צהריים טובים לעוד יום של אביב
אתמול בערב עשיתי מעשה התפרעות מזה שנים התרחקתי מדברי חלב ואז ירדו הפיצות מהתפריט שלי בהכנות לפסח ערב אחד רציתי פיצה , בא לי את הגבינה הצהובה חמה ונוטפת על המקרר שלי יש מלא מגנטים של חניות פיצה , ניסיתי כמה טלפונים לא ענו לי אז איפה הסיפורים שמזמינים פיצה בערב??? הסתפקתי בחביתה ובפיתה שהפשרתי חלף לו פסח והחשק לפיצה לא חלף , הסתפקתי בדברים אחרים אתמול הפשרתי משהו לצהריים וממש לא היה טעים לי , בערב הייתי צריכה להכין לארוחת הערב ושוב הנודניק במוח צעק פיצה , אין כמו פיצה עם גבינה צהובהנ מבעבעת נגשתי לאחד המגנטים וניסיתי לחייג , להפתעתי ענו לי באדיבות הזמנתי פיצה הביתה הגיעו 2 פיצות , כך המבצע אצליהם , תזכרו הפיצה היא רק לי ולעצמי , מה אעשה ב2 פיצות אכלתי חתיכה מהפיצה עם הזיתים ושניה מהפיצה עם הפטריות וזה היה טעים נזכרתי בפיצות שהינו מכינים לערב השבת ובצד הסלט הירוק וסלט חסה ושוב קמתי ולקחתי עוד חתיכה , הפעם הגבינה התקררה מעט וזה היה טעים יותר הבנתי שאני והחשק בצרות , ארגנתי את החתיכות הנותרות בקופסא והוף למקפיא אחרת החשק שקופץ בראש היה משתולל בגלל הריח של הפיצה שמילא את הבית הייתי לוקחת לי עוד ועוד , השארתי חתיכה נוספת לארוחת בוקר ואכלתי אותה בלי לחמם בעודי כותבת לכם את הקטע הזה צלצלה השכנה בדלת והביאה צלחת סלט ירקות טרי והריח שלו משהו , קצוץ דק כמו שאבא היה מכין לנו לארוחת ערב בליל השבת היום ארוחת הצהריים תהיה פיצה עם סלט וזה יהיה טעים יאמי מאמי