איזה כיף לי

תרגיש טוב

ואם אתה שכיראל תשכח קח אישור מחלה

סליחה

שאני מתערב... אבל זה נראה לך הגון ומוסרי חכם או לעניין, להיות מאורס ולהיות פה בפורום ועוד להתדיין עם בנות אחרות??

תגיד

שאתה מדיין עם מישי פה אתה במת מרגיש שזה יותר מסתם דיון ואם היית תפוס זה היה נחשב "בגידה" מסוימת?

זה

לא משנה אם אני מרגיש יותר או כלום לא. בעייני כל קשר על בחורה בכל סוג שלא יהיה (כולל מחשבה או דמיון) זה בעייני סוג של בגידה!

מזה קשר?

‏ דיברתי על סתם דיון שמעלים כאן, אנלא רואה בזה שאתה מתדיין איזשו סוג של קשר מסוים אם נשארים רק בנושא המדובר, וזה יכל להיות אותו דבר גם עם ניק גברי רק במקרה שזה יצא שזה ניקית מסוימת, אז איפה הבגידה? שוב אנלא מדבר על סוג של קשר אלא סתם דיון

מסכים

איתך ברמת העיקרון, אך כשאני בקשר עם בחורה, אני איידע אותה גם בהתכתבות הסתמית הזאת. ולו כדי להיות הוגן כלפיה. מלבד עצם ההרגשה האישית שלי, שאם אני עם בחורה אני אמור להיות לגמרי שלה, בלי שום דיון עם אחרת, ובלי קשר לזה אם זה בגידה או לא, אלא שזה הרגשה ספונטנית וטבעית כשאתה אוהב באמת מישהי.

חעחע אמנם לא ידעתי שאתם יודעים

וזה לא כזה אכפת לי אם אתם יודעים,אני די שלם עם עצמי עם מה שאני עושה..ככה שגם אם ידעתם או שלא אני עושה מה שאני לא רואה בו בעיה,לגבי התכתבות עם בנות אחרות פה.אז את בת תורה אני מכיר טוב אז אין פה עניין של לא לענות לה,אתה ראית אותי מתכתב עם בנות?לא.

אתה

עכשיו בכלל מפליא אותי... וכי בגלל שאתה מכיר אותה זה מתיר לך להתכתב כשאתה אמור לתת את כל הלב שלך לאחרת?? לך זה גם היה נחמד שהיא תתכתב עם אילו שהיא מכירה מהעבר..?? ובכלל, זה לא הנושא עם "תפסנו" אותך מתכתב עם אחרות או לא. זה עצם העניין, הגישה...

למעלה