איזה ח
!

Ice1213

New member
איזה ח../images/Emo32.gif!

אני יודע שזו שעה הזויה אבל קבלו קטע! עשיתי השנה את קורס קידום אישי למועד אפריל 2006. היה לי מדריך מסוים. הוא היה בסדר.ממש לא יותר. בסוף הקורס הוא אמר לנו שזה בעצם הקורס האחרון שלו והוא עוזב את תחום הפסיכומטרי כדי להתרכז בלימודים שלו. אני מדפדף לי לתומי עכשיו באתר של יואל גבע, מגיע לדף "חדר מורים" שבו נמצאים מדריכי הפסיכומטרי של גבע, וראה זה פלא! את מי אני רואה שם?! - נכון. ניחשתם כבר. כל זה גרם לי לתהות: בתחילת הקורס הוא הצהיר ללא הרף שקידום אישי הוא ה- קורס וקידום זו ה-חברה ללימוד פסיכומטרי.הוא גם לא הפסיק להשמיץ מכונים אחרים ובפרט את יואל גבע. אז מה נשתנה? חשקה נפשו בעוד אפס בתלוש המשכורת החודשית? :) זהו. סתם רציתי לשתף איתכם בהגיגיי ושרעפיי :p בהצלחה לכולם :)

k xoxo

New member
למה לא../images/Emo35.gif

להיות מורה בגבע זה מאוד מאוד מאוד משתלם..

Aura123

New member
נו תגיד לי אייס

מי עדיין מאמין בערכים אידיאליים הכסף שולט ...נקודה אל תגיד שאתה לא תחשוב כמוהו אם קיבלת הצעה נדיבה ממכון מתחרה .. רק שאולי אתה לא תשקר בקשר לעזיבת התחום בגלל הלימודים :p

Aura123

New member
אגב

כנראה שזה חלק מהעבודה בקידום להשמיץ את האחרים כי גם בקורס שלקחתי לא הפסיקו להתפאר ולהתהדר ביכולותיהם ...וביתרונותים לעומת מכונים אחרים ובסוף קיבלתי ציון נמוך מהציון שעשיתי בלי קורס חחחח אולי אני אשמה בחלק כדי שיקרה לי ככה אבל בטח שהם לא היו טובים בכלל ולא עזרו לי ....

Ice1213

New member
נכון. שיבושם לו. אין כל רע בכך.

זה פשוט מצחיק שרגע אחד הוא משמיץ את גבע ללא הרף, ורגע אחרי הוא הולך ללמד במכון שלו. אין ערכים. אין שפה. קשה. קשה. *נ.ב: שמעתם שמוציאים את סדאם חוסיין להורג?

למעלה