איזה חמודים!!!!!!!1

../images/Emo34.gifנכון בשיר los niños no muere

mueren, השורות בפיזמון a juntar estrellas y nacen de nuevo en otro pequeño זה כמו בפזמון של קנדלה (המנגינה) ובכלל השיר הזה מזכיר את השיר ששרו בתאטרון של צ'יקי בכל העונות.. השיר האחרון הזה שכחתי מה השם.. נראלי שזה- q no te falta amor para seguir viviendo

זה מזכיר לי את צ'יקי ברמות../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני כל הזמן ששמועת ישר על זה חושבת!! זה מזכיר לי קצת את גררוס!

קראתי בהתחלה רק תכותרת

לא יותר מזה
ואני רואה בכלל שבדיוק כתבת על אותו שיר שהזכיר לי אותו!!! יואוו הייתי בטוחה שרק אני שמתי לב

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיפה אני יכולה

לשמוע את השיר
Que no te falte amor, para seguir viviendo Y por sobre todas las cosas Que no te falte amor... AMOOOOOOOOORRR
פאקק כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני בוכה
אבל כ--------ל פעם
Guereros de la luz casadores de suenos ojos llenos le asombro (?) corazones sin duenos Que el frio llegue quando estes cuvierto Que nunca te falta el fuego el agua y el sielo

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifלפני שפירמטו לי תמחשב

היה לי אותו..
יש לי אותו תאמת על דיסק צרוב.. אני ינסה להעלות אותו למחשב.. הוא שרשרת של 3 שירים זה מזה יפהה ונדיה כזה בסוףףף y sobre todas las cosas Que no te falte amor

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifישששש אני גאונה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הצלחתי להעביר אותו למחשבבבבבבב
כל מי שרוצה אני יכולה לשלוח לו את השיר.. הוא בא גם עם השיר הזה שבצ'יקי נו... "נונקה אסטס סולו סיימפרה.." שחכתי איך קוראים לו
בגירסא מזה יפה
אז מי שרוצה צרו איתי קשר: מסן:[email protected] איסי:323639087
אפשר למצוא אותי יותר במסן

גמני../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מתה על השיר הזה
ובמחזמר של העונה השביעית הם עשו אותו הכי יפה.. ואני ברוב חוכמתי הקלטתי על הקלטת הזאת (בטעות)

למעלה