סבל. חיילת? ממש לא. רחוק רחוק מזה. רק סיימתי י"א. הכרתי אותו לפניי שנה, כשהוא עוד היה יב'ניק שרמנטי (ממש
), ויצאנו לתקופה של חודש, אבל בגלל שהוא טיפש מאוד (מאז, ד"א, הוא התקדם. היום הוא סתם טיפש), נפרדנו. השנה הוא בא לקחת את התעודת בגרות שלו, אחריי שהוא סיים את הקורס, ונפגשנו בביצפר. הוא הזמין אותי לים למחרת, ובצעד מפתיע מצדי, אפילו הסכמתי. משם קרו (כמעט) רק דברים טובים

לילי123456

New member
../images/Emo13.gif

האם אתן גם חיילות? לא, סיימתי י'ב
איך הכרתן אותו? סיפור ארוך ארוך..אבל בקצרה: דרך חברות שהכירו אותו ואת חברים שלו היינו ידידים בערך שנתיים ואיכשהו הכל השתנה והפכנו לחברים

Lost Lullaby

New member
אני עוד שניה וחצי מתחיילת

הכרנו ביומולדת של ידידיה משותפת [איזו תשובה מושקעת יש לי הא
]

Conviction

New member
כמו שכבר ציינו כאן,

חבר חייל זה לא כ"כ מהנה.
הכרנו דרך תפוז. ביקשתי עזרה במציאת עותק של פוטושופ באחד הפורומים, והוא עזר לי. אחרי כמה חודשים פירמטתי את המחשב, והייתי זקוקה לעותק שוב. עשיתי חיפוש להודעה הישנה שלי כדי למצוא את התגובה שלו, אבל הקישור שהיה שם כבר לא היה תקין. שלחתי לו מסר, כדי שישלח לי קישור חדש/את העותק, הוא אמר לי להוסיף אותו למסנג'ר.. ומשם זה התגלגל.

Heels

New member
חיילת (צעירה מאוד)

תחילת שנה דרך חבר אבל בעיקרון לפני 4 שנים בתיכון

זה באמת לא כזה כיף

אבל כמו שכבר אמרו פה - מדים זה סקסי
גאד הוא כזה חתיך במדים
בכל מקרה, אני לא חיילת (סיימתי עכשיו י"א..) והממ איך הכרנו? ביום כיפור יש מקום כזה בעיר שכולם הולכים ויושבים שם.. כל העיר בערך.. אני הייתי שם, הוא היה שם, התחיל לדבר איתי כי ישבתי ליד מישהו שהוא מכיר. פטפטנו די הרבה, ומאז אותו יום לא דיברנו איזה חודשיים-שלושה. פתאום מצאתי אותו איפשהו באינטרנט, החלפנו מסנג'רים, דיברנו פה ושם.. ומתישהו הוא התחיל לעבוד בקולנוע והציע שאני אקפוץ לומר שלום ולשעשע אותו כי משעמם לו. נתן לי את הפלאפון שלו, בסופו של דבר - יצאנו לסרט. משם הדברים התגלגלו ו... אנחנו איפה שאנחנו עכשיו היום

אני כבר אזרחית שוב

אני כבר משוחררת כמעט שנה.... והוא משתחרר עוד 4 חודשים, אפילו פחות.... איך הכרנו... שנינו חובשים, והיה לנו קורס פנימי של חובשים בחיל האויר, ואז הכרנו ומאז שראיתי אותו החלטתי שאני רוצה אותו (באותו זמן בדיוק ניפרדתי מהחבר שהיה לי), והוא לא ממש התייחס אליי.. ביום האחרון של הקורס סוג של הכרחתי אותו לתת לי חיבוק פרידה (גברים האלה פחדנים.........) ואז התחלנו להיתכתב במייל הצבאי...החלפנו טלפונים...ניפגשנו פעם אחת בדצמבר (באתי אליו לבסיס למסדר כנפיים) ואז לקחנו אותו טרמפ חזרה לת"א (ואז התחלנו להיתקרב קצת פיזית...) ואז לא ניפגשנו עד מרץ, כי הוא פשוט מעפן ופחדן... ואז החלטנו להיפגש עם עוד 2 חברים שלו (שגם היו איתנו בקורס) לכבוד היום הולדת שלו... ו2 החבר'ה האלה הבריזו אז ניפגשנו רק שנינו בעזריאלי וראינו איזה סרט מזעזע לא מהעולם הזה... ובסוף הערב התנשקנו ומשם הכל היסטוריה.... הקטע המצחיק הוא שרק אחרי איזה שבוע הוא מספר לי שאיזה ידידה שלו כתבה לו מייל שיש לה חבר חדש, אז הוא אמר לה שגם לו יש חברה חדשה! ואז גם אני גיליתי שיש לי חבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קטעים עם הגברים האלה...

McBlack

New member
באמת לא כזה שיא...

הכיף הוא בחבר עצמו, לא בעובדה שהוא חייל
אזרחית צעירה, גיוס בפב' 08'. הכרנו בפורום פאוור מטאל; http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=760 משם זה הלך והתבלגן...

tin ker bell

New member
וואו איזה סיפורים יש פה לכולן..

מקורי משהו :) אז ככה, הוא למד באותו בית ספר בו למדתי. לי היה חבר, הוא (ואני) חשב שהוא רוצה את חברה שלי. הכרתי אותו, היה קליק מיידי, דיברנו הרבה, נעשינו ידידים טובים. בטיול לכינרת (לי עדיין היה חבר, הוא עדיין "רצה" את החברה) עשינו אחד לשני נעימי כזה (שלימים הפך למרגיע הזוגי), דיברנו הרבה, ישנו על שק שינה פרוש יחד. התחלתי להתאהב בו, ויש לי חבר. הוא היה שרוי בדיכאון, חיפש משהו לאהוב, נקלע לאשליות. הוא בכלל לא האמין שאני, שכנראה מעולם לא הייתי בשבילו אופציה בגלל החבר, ארצה אותו. חשב שהוא לא יצליח להשיג אותי, או משהו בסגנון ואני וחבר שלי נפרדנו, והקשר ביני לבינו התפתח יותר ויותר, יום אחד הוא בא אלי, ישנו יחד מכורבלים והיה כל כך כיף. אהבה של קיץ :) מאז נפרדנו וחזרנו, ושוב אותו הדבר, ושוב פעם בגלל הצבא, וככה עברו להן שנתיים (בנובמבר 06 הוא התגייס) ועכשיו... אני מתלבטת אם לחזור לאותו מתוק שפשוט לא הצלחתי להעיף מהראש.

למעלה