איזה כאב ראש

M a x i1

New member
שוקולד!

תמיד עושה לי טוב... תרגיש טוב!

ד נ י ת3

New member
שוקולד - רק

מגביר כאבי ראש. כל מה שמכיל בתוכו קפאין - גורם לכאבי ראש (קפה, תה, שוקולד, קולה וכו'). קפאין גורם לכיווץ של העורקים והוורידים. אני ממליצה על.... גלידה וניל!

:ולי שוקולד וגבינה צהובה עושים ....

דווקא מיגרנה אבל מיצד שני מי שואל אותי ביכלל יובל הוא הנושא (איזה ריגשי אני)

yuval charash

New member
עידכון למצב כאב הראש...

ובכן , בשעות צהריים אלו אני עדיין יושב פה בעבודה... אין שום דבר חדש... אני אחרי שני כדורים של אדוויל... כלום לא עוזר... אני מת... האם זהו האור בקצה הנמהרה ??

yuval charash

New member
אין לי אפשרות...

המנהל שלי אינו מאפשר לי זאת... אם אצא - הצוות עשוי לעבות "וייברח"..... אני מקווה שישתפר.... אני מת להניח את גופי הכואב במיטה ... לעצום את עיני .............. ולישון ........................

Mr Darcy

New member
your condition gets worse

find a a liberal girl in the next office and do a quicky. no time to waste hurry man!!.

tzurtzur

New member
אדוויל

לוקחים על בטן מלאה כדי לקבל אפקט מקסימאלי ומינימום נזק לקיבה, ולכן השאלה הנשאלת היא.. אכלת משהו ???

yuval charash

New member
אכלתי סנדוויץ'...

טעבון גדול אין לי .... לקחתי כדור שני עכשיו ... אדווח בהמשך ....

tzurtzur

New member
לא כל כך מסתדר לי

עד כמה שידוע לי קפאין הוא בעצם משכך כאב ראש. הוא רכיב מרכזי בהרבה משככי כאב (סתם דוגמא- רוקאסט פלוס), והרבה אנשים שותים קפה שחור כשכואב להם הראש וחשים הקלה, אני אפילו נזכרת עכשיו באיזה טיפ שאודטה נתנה למיגרנות שכלל בתוכו קפה שחור מעורבב עם עוד משהו (לימון? לא ממש זוכרת עם מה)

yuval charash

New member
עידכון לכאב הראש

או.קי .... אז לקחתי עוד אדוויל לפני רבע שעה..... יש עוד כאב , אך הוא מוחלש ... אני מאמין שיש לי גם חום ... סחרחורת ובחילה קטנה ... נו כבר , עוד שעתיים וחצי עד שאצא מפה....

yuval charash

New member
עידכון לכאב הראש

או.קי .... אז לקחתי עוד אדוויל לפני רבע שעה..... יש עוד כאב , אך הוא מוחלש ... אני מאמין שיש לי גם חום ... סחרחורת ובחילה קטנה ... נו כבר , עוד שעתיים וחצי עד שאצא מפה....

למעלה