איזה טעם, לדעתכם, ...

----

New member
המממ,

ללא ספק לא טעם של בירה וחמאה חחח, הממ לדעתי זה שילוב כזה של מוקה וקפה, עם קצת אלכוהול וכל מיני חומרים קסומים, עקרונית לדעתי זה טעם של מוקה, לא יודעת למה זה נתפס לי ככה ^-^ |S| פופי |S|

----

New member
הממ,

מעניין - דבש בשילוב מוקה שגם בנוסף על הכל משכר ^-^ |S| פופי |S|

S.Riddle

New member
המממפפ.....

אני מניחה שזה פשוט משהו מאוד טעים.... אבל לפי שרה\אורה (לא זוכרת מי מהן סיפרה לי ראשונה) בירצפת עשויה מאיברים פנימיים של חתולים, אז אני לא אסתכן..... ^_^

LuNaTiC

New member
אוקיי זה נשמע פשוט מעולה!!!!!

ריבת חלב... קרמל.. אלכוהול... יאמייייי צריכים לייצר בירצפת, כחלק מהמיסחור...

אבל לא הגיוני שיהיה אלכוהול!

טוב, זה קצת הגיוני אבל יותר הגיוני שזה יהיה חומר משכר אחר, קסום, ושלא משכר כל כך. וזה אפילו יותר טוב כי אני לא רוצה שתשתכרו- אם ככה אתם מתנהגים כשאתם לא שיכורים, איך תתנהגו כשכן תיהיו שיכורים??

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחח

more water!!!!! הפרסומת הזאת בקארטון נטוורק משגעת אותי... אבל זה יהיה כל כך טעים!!! -ענבל-

Marty McFly

New member
לא נראה לי בכלל שזה משכר!

כי תחשבו - קוסמים צעירים בגיל של הארי שותים את זה, ולא נראה לי שרוצים שילדים ישתכרו - אפילו בעולם מוזר כשל הארי. אז זה רק חומר שמחמם מבפנים - שגורם לגמדוני בית להשתכר.

o.h

New member
בדורמיינס השתכרו מזה

אבל הני לא בטוחה שזאת שכתבה את יודעת על מה היא מדברת.

Marty McFly

New member
כן, בדיוק הרגע קראתי על זה...

בארון, נכון? אבל זהו, היא לא ג´יי קיי, ולא נראה לי שג´יי קיי אמרה משהו שיש בזה אלכוהול. הכותבת של דורמיינס סתם המציאה. נראה לי שעוד יותר אנשים היו נגד רולינג אם הייתה כותבת שילדים בגיל 13 ומעלה יכולים לשתות אלכוהול.

לא קראתי את דראקו דורמיינס אבל אולי

זה משכר ממש קצת ורק אם שותים ממש הרבה משתכרים וגם אז זה לא ממכר. ואני חושבת שאני יתחיל לקרוא את הדרקואים למינהם כדי להבין משהו... ביי!

liel3

New member
אלכוהול?! לא חייב! ../images/Emo39.gif

יכול להיות שזה לא אלכוהול אלא סתם איזה תוספת קסומה (משכרת קצת)...

לדעתי...

לדעתי ברצפת זה בכלל שוקו מחומם עם חומר משקה משכר של קוסמים (קצת מזכיר אלכוהול).
וכל זה בכוס גדולה כמו של מילקשייק. ויש לזה טעם של שוקו או וניל(לא יודע בדיוק מה) וזה מחמם מאוד מבפנים.
עמרי

למעלה