איזה כיף לי

אדיוט

נימנעתי מלכתוב בת כמה היא..זאת ש`התכתבתי` איתה,דבר ראשון היא יכולה להיות אמא שלי דבר שני זה לא התכתבות כמו שלכם פה עם עצמכם `הי בת כמה?` `מאיפה?` היא אחות של חבר שלי אז לפני שאתה בא להכנס בי עדיף שתברר קודם

זה

משנה בת כמה היא? ומי שישמע כמה היא "זקנה" לעומתך... ואף אחד לא נכנס בך ולא התכוון לכך.. סך הכל הסבתי את תשומת לבך, שזה ממש לא הוגן כלפייה וכלפי הקשר שלך... רוצה לשמוע, תשמע, לא בא לך, ואתה מעדיף ליפיף את מעשייך בתירוצים כאילו ואחרים תהנה... רק מעניין אותי האם אתה גבר להראות לה את ההתכתבויות שלך פה...

זה הענין

שהיא יודעת שיש לי פייסבוק ושאני התכתבתי פה בעבר מידי פעם ועל הדרך גם גיליתי שאחות של חבר שלי שהיא בת 30 היום בערך נמצאת כאן אז תסביר לי אתה מה בגידה פה?שוב פעם אני לא מתכתב פה עם בנות כמו שאתה אולי מתכתב פה,אגב התכתבתי פה בפורום על דעת שלא ראיתי בזה שום בעיה,אז אולי אתה רואה בזה בעיה שאשתך תדע אז למה אתה עדיין פה?אתה לא שלם עם עצמך?

בעייני

כל התכתבות חברית, או של צחוק וכו', זה סוג של בגידה בעייני, לדעתי, בן אדם צריך להיות מסור לגמרי לאשתו בלי שום מקום לאחת אחרת, לא משנה איזה מקום זה. אם זה מקום של דיבור, צחוק, חיוך, או שלום, שלום של חברות. אבל אתה אבדת את הנקודה. אני לא דברתי רק על קטע של בגידה או לא, אלא על הקטע שאתה מאורס, ובמקום להשקיע את כל כולך בקשר, אתה חוזר למקומות ישנים שלך, לקשרים ישנים. ולגבי, אין שום קשר בין אם אני רואה את זה כדבר טוב או לא, לעובדה שבזמן שאני יתארס, אני ייתן לה את כל כולי, וישרוף כל קשר שהיה לי למקומות בהם היו בנות בסביבה. אפי' בסביבה הכי רחוקה שיש. וזה אמור להיות ברור לך!!!

אוף אתה מרגיז אותי

על איזה קשרים אתה מדבר?מי שישמע..תבין שמה שהתכתבתי זה לא קשר של חברות או משהו כזה..זה משהו קונקרטי

שוב,

לא אמרתי שאתה יוצר קשרים או מתעסק עם קשרים ישנים. רק טענתי, שבתור מאורס הייתי מצפה ממך, שתהיה רק עם ארוסתך וכל התכתבות שלא תהיה (מעבר לצורך, כדוגמא שלום למוכרת או ערב טוב לנציגה בשרות לקוחות וכו') עם בחורה בפרט כשיש איזה הכרות מהעבר, תרגיש בעצמך שזה לא ראוי, וסימן לדבר הבאתי לך, האם אתה מוכן להראות לארוסתך את ההתכתבויות הללו.

בועz

New member
הלו?!‏

תעזוב אותו!‏ מה יש לך?‏ אולי בעולם החרדי זה תקף!‏ זאת אומרת שאסור!‏ לדבר עם נקבות אחרות בזמן שהינך נשוי!‏ לאמא שלי יש חברים, היא בוגדת?! לא!‏ גם ככה המושג ` ח ר ד י ` של היום מעוות!‏ חלאס!

אכן אכן

מילים כדורבנות..ותאמין לי שאם אתה רוצה לעשות את רצון אשתך לעתיד אז תצא מפה כי ביננו..היא לא היתה רוצה מישהו מפה

צא מהסרט

תפסיק להתייפיף בעצמך. לפי הדברים שלך, 90% מכלל האוכלוסיה בוגדים. 10% הנותרים משותקים בכל גופם / צמח / קומה וכו'.. הרי לא משנה באיזה נקבה מדובר. זו יכולה להיות הקופאית בסופר, הזבנית בחנות, התופרת השכונתית, הדודה של אמא, השכנה מהבניין ממול ואפילו אשת הרב..

מסכימה איתך

אלא אם כן הדבר הזה ספציפית פוגע בארוסתו.. מה שלא ניראה לי שהיא כ"כ קנאית. ובגידה זה כל דבר, זה כל שקר שיפגע בבן או בבת הזוג.

אבל

צריך להיות ריאלי. אדם לא צריך להיפגע על כל שטות. ואני מאמינה שאנשים פגיעים צכים להתחיל לקבל חוסן נפשי ולא להתקשקש על כל פיפס.
בקצב הזה שכל מילה לכיוון של בחורה נהפכת לבגידה, בואו נעבור למנזר השתקנים או לחילופין, נעשה הפרדה בזוגיות, גברים לבד ונשים לבד. נשמע לי אחלה רעיון לחלק את העולם

למעלה