איזה חופשה מטורפת

marceloros

Member
מנהל
סיק פס זה גם בכוונה?

HelloweeN

New member
תגידי לסקי דיל שיקחו חברת SEO נורמלית

ויפסיקו עם הזבל החובבני הזה. מוניטין - זה בטוח לא מוסיף להם.
תודה.

natyh

New member
לאור הנכתב כאן ומקודם

זו ההתנהלות שם לאורך כל הדרך חובבנות לשמה .
אז למה אתה מצפה שבפירסום ינהגו אחרת ....

יעללה גנבי פירסומות לכו על זה ... אלונה אפשר בבקשה לנעוץ
את הפירסום הזה לעמוד הקלון ....

ואולי לפתוח מאמר על מפרסמים וחברות לא ראויות ולהזכיר שם את כל
השרשורים והטענות כלפי התנהלות החברה הזו ומלוויה בעבר ובהווה .

תודה

2 איזי

New member
עמוד הקלון? לדעתי קצת מוגזם

חשוב מאוד לציין שאני שונא שונא שונא פרסומות בסגנון הזה!!!
אם מישהו רוצה לפרסמם שיעשה את זה מסודר, ברור ובטוב טעם.

אבל בעניין שירותי החברה, אני יושב על הגדר. אני אישית לא נסעתי איתם. יש לי חברים שכן והם מאוד נהנו.
מנגד, כמה מחברי הפורום מאוד נגד החברה ולשמחתי הם סיפרו לכולנו מה עבר עליהם בחופשה בשביל שניזהר בעתיד.
יש אנשים שיגידו שקלאב מד זה גרוע, יתלוננו על החדרים, ההדרכות, האוכל וכו'. לי אישית היו רק חוויות טובות משם והייתי בהרבה קלאבים ברמות שונות...

לכל מטבע יש שני צדדים, וכל עוד אני לא שומע על רמאות באופן שיטתי (כמו "חופשת החברים" שפורסמה בפורום שנה שעברה ונחשפה כדיל סוג ז'), אני אישית לא פוסל אף חברה לצמיתות...

marceloros

Member
מנהל
נראה לי זה בכלל בוט שמפרסם

אם כבר שמעתי כאן מספיק תלונות עליהם.
חבר שנסע שנה שעברה היה מרוצה, סה"כ שפילנדרוב.
וחבר אחר שנסע בדיל "החברים" נהנה גם.

nirher

New member
סקידיל

הודעה כזאת מעלה גיחוכים . לגופו של עניין אני נסעתי איתם 3 פעמים מתוכם פעמיים עם הילדים. בנסיעה הראשונה הם פישלו בגדול. הזמנו חדר ל3 במלון 4 כוכבים וקבלנו שולחן אוכל כמיטה שלישית. הנציג שלהם באתר לא עשה כלום
בנסיעות האחרות הם היו בסדר אבל יש דברים שחוזרים אצלהם וזה כבר לא טעויות אלא מדיניות מכוונת
צריך במיוחד לשים לב לאותיות הקטנו ת. לדוגמא הם משווקים מלון סטרסה במאירופן שהוא מלון מרכזי צמוד למעליות
הקטש הוא שהדיל לא כולל כניסה לספא. אני הייתי במלון הזה וחוזר אליו גם השנה בתפירה אישית והיתרון המרכזי שלו זה הספא. מי שיסע עם סקידיל יצטרך להוסיף 20 אירו ליום לכניסה מה שמייקר את החבילה ב 140 אירו. זה חוזר על עצמו בהרבה מקומות. ככה זה שמנסים לחסוך. ציוד הסקי שהם משווקים הוא מתחת לכל ביקורת. במקומות רבים הם מציירים תמונה של אפרה סקי וחיי לילה שמגדל שמס יותר שוקק חיים כמו בפסו טונלה או קמפטילו
קיצר החבילות שלהם לא כל כך זולות אבל כנראה שיש מספיק אנשים שהקונספט שלהם מתאים להם

alonaski

New member
חחח אהבתי את השימוש במג'דל שמס

כקנה-מידה לאפרה סקי...
גדול!!!

למעלה