איזה כיף לי...

BiAAcH

New member
עכשיו, אם זה לא קשוח....

אני לא יודע מה כן... סתם, תמונה זו צולמה לאחר שעות של התכוננות למבחן בהיסטוריה (=שיעמום טוטאלי) אז נא לא לרדת עלי...

Jackass Girl

New member
וואו גיא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ייייאו איזה חתיך
סטייל "אני נשוי כבר 40 שנה ואישתי לא עוזבת אותי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם זה בצחוק...

lee3008

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אהההההההבתי ד"א יש לך עיניים מהממות!

BiAAcH

New member
לא תגיבי לא תגיבי...

אבל אני לא רוצה להגיד להם מה הולך מול המחשב שלך כשהתמונה שלי ברקע... וד"א, אנה גם אמרה לי שהיא שמה את התמונה הזאת בצור הרקע של השולחן עבודה שלה...

sweet 666

New member
אאאאהה!!!כן!!!גייייייייאא!!!!!!

אתה עושה לי את זה כל כך!!! כן! אאאה!! עוד!עוד! יותר מהר!!!!!!1כככההההההההה!!! ( אור, לסתום)

omni96

New member
כן כן

מה היית עושה עם השיער של גיא !!! איפה היית שמה אותו חחחחחחחח סתם סתם צוחק גיא אל תפחד אנה לא תאנוס אותך או שכן בעצם תפחד תפחד

sweet 666

New member
אוי,אור...אתה זה שממש מודאג מכל

הסיפור...מה אכפת לך איפה הוא שם את השער שלו?! כאילו שתזדיינו פעם...לא, נכון? או שכן בעצם...אוי, אוווי.....עכשיו אני יודעת!! אור, עליתי עליך( לא מה שאתה חושב...רד מזה!) גיא, אתם חייב לצרף את אור לאורגיה שלכם! אולי אפילו תחליפו בין אנה לאור...

BiAAcH

New member
F You Bitch....

אתה צריך להרגיש כבוד, את המשפט הזה (הנושא של ההודעה שלי, כי מה לעשות, אתב טיפש מדי כדי להבין לבד, מה לא??) אני לא מקדיש לכל אחד, אז אתה צריך להתגאות הזה... לא שאתה לא גאה כבר עכשיו...

omni96

New member
אוווח תודה

כמו שאני תמיד אומר: "זיונים זה טוב. לכו תזדיינו !"

או מיי גאד כאילו...

איזה כוסון!!! יש לך חברה?! רוצה להיות חבר שלי... אני רצינית אתך אלוהים אתה כזה כוסון!!!

לא נורא..

יש גיא מספיק לכולם! וואי איזה כוסון אתה... אני מאוהבת
כוסון אחד!!!!1

BiAAcH

New member
הלו!! את מקפחת את אמיר!??!

מה איתו?? הוא לא חבר שלי?? ושמעי, אם היא רוצה, אני תומי אמיר והיא יכולי לעשות איזה gangbang נחמד...

sweet 666

New member
לא נראה לי שיהיה ממש נחמד...

אתם תעשות את שלכם והיא סתם תתקע בצד...עם כל הכבוד לאנה, היא לא מה שמעניין אותכם באמת...

BiAAcH

New member
ואללה את צודקת...

איך לא חשבתי על זה?? את גאונה!! אנחנו יכולים לעשות גאנגבאנג גם לבד!!

למעלה