איזה יופי בבוסתן!!

noooga

New member
כן... הוא עשה

רושם כזה... טוב עפתי לישון לילה טוב!

LIRAN BR

New member
אהה...מגניב...

אני בתיאטרון אלמוג...זה 2 דברים שונים ככה שאין מה להשוות יש לי חבר בהבוסתן וגפ ראיתי פעם הצגה שלו במשכן החדש... בהצלחה :)

ברור שאין מה להשוות

גם אני ראית "הפקות" של תאטרון אלמוג. לא התרשמתי במיוחד.

LIRAN BR

New member
אז ככה....

אני לא יודע איך בדיוק ראית הפקות של אלמוג...אבל בכל זאת... אתה בטח מצפה שאני יחלוק עליך אבל לא...אתה צודק הרמה של השחקנים שם ממש לא בשמיים כי היא מקבלת את רוב מי שבא להיבחן אבל אני בא בשביל ללמוד ובתור מורה היא מעולה(רבקה) והיא שחקנית ענקית... אבל לעומת הבוסתן אין 50 ילד בכל קבוצה וככה לכל אחד יש תפקיד בהצגה, גם אני ראיתי "הפקה" של הבוסתן ולפחות 3/4 מהילדים לא עשו כלום חוץ מלחזור אחרי מה שכמה שחקנים ראשיים עשו...נחמד מאוד... וגם ממך פרובוקטור "לא התרשמתי במיוחד"...בתור מנהל פורום הייתי מצפה לטיפ טיפה אובייקטיביות...אבל הסובייקטיביות חוגגת...

ככה ככה....

לכל אחד יש זכות לומר את דעתו. גם לי. אף אחד לא הבטיח לך אוביקטיביות, אז אין לך על מה להתלונן. בבוסתן אין 50 ילד בכל קבוצה. יש גג 25 (במקרים קיצוניים). בתור אחד שבדק מספר מסגרות, אני יכול לומר לך שבבית ספר אלמוג הרמה נמוכה יותר מבית ספר אחרים. חלק מזה נגמר (אולי) מזה שמקבלים כל אחד, בלי לבדוק איך הוא; אבל גם איכות המורה משיפעה על התוצאות. אני מניח שלא בדקת מורים (או מקומות) אחרים ולכן לא נראה לי שיש בסיס לדברים שהטחת פה. ואני באמת שמח שראית הפקה של הבוסתן. יש מעשיר בדרך כלל.

LIRAN BR

New member
ככה ככה ככה...../images/Emo8.gif

אוקי קיבלתי את מה שאמרת, אתה צודק אחרי הכל. הכי חשוב לי שאני אהיה מרוצה איפה שאני נמצא...יש לי חבר בהבוסתן שלא כל כך מרוצה מזה כי זה לא משחק נטו. 2 התיאטראות שונים אחד מהשני וככה גם ההפקות בקיצור... Let your heart control your brain

LIRAN BR

New member
אז ככה ככה ככה ככה...

בהפקות משולבת גם שירה...וחבר שלי כל כך נרתע מזה למרות שזה לא ממש עם פוקוס אבל עדיין...

LIRAN BR

New member
אין לי מושג איזו קבוצה...

אבל אנחנו בכיתה י' וקוראים לו גיל...אני לא אציין שם משפחה
אתה קשור איכשהו לבוסתן?

אני למדתי שם

ועדיין קצת. ראית את המופע של עתודה. אני לא יודע על מה התלוננת, לכל תלמיד היה קטע עם טקסט.

LIRAN BR

New member
אהה מגניב...

אתה מנתניה? היו ילדים שבאמת בכל ההצגה היתה להם שורה או 2...אבל לא נורא כי היו הרבה קטעי תנועה... אני רוצה לנצל את ההזדמנות שאתה פה ולשאול בקשר לסוכנות... כל פעם מפרסמים פה רשימה של סוכניות אבל נראה לי מוגזם להתקשר לכולם. לפי מה שהבנתי לאה גלובוס ולבנה חכים טובות...חשבתי אולי גם על פרי כפרי...אני אשמח לקבל דעה על שלושת השמות...ואם מישהו יודע-מה יש באודישנים לסוכנויות?...מבקשים בוק?

למעלה