איזה יום כיפור הזוי

גל1234

New member
איזה יום כיפור הזוי

הקיצר חזרתי מהבית כנסת ב10 בערב אמרתי ננוח טיפה לפני שיוצאים , נשכבתי עצמתי עינים אחרי "10 דקות" פתחתי עינים התסכלתי על השעון אני רואה השעה 11 בבוקר , זה היה מוזר..... שאני חושב על זה אני תמיד נרדם , אבל תמיד יש תחברים שיתקשרו ויעירו ביום כיפור אין את זה , הקיצר אני מסתכל ימינה אני רואה מישהי לידי , אני כזה אמאלה מה אני הולך מתוך שינה? נכנסתי כולי לסרט , בסוף התברר שהיא יצאה והיא גרה רחוק אז היא כבר נשארה אצלי ואחותי הכניסה אותה......... אחרי זה הלכנו קצת לסיבוב , והגעתי למסקנה שיש אנשים כל כך צבועים - הם משחקים אותה צדיקים עם כיפות וכל מכונית שעוברת זורקים עליה אבנים - כאילו מה? לשחק במחשב בכיפור אסור אבל להרוג מישהו מותר? ניחא חזרתי הביתה התארגנתי הלכתי לבית כנסת , טוב שלא הרגשתי בישיבת הכנסת , התפלל בבית כנסת שאני מתפלל בו שר החוץ סילבן שלום (באר שבעי לשעבר) טוב שלא היו יותר מאבטחים ממתפללים נגמר הצום הלכתי לסבתא שלי שתיתי תה ישבתי נחתי , אחרי חצי שעה התנפלתי על קוסקוס וכבש בתנור כפרה על סבתא שלי אין על אוכל מרוקאי

גם אני ישנתי רוב היום הזה ../images/Emo66.gif

אתמול ב-6 בערב הלכתי לבית כנסת, נפגשתי שם עם חברות, אח"כ הלכנו אליהן ושיחקנו קלפים ואז סתם הסתובבנו קצת בישוב עד 1 וחצי. היה נחמד.
היום קמתי ב-12, קראתי קצת עיתון ואיזה מחזה שאני צריכה לקרוא לתאטרון, ואז שוב נרדמתי עד 5. את השעה האחרונה עד סוף הצום העברתי עם המשפחה והאחים שלי שיגעו אותי ודיברו כל הזמן על אוכל. ואז אכלתי. הרבה. והיה ממש טעים.
אבל בסך הכל היום כיפור הזה עבר מהר והצום היה ממש קל השנה. ולישון הרבה זה תמיד טוב.

LillipooT

New member
עוד יום כיפור עבר... ../images/Emo60.gif

מצוין שהלכת לישון גל.. זאת השיטה
ורק שתדעו - הפירמוט של המחשב עבר בהצלחה (טפו טפו פטו)

גל1234

New member
אנשים אתם לא מאמינים כמה אני גאה

בעצמי.......... היה לי אתמול שיעור ספורט ואממ הייתי דיי ממוצע כל השיעור , כאילו ב2000 למשל סיימתי באמצע (שביעי מ20 אנשים) ואז הבנתי שנמאס לי או שאני קורא לעצמי ספורטאי או שאני סתם התאמצתי כל החיים ואז המורה לספורט נתן לנו סיבוב ספירנט , אחרי שבקושי יכולתי לזוז סיימתי תסיבוב (300 מטר) ב47 שניות מקום ראשון עם הפרש ענש מהשאר (52 שניות מקום שני ) אז נכון ש47 זה רק סביר אבל אחרי שיעור של קריעת תחת זה די מעולה אני חייב לציין שאחרי שנגמר שיעור ספורט הקאתי את הנשמה (נראה לי הורדתי קילו רק מההקאות) ואני עד עכשיו לא מסוגל לעמוד , אבל זה כל כך היה שווה את זה , אף פעם לא הייתי מרוצה מתוצאה מסריחה כמו אתמול אהה וליאת בהצלחה מחר במשחק , יש לכם מזל הכוכב של יובה לא משחק

LillipooT

New member
גל... ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אולי......... אחרי שהוכחת לעצמך שאתה כן מסוגל (וכמובן שגם אני גאה בך עקב כך) תעשה את כל העניין בצורה....הדרגתית קצת יותר כדי שלא תקיא את נישמתך פעם הבאה?!
אל תזיק לגוף..
אבל כל הכבוד לך.. באמת.

DAN1EL

New member
איזה יופי!

שמעתם ילדים? אז מה למדנו היום? תתאמצו מעבר לגבולות היכולת שלכם, ותקיאו את נשמתכם בסוף כאילו אין מחר.
בקיצור - באמת אל תזיק לגוף שלך.

.... ../images/Emo66.gif

אני שמחה בשבילך שאתה מרוצה, אבל באמת אולי כדאי שתתקדם בצורה קצת יותר הדרגתית, כי בסוף אתה עלול להזיק לעצמך יותר. ותודה, אבל לצערי גם הכוכב של מכבי במשחקים האחרונים לא משחק.
יהיה טוב. אני מקווה. הלוואי.

גל1234

New member
סתם לידע כללי מי זה הכוכב של מכבי?

ואממ זה קצת משחק להשוות את נדבד לכל שחקן שלא יהיה במכבי :) אבל הבנתי תכוונה שלך אז זה בסדר

גל1234

New member
חחחחחחח אהבתי

2-3 משחקים טובים והבן אדם נהיה הכוכב של מכבי ת"א? טוב שלא אמרת שבונפלד הכוכב וזהו :) סתם לא , אם זה מה שאת חושבת שיהיה לך לבריאות כל אחד תופס משחקן אחר , לירן כהן שחקן מעולה , הלוואי שהיה לי רבע מהכישרון שיש לו , אבל הכוכב של מכבי ? לא חושב........

גל, תקרא טוב בבקשה ../images/Emo66.gif

הכוכב של מכבי במשחקים האחרונים. מתחילת העונה הוא אחד השחקנים הבולטים בקבוצה, אתה לא מסכים?

גל1234

New member
../images/Emo9.gif

צודקת , משום מה ה"במשחקים האחרונים" ברח לי מהעיינים אני מסכים סליחה.........

למעלה