איזה טעם, לדעתכם, ...

Marty McFly

New member
כן... אם זה...

פריחה אחרי שילד אידיוט אחד שלא יודע שאתה אלרגי לחלב בא ותוקע לך עוגת שמנת בפנים - "בצחוק"! אז זה כן די נורא! או שמישהו שופך עליך שקית שוקו על הגב בכיתה ד´ וכל הגב שלך "פריך"!!

LuNaTiC

New member
*מתייפחת*

מסכן... גם בקשר לפריחה והכל... אבל... פיצה... בווווה.. אמ. סתם.. אין אז אין.. צריך להסתדר עם זה! i can catch the moon in my hands! don´t u know who i am? remember my name! וואו... מה קורה לי עם כל השירים האלה היום... -ענבל-

solace

New member
לא נראה לי...

כי בירה זה מר ודוחה והסיבה היחידה לדעתי שאנשים שותים את זה ומשכנעים את עצמם שזה גם טעים- היא שזה משכר. אז אם לא משתכרים- אין ממש טעם לשתות את זה - תרתי משמע...

Hermione

New member
היה לנו פעם דיון על זה...

וחלק הציעו מתכונים לכל מיני סוגים של באטרביר... אני ואח שלי פעם פתחנו "עסק" לייצור ממתקים מהארי פוטר (היו לנו מלא! ולמרבה ההפתעה, זה גם היה טעים), ואח שלי ניסה לעשות את זה. אח שלי הוא בן 11 והוא קרא את זה בעברית, ככה שבישבילו זה "בירצפת". אז מה מוח שלי עשה? הכין קצפת, קנה בירה שחורה, ושם את הקצפת על הבירה השחורה באחת מכוסות הקריסטל של אמא שלי. הכוס נשברה והבירצפת היתה מזוויעה ביותר. עכשיו אני נזכרת בטעם הגועלי של הבירה השחורה המרירה והתוססת עם גושי הקצפת הנמסים והמתוקים שצפים למעלה... ~בעעההה~ אבל אני תמיד תיארתי לעצמי את זה כשוקו חם ומתוק עם מרשמלואים קטנים בפנים וקצפת למעלה, ובפנים גם משהו בטעם של יין, אבל לא יין, כי זה הרי לא אלכוהולי... אבל זה נשמע טעים בכל מקרה... הםם

*פה נוזל ריר*

מווווווהא!!! אני רוצה באטרביר! אפשר לערבב שוקו עם קצת קפה, להוסיף לזה טיפה שמנת, וזה יכול לצאת טעים...

S.tal

New member
חחח...

נראה מגעיל ביותר..., ואפילו מפחיד...! הגושי קצפת בבירה.... זה מזכיר לי את התקופה שבה אני ניסיתי לערבב משקאות עם מכל מיני דברים..., ואחי עזר לי..., אויייי......, זה היה מזעזע..., עירבבנו כל דבר עם קולה..., לא חשוב... וגם אני וחברה שלי עשינו דברים וממתקים מהארי..., לפורים..., התחפשנו למישהו מהוגוורטס...., עזבו..... טל, t@l

S.tal

New member
"עשינו דברים וממתקים מהארי"...

המשפט לא יצא כ"כ טוב..., והוא נשמע אפילו חולני... חחח טל, t@l

למעלה