מגביר כאבי ראש. כל מה שמכיל בתוכו קפאין - גורם לכאבי ראש (קפה, תה, שוקולד, קולה וכו'). קפאין גורם לכיווץ של העורקים והוורידים. אני ממליצה על.... גלידה וניל!
ובכן , בשעות צהריים אלו אני עדיין יושב פה בעבודה... אין שום דבר חדש... אני אחרי שני כדורים של אדוויל... כלום לא עוזר... אני מת... האם זהו האור בקצה הנמהרה ??
המנהל שלי אינו מאפשר לי זאת... אם אצא - הצוות עשוי לעבות "וייברח"..... אני מקווה שישתפר.... אני מת להניח את גופי הכואב במיטה ... לעצום את עיני .............. ולישון ........................
עד כמה שידוע לי קפאין הוא בעצם משכך כאב ראש. הוא רכיב מרכזי בהרבה משככי כאב (סתם דוגמא- רוקאסט פלוס), והרבה אנשים שותים קפה שחור כשכואב להם הראש וחשים הקלה, אני אפילו נזכרת עכשיו באיזה טיפ שאודטה נתנה למיגרנות שכלל בתוכו קפה שחור מעורבב עם עוד משהו (לימון? לא ממש זוכרת עם מה)
או.קי .... אז לקחתי עוד אדוויל לפני רבע שעה..... יש עוד כאב , אך הוא מוחלש ... אני מאמין שיש לי גם חום ... סחרחורת ובחילה קטנה ... נו כבר , עוד שעתיים וחצי עד שאצא מפה....
או.קי .... אז לקחתי עוד אדוויל לפני רבע שעה..... יש עוד כאב , אך הוא מוחלש ... אני מאמין שיש לי גם חום ... סחרחורת ובחילה קטנה ... נו כבר , עוד שעתיים וחצי עד שאצא מפה....