איזה יום שמח לי היום...

Real Dream

New member
אני אוהבת ראפ והיפ הופ

אמינם!! משתי סיבות: 1. אני מבינה הרבה יותר טוב את המילים ויכולה להתרכז בהם. 2. זה הדסיק היחיד שאני אוהבת בו את כל השירים, כי זה די מעצבן להתרכז בשירים שאני לא אוהבת...

Cheetah

New member
YOU WERE SUPPOSED TO LOVE ME

NOW BLEEED BITCH, BLEEEED (מהדיסק השני של אמינם) לא קשה להבין ;) ד"א אני אוהב הרבה סוגים של מוסיקה אבל במיוחד רוק אז שאף אחד לא ילכלך

Real Dream

New member
KIM

חולה על השיר הזה.... מעריצה של אמינם אמרה לי פעם שזה חולני. רבתי איתה על זה.

Cheetah

New member
כמובן

ואני חושב שהוא לא שפוי בגלל שהוא משחק אותה ככה לא שפוי בכזאת צורה עלובה...

אלון ב

New member
ל - Dazed&Confused ( בועז )

ממש לא הבנת אותי נכון, אין לי שום דבר נגד המוזיקה הזאת, המוזיקה היחידה שאני לא מסוגל לשמוע זו רק מוזיקה מזרחית ( פיייייחחחחס !! נשמע כמו מוזיקה ערבית רק עם מילים עבריות ... לא סובל את הסיגנון הזה, עושה לי בחילה !! ) רק אמרתי שמוזיקה כזאת רעשנית ועם תופים לא נראית לי מתאימה ל WILD משום שיהיה קשה להרדם איתה, אבל סתם ככה גם אני שומע ונהנה ממנה. אלון

חלמן

New member
טובבבבבבב

קצת ברחתם מהחלומות צלולים... אבל לא נורא. לפי דעתי קשה להירדם עם מוזיקה שאתה לא יודע את המילים שלה.... כל אחד מכיר את השירים הקלאסיים וזה גם נאימה נעימה... אז זה אחלה.. רק חבל שלאף אחד אין את הדיסק שלהם :) סתם.. זה לא בעיה להשיג ולצרוב....

LINKIN PARK!!!

New member
השתגעתם?!...

זה ברור שלינקין פארק הם הלהקה הכי, הכי, הכי שולטת בכל היקום, וכמובן שאחריה לימפ ביזקיט.

misfits

New member
יש טעות בדבריך

רואים שאתה CONFUSED LIMP BIZKIT הלהקה NO 1 בעולם ששולטת אחריה BLINK 182 ואז LINKIN PARK

Cheetah

New member
אנשים תירגעו

לכל מיני אנשים יש טעמים שונים במוזיקה. אל תתאמצו כל כך להיכנס לוויכוח טיפשי על איזה להקה באמת הכי טובה.

dhp7

New member
הממפפ..

אתם ממש חסרי טעם. דיי כבר עם כל הראפ-ניו-מטאל המקושקש הזה לא לימפ ביזקיט, לא לינקין פארק (למרות שיש להם כמה ריפים נחמדים פה ושם) ובטח שלא בלינק182 לא שווים כלום . אפס מוחלט. מטאליסטים צעצוע.

shabaz

New member
נכון!!! רבאק עם הקראפ הזה!!!

לימפ ביזקיט...לינקין פארק (באמת יש להם כמה שירים טובים...) ובמיוחד בלינק!!! מסריחים!!! אני לא סובל מוזיקה כזאת מתלהבת... (למרות שאהבתי את הקליפ של בלינק עם האלה משנות ה-70 סטייל, אבל שונא את השיר...אבל בעצם...שונא את כולם...:) מה גורם לכם לחשוב, שהם להקות טובות? ודבר שני...רואים שאתם סתאם רוקרים וואנאביז.. (מילה של ערסים ופרחות, אבל לא מצאתי מילה יותר טובה) כי אתם מדרגים להקות בלייט!! אז סתמו פיכם נקבות...אתם אשכרא נשמעים כמו סיסי לה לות!!

למעלה