אור, ילדים בני 8 לא ממש קשוחים...
B BiAAcH New member 11/2/04 #14 את מעריכה את אור יותר מדי... שמעי, זה ידוע שמאז ומתמיד ילדים בני 8 ואפילו 7 היו לוקחים את כל הכסף והאוכל של אור, אבל זה נפסק בכיתה י', כשהוא עבר דירה ולא היה להם איך להגיע אליו...
את מעריכה את אור יותר מדי... שמעי, זה ידוע שמאז ומתמיד ילדים בני 8 ואפילו 7 היו לוקחים את כל הכסף והאוכל של אור, אבל זה נפסק בכיתה י', כשהוא עבר דירה ולא היה להם איך להגיע אליו...
B BiAAcH New member 11/2/04 #15 ואיך שכחתי.... הוא השיג גב של ילדים בני 9 שיגנו עליו, אז בכלל הוא הפסיק לפחד מהבני 8...
S sweet 666 New member 12/2/04 #16 חחחח, כה..מעניין תמורת מה בדיוק הוא השיג את תמיכתם של בני ה9... לך תדע מה יש להם בראש...ומה אור מוכן לעשות ואיזה מעשים לבצע תמורת הגנה מבני ה8....
חחחח, כה..מעניין תמורת מה בדיוק הוא השיג את תמיכתם של בני ה9... לך תדע מה יש להם בראש...ומה אור מוכן לעשות ואיזה מעשים לבצע תמורת הגנה מבני ה8....
J Jackass Girl New member 12/2/04 #19 או מיי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתה שם לאק שחור איזה מושלם חחחחחח איי לוב בלאק נייל פוליש
או מיי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אתה שם לאק שחור איזה מושלם חחחחחח איי לוב בלאק נייל פוליש
O omni96 New member 12/2/04 #20 אז את חושבת שכל מי ששם לק שחור הוא מושלם? עכשיו הבנתי *שם לק שחור* או שלא
O omni96 New member 12/2/04 #22 זה תלוי בטעם למשל אני אוהב יותר בניית ציפורנים עם ורוד ופרחים כאלו חחחחחח סתם באמת שחור נחמד אבל עדיף לשלב אותו עם משו אחר אחרת זה סתם טיפשי לדעתי בכל מקרה
זה תלוי בטעם למשל אני אוהב יותר בניית ציפורנים עם ורוד ופרחים כאלו חחחחחח סתם באמת שחור נחמד אבל עדיף לשלב אותו עם משו אחר אחרת זה סתם טיפשי לדעתי בכל מקרה
B BiAAcH New member 12/2/04 #24 וואי אמיר... אתה כל כך סקסי בפוזה הזאת... מה אתה אומר שבמסיבה, כשרחל לא תראה, נלך לשירותים ביחד ו.... אתה יודע.... ששששש.... נשתין?? מתאים לך?? אני כבר מצפה לזה בקוצר רוח...
וואי אמיר... אתה כל כך סקסי בפוזה הזאת... מה אתה אומר שבמסיבה, כשרחל לא תראה, נלך לשירותים ביחד ו.... אתה יודע.... ששששש.... נשתין?? מתאים לך?? אני כבר מצפה לזה בקוצר רוח...
S sweet 666 New member 13/2/04 #29 אמיר, הציפורניים שלך מטופחות מדי... לק שחור זה טוב, אבל לא בכל הציפורן, זה יפה כשזה חצי מקולף... אבל גם ככה בסדר...
אמיר, הציפורניים שלך מטופחות מדי... לק שחור זה טוב, אבל לא בכל הציפורן, זה יפה כשזה חצי מקולף... אבל גם ככה בסדר...
M MiNUsH New member 13/2/04 #58 סוף סוף מישהו שמבין!!! גם אני אוהבת כשזה רק על חצי ציפורן וזה מקולף כזהההההההההה וכולם אומרים לי להוריד ארת זה כבר...חחח
סוף סוף מישהו שמבין!!! גם אני אוהבת כשזה רק על חצי ציפורן וזה מקולף כזהההההההההה וכולם אומרים לי להוריד ארת זה כבר...חחח