איזה יום אביבי בחוץ

איזה יום אביבי בחוץ

היום קמתי במטרה לצאת החוצה לראות את האביב הסתכלתי סביב סביב , כל כך נעים בחוץ לא חם ולא קר הציפורים ממלאות את חלל הגינה בצפצופים ובשירה האדמה מלאה בצמחים ובפרחים בשלל צבעים ממש כייף ללכת לטייל באויר הנעים שבחוץ טיילתי לי ושבתי הביתה להציץ בכם לקראת הצהריים

אכן היה יום נעים ביותר (חבל שלא הייתי בחוץ

ממש עד שיצאתי לרופא שיניים וחזרה הבייתה,רק ראיתי מהמרפסת בגן). היה לי יום ארוך ומייגע, ומרגישה זוועה אחרי טיפול השיניים, מדאיג אותי מה ארגיש אחרי שההרדמה תפוג
.

שירשולי

New member
פרפרית תרגישי טוב...

אך טיפוליי השיניים ,אחד הדברים הכי כואבים... אבל הכי משתלמים. הרבה בריאות.

תודה יקרות שלי ../images/Emo23.gif

אני עדיין סובלת, לכן מתכוונת לדחות את התור של השיננית, המקום רגיש מידי אז עדיף לדחות. שיהיה לנו יום נעים

טיפול השיניים הוא קשה

אולי תעשי שימוש בשמן הצפורן המרגיע את רקמת החניכיים לאכול רק קר, מעדן או משהו קל ללעיסה והמון שטיפות עם מי מלח מזרז את ההמחלמה ומוריד כאבים בחנכיים והחלמה מהירה פרפרית מתוקה ותקפידי על התזונה כי רומן כזה עם רופא השיניים מעיד על הסידן בגוף תבדקי מה רמת הסידן בגוף , ואם את בחוסר מהר למלא את המחסנים כי הגיל שלך זה הגיל למלא את העצמות בסידן , יותר מאוחר בגיל ההריונות משתמשים במחסנים האילו של הסידן

שירשולי

New member
אכן נעים בחוץ ואביבי../images/Emo20.gif

מרגיש שהקייץ מגיע איזה כייףףףףףףףףףףף

צהריים טובים לעוד יום של אביב

אתמול בערב עשיתי מעשה התפרעות מזה שנים התרחקתי מדברי חלב ואז ירדו הפיצות מהתפריט שלי בהכנות לפסח ערב אחד רציתי פיצה , בא לי את הגבינה הצהובה חמה ונוטפת על המקרר שלי יש מלא מגנטים של חניות פיצה , ניסיתי כמה טלפונים לא ענו לי אז איפה הסיפורים שמזמינים פיצה בערב??? הסתפקתי בחביתה ובפיתה שהפשרתי חלף לו פסח והחשק לפיצה לא חלף , הסתפקתי בדברים אחרים אתמול הפשרתי משהו לצהריים וממש לא היה טעים לי , בערב הייתי צריכה להכין לארוחת הערב ושוב הנודניק במוח צעק פיצה , אין כמו פיצה עם גבינה צהובהנ מבעבעת נגשתי לאחד המגנטים וניסיתי לחייג , להפתעתי ענו לי באדיבות הזמנתי פיצה הביתה הגיעו 2 פיצות , כך המבצע אצליהם , תזכרו הפיצה היא רק לי ולעצמי , מה אעשה ב2 פיצות אכלתי חתיכה מהפיצה עם הזיתים ושניה מהפיצה עם הפטריות וזה היה טעים נזכרתי בפיצות שהינו מכינים לערב השבת ובצד הסלט הירוק וסלט חסה ושוב קמתי ולקחתי עוד חתיכה , הפעם הגבינה התקררה מעט וזה היה טעים יותר הבנתי שאני והחשק בצרות , ארגנתי את החתיכות הנותרות בקופסא והוף למקפיא אחרת החשק שקופץ בראש היה משתולל בגלל הריח של הפיצה שמילא את הבית הייתי לוקחת לי עוד ועוד , השארתי חתיכה נוספת לארוחת בוקר ואכלתי אותה בלי לחמם בעודי כותבת לכם את הקטע הזה צלצלה השכנה בדלת והביאה צלחת סלט ירקות טרי והריח שלו משהו , קצוץ דק כמו שאבא היה מכין לנו לארוחת ערב בליל השבת היום ארוחת הצהריים תהיה פיצה עם סלט וזה יהיה טעים יאמי מאמי

איזה כיף ../images/Emo9.gif

אני חולה על פיצה
. אנחנו גם מזמינים פעם ב..., האמת שנראה שלא קשה להכין אז נראה לי שבסופשבוע אני אכין לנו בבית, שווה לנסות.

מאד קל להכין בבית

ביום ששי בערב השבת עברנו למאכלים חלביים כי ארחנו חברה שלי שהיא צמחונית ההורים שלה חזרו מחו"ל ואנחנו נשארנו עם הארוחה החלבית הינו מכינים בורקסים אבל עם בצק פריך , פחות שמנים, וממלאים בגבינה לבנה מעורבבת בצהובה שאחותי ז"ל התגייסה היא בקשה מאמא להכין לה פיצות שאותם תקח איתה לבסיס אז הכנו המון פיצות וארזנו אותם , פיצות אישיות כאילו , שאת יכולה להוסיף זיתים פטריות או דברים נוספים סוגים שונים של זיתים און אנשובי או טונה , בקיצור המון תוספות וארוחת ליל השבת היתה קידוש והמוציא ופיצות עם סלט חסה שאמי הכינה וסלא ירקות שאבא הכין ופשטידות מקישואים ופשטידה מדעלת שאחי מאד אהב וקל להכין אותם והכי הכי היה כייף שאפשר היה לשתו נס קפה כי זה חלבי , אצלי בבית שומרים כשרות גם כיום בטוחה שתןכלי למצוא מתכון באינטרנט אם לא אשלח לך במסר , האמת שכבר שנים לא הכנתי לאחרונה דברי החלב אצלי מתעכלים טוב יותר מהבשרי אבל עדיין לא מעיזה לחזור לנס קפה , אולי אקנה חלב אורגני ואנסה אותו היתרון שפיצה אפשר להכין להקפיא ולחמם בשעת הצורך ולשחק עם עובי הבצק דק או עבה תלוי איך את פותחת את הבצק ,

למעלה