איזה טיפוס אתם

Thade

New member
עונה

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל
5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה
5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש
3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש
5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4
(ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!!
ממש לא...
28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

D o o S h a

New member
עונע

א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב-
3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי-
2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש -
. מה השאלה הזאת אומרת בדיוק עליי? 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
-
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט 2. קריאה ויצירה 3. פנאי-
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת-
5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא -
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם!-
חח לא אני לא. איזה שטויות
21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

../images/Emo113.gifחחח שווה! אניי../images/Emo26.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה
4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו
3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש
3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב
3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם!
אני לא חנוניתתתתתת

noname202

New member
../images/Emo9.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים)
3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 19...אני חננה
כמה לא צפוי..
7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 2. הכול טוב (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 3. כן, חוץ מלחברים טובים (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 4. לא עולה בראש (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 2. לא -------------------------------------------------------------------- 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם!

למעלה