גם מכבי שחקה עם פחות זרים
רק יאסטיס וירטין שחקו כמות גדולה יחסית. פליקס שיחק מעט,וויציץ שיחק 5-8 דקות. שארפ...נגיד..שהוא זר? בכל זאת... זה לא תירוץ למשחק הלא טוב של נהריה. מכבי שחקו עם 2-3 זרים,גם נהריה - גריר,מנדז,ו-ווקוציץ'. קוז'י סובל בגלל שמנדז לא משחק בפנים אלא מתעקש לזרוק מהשלוש או ללכת עם הראש בקיר,קוזי פורח כשיש לידו סנטר או PF גבוה כמו דימטריוס אלכסנדר בזמנו בגליל...או לפחות שחקן חכם כמו טונג'י בזמנו בירושלים. קוז'י מוסר טוב,קולע טוב מחצי מרחק,רבאונדר לא רע,ושומר חכם..אבל הוא צריך לידו מישו דומיננטי בצבע או מישו חכם שגם מוסר כשצריך...ומנדז כנראה שלא כזה,למרות שהוא שחקן מאוד מוכשר,מאוד מאוד מוכשר,אני לא אגזים ואומר שהוא לא נופל מאוסטין..אבל גם יותר טיפש ממנו וגם חור יותר גדול ממנו בהגנה...למרות שבהרבה יותר אתלט ממנו,ולא פחות חזק. לא ברור לי למה לעזאזל הביאו את גילכריסט כמחליף לג'ורד הנדרסון בזמנו לאחר שהשני נפצע...במיוחד כשיש לך את לימונד שטוב ממנו בשתי דרגות לפחות וגם בגילו...מה שנתן קו אחורי חסר ניסיון,אני לא מבין מה זה הווקוציץ הזה וגם לא מבין למה בנהריה חושבים שהם יכולים לבנות על פלג בן ה35 כשחקן מפתח,וגם גריר הוא שחקן מוזר.... בעיקר העונה הזאת חוסר מזל לנהריה...עוד לא מתחילה העונה כבר נפצע הרכז הראשון ונאלצים להחליף אותו אחרי ששוק השחקנים כבר ריק כמעט...למרות הכל נכנסים למומנטום של נצחונות שמגיעו לשיאו בהבסה של קבוצה עם תקציב משולש מזה של נהריה,ואז שלושה הרכזים - גם בנדה,גם לימונד,וגם גילכריסט נפצעים באותם שלושה שבועות כל אחד עם פציעה יותר קשה מהשני,השיא מגיע כשכולם כבר בערך החלימו ואז ג'ף גריר קורע את הרצועה או משו..ומושבת לשבועיים-שלושה,כשבאמצע פלג עובר פציעה דומה לזו של גריר בברך. מה שכמובן עזר גם לנהריה זה שבמשך כל חודשי יולי-אוגוסט בCNN שומעים ספציפית על נהריה שמופגזת ע"י החיזבאללה,לא דיווח אקראי על הפגזות בצפון אלא השם הספציפי של נהריה,בקיצור אני נאחס לכל קבוצה שאני מסמפט. אולי אני צריך לחזור לסמפט את מגדל?