איזה כבל?

actiVEgan

New member
איזה כבל?

אני הולך לקנות כבל חדש (סופסוף). האמת ששניים, בשביל הפדל. על איזה אתם ממליצים בסכום לא גבוה (עוד לא יודע מה זה "לא גבוה". תחליטו אתם...)?

Petrucci-jr

New member
אצל הרצל...

יש כבלים חזקים לא נהרסים מהר... 40 שח ושווים הרבה יותר אני קניתי 2 מחזיקים לי כבר שנה כמו חדש

actiVEgan

New member
אוקיי... אבל

מי זה הרצל הזה שכולם מדברים עליו ואיפה הוא נמצא?

או קיי, אז ככה:

הרצל רז, בן 50+. בעל ניסיון של מעל 35 שנה בתיקון, בנייה, ונגינה על גיטרות. אחד מהמוכרים ביותר בתחום בארץ, מתקן את הגיטרות של כמעט כל גיטריסט ישראלי מוכר, והיו כבר מקרים שלקחתי את היפהפיה שלי לסטאפ, ופתאום פגשתי שם את הסולן של גאיה, מיכה שיטרית, בנצי גפני, או אבי סינגולדה. לחנות שלו קוראים "רז גיטרות" ברח´ הראשונים גבעתיים. אם אתה מגיע מכיוון תחנת הרכבת ארלוזורב אתה לוקח בצומת הבורסה ימינה, ואז מיד ימינה, ממשיך קצת אל תוך הרחוב, והחנות היא משמאל. אי אפשר לפספס. הוא גם מאוד סימפטי. =)

1adiel

New member
הכי טוב שתקנה כבלים בחנות פרטית

שמכינה לפי מטרים, ותחבר איזה פלאגים שאתה רוצה, אני ממליץ על ניוטריק או שאתה גם יכול לקנות דימארציו אבל הוא יקר

cyber2200

New member
היי!!!!!!!

אתם קולטים על מה אתם מדברים?!? כבל!!! PL כזה שמחבר בין גיטרה למגבר ואפקטים! כולה כבל, קונים בכל חנות אלקטרוניקה. ואם אתם ממש רוצים להוציא על זה הרבה כסף אז לכו לכלי זמר, הם ימכרו לך כל דבר בפי שתים מחיר...

Megapuzik

New member
הא ?

חבל שאתה לא יודע עד כמה הכמה משפיע על הצליל, ההפסד שלך !

1adiel

New member
כבל מסכן של חנות אלקטרוניקה

עולה פחות מ 10 שקלים, והוא זבל, מבחינת האיכות של החומר ומבחינת איך שהוא משפיע על הצליל

למעלה