איזה טיפוס אתם

Press Here

New member
איזה טיפוס אתם../images/Emo35.gif

מכירים את הבנות שחייבות כל הזמן לשים לפחות מייקאפ בסיס כל יום? מכירים את הבנים הערסים שחברות באות להם במחזוריות? מכירים את הפריקים שחושבים שמטאל שולט, ושחור זה צבע סוף? גלו לאיזו קבוצה אתם משתייכים! (א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת
4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

keren 123

New member
תשובות../images/Emo9.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב
3. סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי
2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור!
4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה!
2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת?
2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור
4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

עונה...

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 2. הכול טוב (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? לא רלוונטי בשבילי, כי לא לומדת כלום (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 2. תלוי איזו (ה) תחביב עיקרי: 2. קריאה ויצירה (ספרים) (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? (ז) יש לכם חבר/ה? 2. לא

עונההה../images/Emo9.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3.סבבה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3.כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3.ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2.תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4.לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3.ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!!... אני פקאצה!?
28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

d r o r y

New member
תשובות:

אני פשוט יסמן מקף לייד התשובה שאני בוחר. א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל- 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו- 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו- 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)- 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח- 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא- 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4

coullette

New member
טוב אני בשיעור שימושי מחשב

ואין לי מה לעשות אז.. (א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה V 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי V 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים V 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו V 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש V 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח V 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא V 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! -----> זאת אני.נניח..

אצא לי

New member
LET'S SEE

מכירים את הבנות שחייבות כל הזמן לשים לפחות מייקאפ בסיס כל יום? מכירים את הבנים הערסים שחברות באות להם במחזוריות? מכירים את הפריקים שחושבים שמטאל שולט, ושחור זה צבע סוף? גלו לאיזו קבוצה אתם משתייכים! (א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 3. סבבה (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 3. ברור! (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 2. קריאה ויצירה (ספרים) (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 3. משהו שווה ונוח (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 3. ברור ציון סופי - 17

MK respect

New member
=]

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה 4. חראגיל
5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה
5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4
(ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים
5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל)
2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4
(ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה?
5. כנ"ל 4 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

חולה על שאלונים כאלה!!

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 2. הכול טוב (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 4. אני דואג לעצמי ולחברים (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 2. תלוי איזו (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 4. לא עולה בראש (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 4. לא יודע, בחיאת (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 2. לא 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! מהה?!?!? כל כך לאא!!... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק פה חח כעלקקק... חננה?! אני??!? רחוק מזה....

Press Here

New member
חחח לא בדיוק חננה

השאלון הזה יותר מידי מכליל...פשוט, לא יכולתי לכתוב את כל אלף הסוגים; אחד אוהב מוסיקה שחורה אבל מצטיין במתמטיקה...אחד כזה ואחד כזה...אז אולי כן, הוא מכליל, אבל בעיקרון - את נוטה להיות הטיפוס החכם.

סבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה

א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 3. סבבה (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 4. אני דואג לעצמי ולחברים (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 3. פנאי (בנים) (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 3. משהו שווה ונוח (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 2. לא

שאלון כיפי,התוצאות דפוקות:)../images/Emo19.gif

(א) מה תכתבו באסאמאס לחבר שכתב לכם "ממצב?" 1. אחלה אחי 2. הכול טוב 3. סבבה
4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי
2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים
5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה!
2. תלוי איזו 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים)
4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח
4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם!

Brownie s

New member
אני ממש לא הולכת לענות על זה..../images/Emo4.gif

סורי, אבל זה דפוק. "מכירים את הפריקים שחושבים שמטאל שולט, ושחור זה צבע סוף?" נראלי מי שרשם את זה פקאצה.

Press Here

New member
מה?

למה פקאצה? תקשיבי, זה שאת אוהבת גרין דיי (אני חולה עליהם) ונפגעת מזה שקראתי "לך" פריקית שאוהבת מטאל ולובשת רק שחור, זה לא אומר שהתכוונתי אליך! נכון, השאלון הזה מטומטמם, דבילי, משעמם...תקראי לזה איך שאת תרצי!! אבל... את לא חושבת שאת פרימיטיבית מידי לחשוב שהתכוונתי ברצינות שכולם כאלה? בוקר טוב! זה היה קיטש דביק! וזה בצחוק! אם יצא לך ככה זה לא אומר שאת כזאת! אם את אוהבת גרין דיי וקצת נוטה להשתייך למעריצי הגרין דיי זה לא אומר שאת פריקית שחורה שחולה על מטאל! וזה מכליל, אבל באמת, את מתנהגת כמו ילדה קטנה בגן, למה את קוראת לי פקאצה? אז זהו. אנחנו שווים. את קוראת לי פקאצה, ואת טוענת שניסיתי לפגוע דווקא בך. מי יודע...אולי אני מישהי גותית עם כוונות התאבדות שאוהבת למצוץ דם? הא?? אז בגלל שכתבתי סתם משהו קיטשי, את חשבת שאני מכירה אותך מזמן ומתכוונת דווקא אליך שאת פריקית וקראת לי פקאצה?? תעשי לי טובה ותתבגרי.

Press Here

New member
ועוד דבר

החתימה אומרת הכול. ולפי החתימה אפשר לראות שאת מתחילה לקטר על ימין ועל שמאל על זה שהעלבתי אותך בזה שאת פריקית, נכון? ואת, מצטערת אם זה פוגע וישיר מידי, את ילדותית. בגלל שקראת משהו על "פריקים" זתומרת את באה וקוראת לי פקאצה? זה כמו שאני אקרא משהו על חננות (יש מלא כתבות על חננות) ואני אבוא למי שכתב את זה ואקרא לו ז*נה? מצטערת להגיד, אבל זה ממש מטופש ומוזר. אני בהלם שזה באמת קרה ומישהי באמת באה וקראה לי פקאצה כי היא חשבה שאני מתכוונת דווקא אליה שהיא פריקית. נ.ב: אולי זה בגלל שכתבתי ש"שחור זה צבע סוף". אז בגלל שכתבתי 3 אותיות מסכנות, את באמת ושופטת אותי כמו מישהי סטיגמטית וקוראת לי פקאצה? זה מרגיז, מעצבן, מוזר ומראה עד כמה שמה שעשית כרגע שאת חסרת טאקט. אם אני ישירה מידי, אז סליחה, אבל את באמת כזאת.

Brownie s

New member
?

גרין דיי? כן, הם נחמדים. ואני לא פריקית או משו[נראלי] פשוט זה ממש מעצבן הגישה שלך בשאלון הזה. אולי לא הייתי צכה לקרוא לך פקאצה. טוב? [
]

Press Here

New member
טוב../images/Emo13.gif

האמת שהגישה עלולה באמת לקטול מישהו, אבל, היי! לא רק על ה"פריקים" כתבתי משהו... גם על הפקאצות והערסים, וזה מראה שהכול היה בהומור, אני לא באמת חושבת שיש פריקים מעצבנים ויש פקאצות שחייבות לשים טונות מייק אפ וכולם ערסים שיש להם בנות במחזוריות...הכול היה בצחוק, ואני מקווה שלקחו את זה בעין יפה.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif עונה... ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

התשובה 4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי
התשובה 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה 5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור!
התשובה 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4 (ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
התשובה 3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: 1. ספורט 2. קריאה ויצירה 3. פנאי
התשובה 4. לא עולה בראש 5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת
התשובה 5. כנ"ל 4 (ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא
התשובה 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4 7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!!

KillER SmiLEY

New member
תשובות

4. חראגיל 5. כנ"ל 4 (ב) אתם נוהגים לסנן לפעמים באייסי? 1. תלוי מי 2. לא, אני פשוט מגיב שאין לי כוח לדבר וזהו 3. כן, חוץ מלחברים טובים 4. הרבה
5. כנ"ל 4 (ג) איך הכיתה שלכם? מגובשת? 1. יש לי הרבה חברים 2. לא ממש 3. ברור! 4. אני דואג לעצמי ולחברים 5. כנ"ל 4
(ד) אתם טיפוס של מוסיקה? 1. אין על מוסיקה! 2. תלוי איזו
3. כן! תורמת 4. המממ.. סוגים 5. כנ"ל 4 (ה) תחביב עיקרי: (מה שמסומן בסוגריים לא חייב להיות משהו שאתם אוהבים, אל תתיחסו) 1. ספורט (כדורגל) 2. קריאה ויצירה (ספרים) 3. פנאי (בנים) 4. לא עולה בראש
5. כנ"ל 4 (ו) מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? 1. מה זאת השאלה הזאת? 2. לא לדאוג, אני דואג לעתיד טוב 3. משהו שווה ונוח 4. לא יודע, בחיאת 5. כנ"ל 4
(ז) יש לכם חבר/ה? (אהבה) 1. כן, שווה 2. לא 3. ברור 4. מה עכשיו חבר/ה? 5. כנ"ל 4
7-13 יוווווו...אתם הערסים/ערסיות...קשוחים...מאצ'ואיסטים...לא דופקים חשבון!! 14-20 אתם *מפותחים שכלית*...טוב נו, אתם החכמים!! החננות!! מה שזה לא יהיה, אינטליגנטים שכמותכם! 21-27 אתם הפקאצות/מטרוסקסואלים...כאילו שיווווווווו, אתם כאלה ש!!ים!! 28-35 אתם הפריקים...אוהבים שירי רוק למיניהם, מתלבשים שחור ופרועים לאללה...ראאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררר!!! חח איזה טמטום..איזה פער קטן בין פריקים לפקצות.. נו טוב יצאתי פריקית..

למעלה