איזה כיף לי

איזה כיף לי../images/Emo24.gif

אני קוראת סמוייה בפורום הזה כבר המון זמן. אני לומדת מכם המון ואוהבת את כולם פה בשקט בשקט. אבל היום, החלטתי לצאת מהמחבוא כדי לומר לכולכם: יש פה אחת יחידה ומיוחדת, אחת שנותנת את כל הלב, כזאת שעושה טוב על הנשמה - זאת גל - madam pompadour
בסוף השבוע קניתי ממנה 3 חזיות שוות ביותר ואם בעלי לא היה בסביבה הייתי קונה עוד... אז אני ממליצה לא לחפש בשום מקום אחר כי המגוון הרחב שיש לה, היחס החם והמחירים הסבירים עושים את הקנייה לחוויה. מומלץ בחום!!!! גל - תודה, תודה, תודה!

madam pompadour

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif8-

עכשיו תראי מה עשיתי לי...
איך אני יכולה להסתובב ככה ברחוב?! תודה
תתחדשי ותהני מכל ה-

שושנת ... ברוכה המצטרפת , שמחים

לשמוע כמו תמיד על חיוך שעולה על פני הבנות לאחר שופינג אצל גברת פומפדור. שאת ( ובעלך ) תהנו מהחזיות!

DREAM111

New member
היי שושנת העמקים

ברוכה המצטרפת. אני מאוד שמחה לשמוע שיש לנו גם גולשים סמויים שמשהו כמו קניה טובה מוציא אותם החוצה לפני השטח. אז שמחה מאוד לקרוא על הקניה המענגת שלך ומקווה שתשארי עימנו לעוד קניות מענגות.

תימולש

New member
אני גם קוראת סמויה,והייתי מאוד רוצה

לדעת איפה נמצאת החנות של גל (יש לי את הטלפון...)

טוב אז זהו שאין חנות

אלא גל מגיעה אלייך הביתה לשבוע בערך ישנה אצלך וכו עוקבת אחריי הרגלייך היומיומיים ואז מתאימה לך חזיה טוב נו לאאאאאאאאאאא אבל אני בטוחה שהיא תעביר לך את הטלפון שלה מזאת שרוצה כל הזמן לקרוא לה אליי אבל אם לא יהיה מתאים לא נעים לגרורררררררר

אודליה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מזועזעת כל כך שאני שוקלת להוריד לך את ה מממ. מה זה לא נעים מהמאדאם? היא האישה שנותנת לך להרגיש הכי טוב בעולם אם את קונה ואם את לא (ולא נתקלתי בהרבה נשים שאמרו לה לא) כל יום שעובר בלי שתחווי קניה אצל המאדאם זה יום שמתבזבז בלי להבין כמה כיף זה לקנות חזיות! רוצי לך ילדה חביבה והתקשרי אל המאדאם ASAP. לא תתחרטי.

madam pompadour

New member
אמרתי לך כבר...../images/Emo9.gif

ש"מגריטה תות" זה המשקה הכי אהוב עליי, ולא רק המשקה...

שרקייה

New member
המאדאם צודקת. עד יום ראשון

לא טעמתי מרגריטה תות. ביום ראשון טעמנו והתאהבנו... גליה ואמשלה.

madam pompadour

New member
אודליוש, תיקון טעות...../images/Emo132.gif

יש לאמר "אין עדיין חנות (טפו-טפו-טפו, ב"ה, חמסה-חמסה-חמסה-חמסה-חמסה
") והבהרה - אני לא ישנה "אצלה", אלא "אצלה במיטה עם בן זוגה".... ראו הוזהרתן

DREAM111

New member
אוף גל איזה מזל שאני כבר עשיתי

קניה אחת. עוד היית דורשת לישון ביני לביןןןןןןןןןןן אין סיכוי קושקוש רק אני והוא. האמת נראה לך עוד יש מקום במיטה

madam pompadour

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חרגת אותי מצחוק + הבהרה

אני בטוחה שהיה מקום במיטה משום שלא הייתי ישנה בין שניכם, אלא במקומך....

למעלה