איזה יום שמח לי היום...

דנה^^

New member
איזה יום שמח לי היום...

קיבלתי 97 בפיזיקה!!!!!!!!!!!!!! (מתוך 110 אבל למי אכפת.. יודעים על מה ירדו לי 13 נקודות? 10 נקודות כי במקום לחשב שטח טרפז (בסיס+בסיס)*גובה עשיתי בסיס*בסיס*גובה... ו 3 נקודות כי זה היה תרגיל עם 2 מכוניות ובתרגיל עצמו לא כתבתי ליד "מכונית א" "מכונית ב".. איזה יופי זה לא??) ובמתמטיקה קיבלתי 65 ואני גם נורא מרוצה כי באלגברה קיבלתי 45/50 (לא עשיתי סעיף אחד כי לא היה לי זמן..) ובגאומטריה קיבלתי 20/50 כי היו 2 שאלות, עכשיו בשאלה הראשונה עשיתי את הסעיף השני, ובסעיף הראשון התחלתי להוכיח אבל שכחתי מקיומו של משפט התיכונים.. אז היא נתנה לי 5 נקודות.. והשאלה השנייה היתה להוכיח משפט ואף פעם לא הוכחנו משפטים, ולא היה לי זמן להתחיל לנסות עם קווי עזר.. אז לא עשיתי :) בכל מקרה אני שמחה כי (פיזיקה... ברור, מה לא??) אני יודעת שהציון לא משקף את הידע שלי ואני הולכת לעשות פרנציפים לביתספר וללכת ל 5 יחידות.. איזה יופי :) ועכשיו לענינינו בקשר לחלומות צלולים קרה לי קטע ממש מוזר, אבל זה בטח ארוך מדי בשבילכם לקרוא אז אני כותבת בתגובה להודעה הזו.

דנה^^

New member
קטע מוזר...

אלון, זה בשבילך: אתמול הלכתי לישון עם מוזיקה (בעוצמה נמוכה), עכשיו לא הלכתי לישון ואחרי 5-6 שעות קמתי וניסיתי.. אלא ישר ככה הלכתי לישון (לא היה לי זמון למשהו אחר וגם ביקשת שננסה גם ישר) בכל מקרה.. אני לא נרדמת... יודע מה, עזוב נרדמת.. לא רציתי להירדם. הייתי עייפה ןחיכיתי לשיתוק, להזיות, למשהו.. כלום! כל הלילה בקושי ישנתי.. עכשיו אני מתה מעייפות אבל עזוב זה לא מה שחשוב.. כנראה בשלב כלשהוא כן נרדמתי.. אבל הבטחתי בכותרת קטע מוזר אז הנה הוא: בשלב מסויים מוקדם בבוקר כבר נמאס לי.. אני נורא עייפה לא ישנתי כל הלילה.. איזה מעצבן..! אני מחליטה כבר לכבות את המוזיקה וללכת לישון.. נחש מה קרה? לחצתי על הכפתור של STOP בדיסק, אני חוזרת למיטה.. ופתאום נזכרת בחלום שחלמתי! זאת אומרת שבעצם הייתי ערה (כי אני חשבתי.. חשבתי איזה מעצבן שבקושי ישנתי, ושעדיין יש את המוזיקה ואני הולכת לכבות אותה) ובאותו זמן גם חלמתי.. (וואוו!!.. דבר כזה יכול לקרות??) בכל מקרה, החלטתי למה לא לחזור לחלום..? קרו לי כבר כמה פעמים שהתעוררתי באמצע חלום אז שכבתי במיטה עצמתי עיניים, חשבתי על החלום והמשכתי לחלום אותו.. אבל זה לא עבד משום מה.. ואז חשבתי שאולי זה בגלל שבחלום היתה לי את המוזיקה ברקע ואולי שעכשיו בגלל שאין אז יותר קשה לי להמשיך את החלום או משהו.. בכל מקרה.. אני כבר לא זוכרת מה קרה אחרי זה.. אני חושבת שנשארתי סתם ערה עוד קצת זמן, בשלב כלשהוא נרדמתי ואז התעוררתי מהשעון.. אז יש לך עצות בשבילי? זה ממש קטע מוזר בשבילי.. לחלום ולהיות ערה באותו זמן.. לפני שהלכתי לישון אני כל הזמן חשבתי "אני אזכור את החלום.." וכו´ (אני באמת זוכרת.. לא לגמרי, אבל זוכרת דברים ממנו) וגם חשבתי על זה שיהיה לי חלום צלול וניסתי "להירדם ולהישאר בהכרה".. אתה חושב שאני מתקדמת לאנשהוא או שלא יודעת מה.....?

חלמן

New member
אלון אני יזיייין אותך!

איזה כאב ראששששש אני מת!!!!!!!!! כמו מפגר במקום לישון בשקט אמרתי נשים מוזיקה ברקע..... בעעעעעעע כואב לי הראש........... עזוב מוזיקה~!!!! ומי שפתח את השירשור הזה... קיבלתי 99 במתמטיקה... ו 99 בפיסיקה!!!!! אבל 10 נקודות באנגלית! תודו שאני תותח! להשיג 10 נקודות שלמות!!! אתם יודעים מה זה!!! אלון כואב לי!

misfits

New member
../images/Emo129.gifמה הבעי השלך עם מוזיקת רוק

גיליתי מפעמים קודמות לפני שידעתי מזה חלום צלול להגיע למצב של חלום כזה ע"י מוזיקת רוק ולהתרכז רק במוזיק כי בחופש הגדול היו לי כ 4-6 חלומות כאלו כל פעם מהם היה ששמעתי מוזיקה limp bizkit שולט... אבל פעם אחת היה בגלל החתולה שלי כי היא ישנה על המיטה שלי ומתוך שינה זזתי ואז היא התחילה לילל וז פתאום הופעתי בסלון אני לא זכרתי איך הגעתי לשם ושמעתי ילולים הלכתי קצת סובבתי את ראשי אחורה לא ראיתי שום דבר ואז זובבתי אותו עוד פעם וראיתי את החתולה הקודמת וזה מאפיין של חלום צלול אבל אז לא ידעתי מה זה......
נ.ב. רק בחלום עם החתולה הבנתי בעצמי שזה חלום שאר החלומות הייתי בטוח שזה מאה אחוז אמיתי אבל לא שלטתי בחלום זה כאילו הוא זז לבד ואיך התעוררתי ממנו אתם שואלים בחלום בעטתי במישהו ואז הרגל שלי עפה לכיוון של הקיר האמיתי ליד המיטה והיה לי אותו מקרה עם אגרוף לפני של מישהו גם לקיר רק עם החתולה זה היה 100% צלול

shabaz

New member
כמה דברים בינתיים (שרשור ארוך)

מזה המילה העילגת הזאת? עדי...עשו לך חוקן עמוק מדי את שומעת? זה פגע לך בבלוטת הערמונית! דבר שני...limp bizkit רבאק...כמה אנשים מפגרים יש בחברתנו! הם הלהקה הכי מסריחה ששמעתי בחיים שלי.. אני מתבייש לקרוא להם רוק!! אבל אני מסכים...שכיף לבעוט בחתולות!! או שזה לא היה ככה? לא ממש קראתי...תסלחו לי... עכשיו אני יקרא ויגיב על השאר...

אלון ב

New member
שטויות

אין שום סיבה שיהיה לך כאב ראש בגלל השיטה הזאת ואני לא יודע מה עשית שכאב לך הראש, אולי שמת את המוסיקה בווליום כזה שחצי שכונה שמעה אותך, או איזו מוסיקת רוק עם תופים שדפקו לך בראש כל הלילה ! אין שום סיבה בעולם שהשיטה הזאת תעשה לך כאב ראש ! זו שיטה מעולה ! בפעם הבאה - תשתדל ( בבקשה ) לשים מוסיקה רגילה ונורמלית ולא מוסיקת רוק רעשנית עם תופים ושטויות ( הכי טוב זה לכוון בלילה גלגל"צ ברדיו ) תכוון עוצמת קול הכי חלשה שאתה יכול אבל עוצמה שעדיין תישמע את המוזיקה, ופשוט תקשיב רק למוסיקה, כל תשומת הלב שלך צריכה להיות אך ורק על המוזיקה ובשום אופן בלי להתחיל לינדוד עם המחשבות. אל תאשים אותי ובפעם הבאה תעשה את זה כמו שצריך, זו שיטה מעולה ואתה עושה שטות אם אתה מוותר עליה כל כך מהר. ( ניסיתי אותה כבר 3 פעמים ולא היה לך שום כאב ראש והייתי ממש ממש קרוב ! יותר מכל שיטה אחרת שניסיתי ל WILD ! ) אלון

חלמן

New member
ברמן -

אני שמתי גלגלגלגלגץ! ואתה יודע איזה כאב ראש היה לי??? וגם סחרחורת! קמתי מהמיטה... היה בלאגן בחדר (כרגיל) ובוום בעטתי בארון! איזה כאבים! באצבע הקטנה........... גגגגגגגרררררררר והיה לי עוד פלאפון ואני בהיסטריה מחפש אותו......... גגגגגרררררררר שמתי את זה על עוצמה חלשה! דרך אגב.. שהיתי יותר קטן.. לפני שנה.. היתי רגיל לישון עם מערכת... אבבל עשיתי לה sleep יאנטו אחרי שעה שזה יכבה לבד.......

shabaz

New member
חחחחח....דאפוש!

אני יתן לכם עצה אנשים יקרים ומושתנים שלי... אם אתם מעוצבנים... לכו החוצה (בלילה זה משהו משהו...באמת. זה הכי כיף בלילה... אף אחד לא נמצא ולא מפריעים לך) למקום ישר וארוך... ושימו את הספרינט של החיים שלכם... נוחו קצת...ושמיו ספרינט בדרך חזרה... זה עוזר לי...אז אולי זה יעזור גם לכם

Dazed&Confused

New member
תגובה - נא לקרוא.

קודם כל, אל תגיד סתם דברים על מוזיקת הרוק. זה שהיא לא לטעמך זה לא נותן זכות להפיש כלום. ועוד, לעלום על תגדיר מוזיקה או אומנות כלשבהי כ"נורמאלי" או "לא נורמאלי". ונכון, זה דיי דפוק לנסות להירדם עם מוזיקה רועשת (ד"א, רוק לא רועש בהכרך). אני ממליץ על ג´אז, שקט ומזכיר את השלבים של הכניסה לחלום, וגם נעים להקשיב לזה. אם יש לכם בעיה חרונית עם זה תנסו מוזיקה קלאסית, כל אחד ומה שמתאים לו.

dhp7

New member
הכי טוב

זה להירדם עם tristania מוסיקת מטאל גותית מדהימה, שקטה ורועשת בו זמנית, אבל בצורה עדינה, מרגשת שירים מומלצים angina my lost lenore wasteland´s caress Pale Enchantress עומר

shabaz

New member
מפגרים!! באמת.

דבר ראשון...למה אתם לא מזכירים את Dream theater? הם להקה מצוינת...וזה בכלל לא רועש!!! גותית? יא אמבסיל!!! אני מניח גותית...משמע מילים עם כאב, מכות, רצח ואלה...עכשיו...אם אתה יושן עם זה...יש לזה יותר נוחות וזה נכנס ביתר קלות לתת מודע שלך יא בבון!!! וזה אומר...שתתעורר... (אחרי כמה שבועות טובים של שמיעה של זה בשינה) ואתה תרצה לרצוח מישהו!! ודייזד...אני מציע לך...תשמע, תקשיב למילים בשירים...כי אם אתה מתעלם מהם..אז זה גם נכנס ביתר קלות לתת מודע!!! ושריר...למדתי הרבה אה? זה טקטיקה...התת מודע זה דבר מדהים!! באמת! הדברים שאתם יכולים לעשות ואתם לא מודעים אליהם...זה טקטיקה!

Cheetah

New member
מממממממההההה?????????

אל תדבר ככה על רוק... זה רק מראה שאתה לא מבין הרבה

Moonlight ocean

New member
תגידו מה שתגידו

ברוטאל וד´ת מטאל.. ומה זה בכלל קשור לחלומות צלולים??? כל אחד שישמע את מה שהוא אוהב ומה שהוא חושב שיגרום לטו להתרכז ולא לאבד את המודעות

למעלה