איזה ילד מרגש

z dead

New member
איזה ילד מרגש

ש: "אתה חולם להגיע למכבי? ת: "לאו דווקא למכבי אבל כן לרמות הגבוהות" ולמרות כל מה שעשו לו במגדל הוא לא מלכלך ורק משבח את הקבוצה. לא שיחק יותר מידי טוב...אפילו לא משו בהשוואה לכישורים שלו,במיוחד בהגנה...אבל בכל זאת קלע 23 נק' עם 80 אחוזים מהשדה ו3 מ4 מהשלוש + כמה מסירות שלו היו מגיעות לשחקנים טיפה יותר טובים התקפית היה נותנות לו לפחות 5-6 אסט'.

z dead

New member
דווקא לא משו

יכול היה לשחק טוב יותר. אמנם קלע באחוזים מטורפים וקלע הרבה אבל היו לו שלושה איבודים טיפשיים של חוסר תשומת לב בלי קשר להגנה של מכבי...לא דברים שקשורים בכלל לכדורסל,וגם בהגנה הוא קצת זייף. מצד שני בראיון לאחר המשחק רואים עדיין שהפציעה מהעבירה של התולעת הבזויה פניני עוד לא עברה כי עשה ראיון עם קרסול חבוש ומכוסה בקרח אז יכול שבגלל זה היה פחות טוב הגנתית לא שזה תירוץ כי גם עם שברים בכל הגוף ושתי עיניים עצומות הוא היה צריך לשמור טוב יותר על הלפרין ועל ירטין. מה שמדהים אותי מחדש בכל פעם זה הפיזיות שלו,שמר על בורשטיין ופעם אחר פעם גם כשבורשטיין ניסה לקחת אותו עם גב לסל עשה לו ב"ס בכל מה שנוגע לפיזיות,וראיתי את בורשטיין במציאות הוא סוס..פשוט ענק,גם הגובה וגם כתפיים ברוחב של שחקן פוטבול.

bobas

New member
אל תשכח ..

שהוא שיחק כמעט כל המשחק . ועייפות מדברת .חלק מהטעויות הם גם תוצאה של עייפות ... חבל,כי נהריה שיחקה מצויין שם 2 זרים לעומת 8 של המחלה עד סוף הרבע השלישי.... ומייקל ג'ונסון מה קורה איתו? ומנדז ? חלש מאד.. אם זר 1 של נהריה היה מגיע למשחק יכול להיות שהם היו מנצחים היום. קוז'יקרו היה חלש היום.. עונה לא משהו יש לעידו (עד כמה שאני עוקב ).

z dead

New member
גם מכבי שחקה עם פחות זרים

רק יאסטיס וירטין שחקו כמות גדולה יחסית. פליקס שיחק מעט,וויציץ שיחק 5-8 דקות. שארפ...נגיד..שהוא זר? בכל זאת... זה לא תירוץ למשחק הלא טוב של נהריה. מכבי שחקו עם 2-3 זרים,גם נהריה - גריר,מנדז,ו-ווקוציץ'. קוז'י סובל בגלל שמנדז לא משחק בפנים אלא מתעקש לזרוק מהשלוש או ללכת עם הראש בקיר,קוזי פורח כשיש לידו סנטר או PF גבוה כמו דימטריוס אלכסנדר בזמנו בגליל...או לפחות שחקן חכם כמו טונג'י בזמנו בירושלים. קוז'י מוסר טוב,קולע טוב מחצי מרחק,רבאונדר לא רע,ושומר חכם..אבל הוא צריך לידו מישו דומיננטי בצבע או מישו חכם שגם מוסר כשצריך...ומנדז כנראה שלא כזה,למרות שהוא שחקן מאוד מוכשר,מאוד מאוד מוכשר,אני לא אגזים ואומר שהוא לא נופל מאוסטין..אבל גם יותר טיפש ממנו וגם חור יותר גדול ממנו בהגנה...למרות שבהרבה יותר אתלט ממנו,ולא פחות חזק. לא ברור לי למה לעזאזל הביאו את גילכריסט כמחליף לג'ורד הנדרסון בזמנו לאחר שהשני נפצע...במיוחד כשיש לך את לימונד שטוב ממנו בשתי דרגות לפחות וגם בגילו...מה שנתן קו אחורי חסר ניסיון,אני לא מבין מה זה הווקוציץ הזה וגם לא מבין למה בנהריה חושבים שהם יכולים לבנות על פלג בן ה35 כשחקן מפתח,וגם גריר הוא שחקן מוזר.... בעיקר העונה הזאת חוסר מזל לנהריה...עוד לא מתחילה העונה כבר נפצע הרכז הראשון ונאלצים להחליף אותו אחרי ששוק השחקנים כבר ריק כמעט...למרות הכל נכנסים למומנטום של נצחונות שמגיעו לשיאו בהבסה של קבוצה עם תקציב משולש מזה של נהריה,ואז שלושה הרכזים - גם בנדה,גם לימונד,וגם גילכריסט נפצעים באותם שלושה שבועות כל אחד עם פציעה יותר קשה מהשני,השיא מגיע כשכולם כבר בערך החלימו ואז ג'ף גריר קורע את הרצועה או משו..ומושבת לשבועיים-שלושה,כשבאמצע פלג עובר פציעה דומה לזו של גריר בברך. מה שכמובן עזר גם לנהריה זה שבמשך כל חודשי יולי-אוגוסט בCNN שומעים ספציפית על נהריה שמופגזת ע"י החיזבאללה,לא דיווח אקראי על הפגזות בצפון אלא השם הספציפי של נהריה,בקיצור אני נאחס לכל קבוצה שאני מסמפט. אולי אני צריך לחזור לסמפט את מגדל? :)

bobas

New member
המנחס הלאומי.

זה לא כמה שיחקו ,זה כמה יש לך על הספסל והאופציות למאמן מכבי להשתמש בהם . ולמכבי יש המון זרים כולל ג'ימי ארנולד ודרעק שארפ. לנהריה אין את האופציות האלו. לכן,באופן מובנה למכבי יש יתרון גדול על כל הקבוצות האחרות. לסמפט את "מגדל" ? לפחות במשחק מול המחלה במלחה תהיה בצד של הטובים. בטוחני. :))

z dead

New member
לא בעד אף אחת במשחק

זה כמו שמכבי ישחקו נגד ביט"ר בכדורגל,אותו דבר.

z dead

New member
הטמבלים בצ'ה זה משו

במשך שתיים וחצי עונות הפכו שם את לימונד לחסר כשרון וחסר קליעה וחסר חוכמת משחק,שלא מגיע לקרסוליים של הגיברת הלפרין פתאום אחרי משחק אחד מול מכבי,ועוד משחק לא טוב מידי שלו,והוא ה-עדי גורדון הבא...

z dead

New member
גם לימונד יש רק אחד וחבל שאין עוד.

מה גם ששהשוואה בין השניים היא מפגרת. אחד מגרד את ה1.82 השני כמעט 1.92. אחד אתלט סביר אפילו טוב מאוד ביחס לישראלי,ומצד שני לימונד אתלט על במובנים ישראלים...וגם בהשוואה לכל לבן שראיתי,ולא נופל מהרבה שחורים. אחד לא רצה וגם לא שמר,השני גם רוצה וגם שומר. אחד שחקן של שלשות ואח"כ חדירות,והשני שחקן של חדירה ואח"כ שלשה. וכו' וכו'.

למעלה