איזה יופי בבוסתן!!

לא מתעסק עם סוכנויות

אז אני לא יכול לתת לך תשובות. בקשר להופעה - אלה שלא דיברו כמעט, היו אלו שהבריזו בעקביות מחזרות. אם אתה זוכר, היה קטע פרסומת של מין רופא משוגע + איש מכירות + אישה (שאת כולם עשה שחקן אחד), אותו שחקן הוא בחור רציני מאוד שגולש כאן בפורום.

LIRAN BR

New member
כןןןן!!

וואי הילד/נער/בחור הזה או ווטאבר ממש מוכשר...ממש ממש אהבתי את המונולוג. "מין הקצה...אל הקצה"....חחחחחחחח אז הוא בטח מכיר את גיל...יש גם עוד אחד בשם אביב שאני מכיר..מאותה קבוצה.

אני מכיר את כל הקבוצה הזאת

עם אביב חלקתי תלבושת
ורוני אכן כשרון.

שאלה

אני זוכר שבזמנו דיברתם על המונולוג הזה ושאלתי לגביו ואני לא זוכר מה הייתה התשובה.. אני אשמח אם תזכיר לי אני פשוט מחפש מונולוג לבגרות שלי השנה.. בינתיים המורה של הביאה לי את בצהרי היום, (עוד לא קראתי), אבל אני מחפש משהו ששחקן אחד מגלם יותר מדמות אחת במונולוג, זה נראה לי מאוד מעניין ומאתגר.

אני לא חושב שיאשרו לך

משלוש סיבות: 1. הדמות הזאת לא מופיע בשאר המחזה (המחזה מורכב מהמוני קטעים), אז אין לך על מה לבסס. 2. הקטע קצת מידי. 3. זה לא מחזה מוכר, זה מחזה שבוגרת של הסטודיו שלי (שהיא מחזאית ושחקנית) כתבה. אבל אם בכל זאת תרצה, אני חושב שרוני יסכים בכייף לתת לך אותו.

וואלה, תודה

אתם מכירים אולי מחזה אחר שדמות משחק יותר מתפקיד אחד? וזה אפשרי לעשות בבגרות שילוב של כמה דמויות במונולוג אחד שהוא בעצם עיבוד ממחזה?

ש ב ע

New member
אני לא מבינה

בכל הסוכנויות אמרו לי שאם לא סיימתי בית-ספר גבוה למשחק אין לי מה לחפש אצל סוכנויות. כל אלה שהזכרת לא הסכימו להיפגש אתי, וגם אני בוגרת "הבוסתן", למדתי שם 4 שנים. כמה שאני מנסה לפנות לסוכנויות זה לא עוזר, ובכל זאת כשאני בפורום הזה אני תמיד מקבלת רושם שכולם נרשמים בסוכנויות למרות שהם צעירים ממני ואין סיכוי שהם הספיקו לסיים איזה "בית-צבי" בדרך. אני מפספסת פה משהו?

תסתכלי שנייה בטלויזיה

או תקפצי להצגה. תראי שאין כמעט עבודה עבור מי שעוד לא מלאו לו 20. לכן, אני חושב שדי מיותר לעשות סיפור מכל העסק, אם אתה בכלל מחוץ לטווח הגילאים המבוקש. מן הסתם, שיקל עליך להתקשל לסוכנויות או אודישנים אם תסיימי בית ספר גבוה למשחק (גם בגלל הפוזה וגם בגלל שתשתפרי).

noooga

New member
טוב...

אז ככה: קודם כל הגעתי לשם בודדה... כאילו, כולם שם הכירו את כולם רק אני לא הכרתי אף אחד וזה היה די מבאס.. ואז נכנסו לשיעור והיו כל מיני תרגילים נחמדים כמו: ללכת בחדר ולהסתכל לאנשים בעיניים ולהגיד שלום... חמוד. ואז היה תרגיל בקבוצה ושם למעשה הכרתי אנשים. זה היה מאוד נחמד! היינו צריכים תוך חמש שניות לעשות נגיד מלפפון או חביתה (חחחחחחח נשמע רע) וזהו... היו עוד כמה תרגילים אבל מיותר לציין... אה! והמורה ממש ממש חמוד! צעיר!

לוּבּה

New member
הייתי לפני כמה זמן בהופעה

של הבוסתן:] הם חגגו 30 שנה לבית ספר או משהו כזה.. וכרטיב עלה בין 30 ל50.. אני לא כ"כ זוכרת.. והייתה הופעה ממש יפה!

לוּבּה

New member
יכול להיות..

אני לא כ"כ זוכרת [אחלה זיכרון יש לי]. אבל אני כן זוכרת שזה היה בת"א
.

למעלה