איזה כדאי??????

MaMi liraz

New member
איזה כדאי??????

אני צריכה עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הכנתי דולי אחת עם גרב ואחת בלי תעזרו לי לבחור מה כדאי.... כדי שאני אכין שיער

MaMi liraz

New member
זאת למעלה

זאת למעלה זה בלי הגרביים זאת שכן זה עם גרביים אבל שמתי גרב אחד כי לא היא לי כוח להמשיך ושבסוף תגידו שבלי הגרב יותר טוב אז תעזרו לי איזה כדאי

Shusho

New member
התלהבת על הפוטושופ/פיינצ´ופ?

רואים שזה עם מליון אפקטים... וזה לא טוב, ההצללה הזאת מוזרה לאללה ולדעתי לא יפה. איך עשית את זה שיראה ככה?

A אפרת

New member
לדעתי

לדעתי זה דוקא יפה מאוד מה שעשית אבל תעשי אותה יכפה לדעתי בלי הגרב

BliNky

New member
דפנטלי בלי../images/Emo70.gif

וניצול קטנטן... מיכל שימי
מזכירה קצת? העצמות לא יצאו לי טוב אבל...
את מוזמנת לתקן...

BIG wannabe

New member
אמאלה!!

יש לה כזה מכנס! והשיער גם יצא דומה- אבל אולי תנסי צבע יותר בהיר? והפרצוף נורא לא שייך. זתומרת, זה פרצוף מרושע כזה- וצריך לעשות פרצוף תינוקי. וואי מגניב יא (מילת כבוד מיכל..) מוכשרת!! ובלי.

The Charmd One

New member
בלי בלי בלי בלי../images/Emo70.gif

זה פשוט יפה ככה..וכמו שאומרים כל המוסיף גורע
ולמה היא מהממת..אז מה שהיא קצת מאפקטת (מילה חדשה
)... את לא היית עושה כמוה
חוץ מזה שיצא לה מהמם

MaMi liraz

New member
אוקי החלטתי

החלטתי לעשות את הדולי בלי הגרביים תודה על העזרה בינתיים הכנתי עוד דולי הבייס קצת מיושן וקל אבל זאת הפעם הראשונה שלי בקפלים והדול ה-4 בפינט שופ מה דעתכם??

MaMi liraz

New member
מרחוק זה נראה

בגודל טבעי זה יותר טוב תלחצו על התמונה ותראו

AnG£L Fi®e

New member
../images/Emo168.gifניצול אכזרי!../images/Emo168.gif

מוהאהאהאהאהאהא
את החלטת בלי עזרתי על גרב לא גרב אני רק אגיד שהדולי לא מוצאת חן בעיני היא יפה וכל זה, אבל הקווי מתאר חורקים יותר מדי, תתחילי עם קווי מתאר אפורים ותהפכי אותם ללבנים שיתאים והנה דולי חדשה שלי! השקעתי בה ימים ולא לילות... אבל בכל זאת
טוב תגיבו לפני שעה שש כי היום אני טסה אז מי שרוצה לכתוב מכתב טיסה מוזמן! היום! עד השעה שש: [email protected] תודה! -רותי-

שמוליקה

New member
אני יודעת שאין

לי ממש זכות לדבר... כיאני די חדשה בעסק.. אבל השיער שלה נראה כמו פיאה...

Shir 100

New member
../images/Emo53.gifניצול"ש...דיי דחוף

היי לכם, אני מוסיפה פה את הדולי ה5 שלי...אני לא מצליחה לצייר לה פנים...פליזזז מישהו/י יכול/ה לעזור לי....

למעלה