איזה חמודים!!!!!!!1 נכון שהם מתוקים ביחד.........
° °•°ShAnShuNa°•° New member 2/11/04 #7 טו פאקינג לייט../images/Emo4.gif אנשים אתם צכים להקפי על זה אם אתם מספרים משו על הסדרה שעוד לא שודר, או שמים תמונה שלא שודרה, להשתמש בסימן-
טו פאקינג לייט../images/Emo4.gif אנשים אתם צכים להקפי על זה אם אתם מספרים משו על הסדרה שעוד לא שודר, או שמים תמונה שלא שודרה, להשתמש בסימן-
B Butterfly of wind New member 2/11/04 #5 סליחה על הטימטום אבל ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif מי זה בתמונה מעל פלור
א אלין GIRL New member 2/11/04 #6 ../images/Emo13.gifנראה לי זה פדה../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif ורק נראה לי
מ מתה ע ל פליפה New member 2/11/04 #9 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo34.gifנ"ש../images/Emo26.gif מישו יכול בבקשה לשלוח לי את השירים של פלורי?
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo34.gifנ"ש../images/Emo26.gif מישו יכול בבקשה לשלוח לי את השירים של פלורי?
° °•°»Baroo§h°•°» New member 2/11/04 #10 ../images/Emo41.gif../images/Emo105.gifאת יכולה להוריד את השירים מכאן..
L LOVE AGUS New member 2/11/04 #11 נ"ש עזרה!!!!!!!! אני צריכה את השם של הסרט של מרי קייט ושאלי באנגלית!! דחוף!! בקשה!! וגם את השם באנגלית של ליזי מקגוויר! תודה חן!!!
נ"ש עזרה!!!!!!!! אני צריכה את השם של הסרט של מרי קייט ושאלי באנגלית!! דחוף!! בקשה!! וגם את השם באנגלית של ליזי מקגוויר! תודה חן!!!
L LOVE AGUS New member 2/11/04 #17 דקה ניו יורקית- איך קוראים לזהבאנגלית?! איך רושמים??!? וגם את של ליזי מגקוויר באיטליה!
מ מתה ע ל פליפה New member 2/11/04 #15 ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifאי אפשר להוריד את השירים מהאתר הזה,יש לך עוד אתר שאני יכולה להוריד משם את השירים? =]
../images/Emo29.gif../images/Emo42.gifאי אפשר להוריד את השירים מהאתר הזה,יש לך עוד אתר שאני יכולה להוריד משם את השירים? =]