איזה יום היה לי היום...

איזה יום היה לי היום...

עד שסוף סוף חזרתי הביתה מהיום הארוך הזה. ישר בא לי לכתוב לכן ולעדכן ש..... הייתי בסקירה ראשונה היום, הכל תקין. ו....יש לי פצפונית קטנה ומתוקה בבטן. הייתי במתח נוראי נוראי לפני הסקירה. עם מליון דאגות - החל בפחד שאגיע לבדיקה ואמצא שאין דופק, בדרך הפחד שמשהו לא תקין, שאי אפשר לראות ממילא את המומים ומה יקרה אם חלילה יש מום שלא רואים, ועד הפחד שהחיים שלי כל-כך עומדים להשתנות. ואיך שהרופא ראה דופק - ישר נרגעתי. ואז הוא התחיל בסקירה איבר אחרי איבר ואז הוא הגיע לרגליים, לירכיים ואופס... כשהוא אמר שזאת בת קפצתי משמחה. כי כל-כך רציתי שזאת תהיה בת. (אם כי החלטתי עם עצמי שלמרות הכמיהה הברורה לבת, גם אם זה יהיה בן אני לגמרי אהיה בסדר עם זה בתוכי). ואיך שזה הכל משתנה כשאני יודעת את המין - זה פתאום עוד יותר נהיה מוחשי, פתאום אני מרגישה קרבה שלא הרגשתי קודם. אני לא מעכלת עדיין את כל זה. כל פעם זה מתקרב עוד קצת. ההריון הזה. איזו חוויה מטריפת חושים. מהממת.

הילה35

New member
בשעה טובה.בהחלט מרגש..

הזכרת לי את הסקירה הראשונה שלי... שיהיה המשך הריון קל ורגוע.

הילה35

New member
אני לא זוכרת פרטים, אבל זוכרת את זה כשלב

משמעותי בהתחברות לעובר: זה שידעתי שזו בת (ודווקא לא ניחשתי..) והתמונות שקיבלתי..

מירלה37

New member
גם פה מאחלת המן מזל טוב../images/Emo24.gif

והמשך הריון קל, ארוך ומשעמםםםםםם
. מה שבטוח כל סקירה וכל us הם מרגשים באותה מידה
.

אד י

New member
איזה מרגש ../images/Emo13.gif

החוויה שלי מהסקירה הראשונה קצת פחות טובה. קודם כל היה איחור של שעתיים, ואז הרופא שרצה להיות קליל ומצחיק, גילה את מין העובר בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות (לא אפרט על מנת שלא להגעיל). ובכלל רציתי בן, והייתי בשוק שיצאה בת. בדיאבד, בנות זה אחלה ! מומלץ ביותר ! שיהיה לך המשך תקין ורגוע

WOW!! ../images/Emo68.gif

זה נכון כל כך, כשיודעים את המין זה מפסיק להיות איזה "שועית" קטנה על המסך שחור-לבן, ומתחיל להיות "מישהי" ממשית ומוחשית. כבר מעבירים שמות בראש, (אני הכנתי רק שמות של בת וכשנודע שזה בן נבהלתי כי לא היו לי עדיין שמות בראש), כבר חושבים על המראה, על היציבה, על ההתנהגות.... על הבנאדם!
שהרוגע ימשיך, עם כמה שפחות דאגות.

אד י

New member
גם לי הייתה אותה בעיה עם שמות, רק הפוך...

דרך אגב, שמו של הפלוס היה בראש הרשימה

איזה כיף :)

חכי, חכי לסקירה השנייה :) זה פשוט מדהים לראות את הם גדלים בתוכנו.. מאחלת שיהיה לך המשך הריון רגוע וקל !!

תודה יקירותיי, פתאום נזכרתי בדרוזית

שאמרה לי שיש לי בת. ובחלום שהיה לי עם אותו הדבר. והיום ישנתי עד 11:00(!!!), כנראה שהייתי ממש ממש במתח מהסקירה הזאת ופתאום חווה את התפוגגות המתח.

tutik1

New member
סקירה ראשונה היא הכי הכי!

היא באמת הופכת את כל המסע הזה למשהו מוחשי ומרגש כל כך. ברכות לבוטנית הקטנה!

אנדי75

New member
ברכות ../images/Emo90.gif!

זה באמת כיף לדעת את מין העובר. אני בשלב הזה מראש התרגשות סימסתי לכל העולם ואחותו ובישרתי שזה בן, כמעט לאותה רשימת תפוצה אליה שלחתי הודעה אחרי שילדתי... מבינה אותך לגבי החששות. בשקיפות העורפית לא שמתי לב שהרופא בדק את הדופק ואז הוא הראה לי והשמיע לי אותו. בסקירה הוא זכר את החששות שלי ולא התחיל בסקירה עד שלא ווידא שאני מזהה ושומעת את הדופק בלי שבקשתי אפילו.

nina L

New member
איזה אושר. מאד משמח ומרגש! שימשיך

קל, ארוך, משעמם!

אמאנחל

Member
מנהל
כן, הסקירה הראשונה אכן מרגשת מאוד מאוד מאוד

ובת זה ממש כיף!! (גם בן)

יולי 7

New member
ברכות! כמה מרגש...

אכן ההריון זו חוויה מדהימה. שימשיך בשלווה וברוגע ועם התרגשויות כאלה טובות. ובצד הדאגות - כמה שפחות

s p r i n g1

New member
זה כל כך מרגש הסקירה הראשונה

וכמובן גם הבאות אחריה, אבל זה משהו משהו, ברוכה הבאה למועדון הקוקיות והורוד המשך הריון תקין ובריא ועוד הרבה התרגשויות שמחות

למעלה