איזה חופשה מטורפת

איזה חופשה מטורפת

שלום רציתי לשתף אתכם בחויה שלי שהייתי שנה שעברה בעלי שחולה על ספורט ודברים משוגעים
ולנסות ולהתנסות אמר לי שהוא קנה כרטיסים לאוסטריה ושאנחנו הולכים לעשות שם גלישה בהתחלה אמרתי מה לי
ולזה עד שהתנסיתי בחוויה מדהימה עם מדריכים מקצועיים ביותר שנותנים לך את כל השירות
ממליצה בחום בעלי בחן מ"ס רב של אתרי סקי ואמר שקיבל הצעה לWWW.SKIDEAL.CO.IL" rel="nofollow" target="blank">חופשת סקי משתלמת בחברת סקי דיל.
אין ספק שהחברה מבינה בתחום החופשות והפנאי האקסטרימי.

2 איזי

New member
זאת בדיחה?

פירסומת הזוייה... עושה יותר נזק מתועלת

roee191

New member
חייב לציין לגבי חברת סקידיל

המקצועיות שלהם - גבוהה מאוד
האירגון ותיקתוק החופשה- בצורה מדהימה !
וזאת אני אומר על סמך מספיק חברים (ואח) שגולשים איתם כבר כמה עונות.

לצערי , החברה יקרה מאוד, במהלך 4 שנים האחרונות אני מנסה לטעום קצת ממה שמספרים לי , אבל המחירים שלהם בשמיים, חסרי פרופורציות .
4 שנים אני מנסה למצוא דרכם חבילות ו 4 שנים אני סוגר במקומות אחרים בגלל המחיר המופקע.

איל שחר

New member
וכמובן שהיא נרשמה מיד לתפוז, באוגוסט השנה,

רק כדי לחפוז לכאן ולספר לנו על החופשה.
החבר'ה שם, בחברה הזו, עדיין שלא תפסו שדי בהזכרת שמם כאן (ועוד באופן הזה) בכדי לגרום להם נזק?
אטרח ושלח להם תגובה במייל.

בדקתי ואין דוא"ל באתר שלהם, רק פניה מקוונת. גם אין מקום להשאיר משוב. הם כנראה יודעים למה

natyh

New member
אני מציע לרוכבי אופניים

חופשת סקי באוגוסט בים המלח ....
זה אותו הדבר שלג ומלח שניהם לבנים ....
אתה יכול להשאיר לי משוב כאן בתנאי שנרשמת לחופשה...

איל שחר

New member
אלונה! שמת לב שזו לא המודעה היחידה הזו?

היא חוזרת שוב ושוב!

אלונה! לדעתי יש לחסום אותם ושומה על כולם להצביע "בוז!" לחברה הזו!

פייי כמה מרמור....

מה קורה אנשים? למה השנאה הזאת? הם רק מציעים לכם דילים לא מחייבים אתכם,כל אחד לנפשו ולכיסו. אני אגב פעם שנייה טס איתם בשמחה ובהנאה. אפשר אולי למצוא דיל זול יותר בכמה שקלים אך השירות והמקצועיות שלהם שווה את ההפרש.

איל שחר

New member
איפה ראית שמישהו מציע כאן דיל כזה או אחר?

כל שאני ראיתי היה התחזות חוזרת ונשנית למשתתף בפורום תוך הצבת פרסומת בוטה ובלתי נעימה לחברה שהשרותים שזכינו ממנה היו גם כאלו. אנחנו ואחרים שטסו באותה חבילה.

ואני לא מתייחס לפאשלות. זה קורה. אני מדבר על יחס מתנשא ומזלזל כולל רמה נמוכה של מלווה ועוד הרבה.
וכשפונים לבסוף בארץ להנהלה עם משוב (אנחנו ועוד אנשים שלא הכרנו מראש) קיבלנו את אותו היחס המתנשא ומזלזל.

אי לכך ובהתאם לזאת אני עושה את שביכולתי לחסוך זאת מאחרים.

אם לא הבחנת, יש כאת עוד שמפרסמים בפורום. אלא שהם עושים זאת בגלוי ובהיקף מועט ביחס לתרומתם בפורום. שווה לנו.

פרסומות כדוגמת זו וכדוגמת מה שעשו כאן "למטייל" בשנה שעברה - מקומן לא יכירן כאן.
לטעמי, אילו הן מחובות הנהלן הפורום לחסום "מזיקים" שונים.

2 איזי

New member
אילן תשמע

הדיעות בנושא הפרסום בפורום חלוקות!
יש פורומים בהם הפרסום אסור. נקודה.

נכון להיום, בפורום שלנו נושא הפרסום נמצא באיזור אפור. מה שבטוח, הדבר האחרון שכולנו רוצים זה שהפורום יהפוך ללוח מודעות פרסום והעניין המקצועי יידחק לשוליים.
רוב המפרסמים הם גם חברים וותיקים בפורום. הפרסומות שלהם ענייניות, ברורות וללא משחקים. בנוסף, אם יש הנחה נוספת לחברי הפורום (
) אז מה טוב...

בפורום הזה אין שום מרמור ובטח שלא שנאה. אם סקי דיל רוצים להציע מבצע שיעשו את זה כמו שצריך ובטוב טעם.
אבל לפרסם מודעה זולה, כאילו מדובר בחוויה אישית, ולהלל את החברה?? נו באמת...
שיטת הפרסום הזאת לא עובדת (לפחות לא כאן).
ועוד דבר, כשמשתמש נרשם לתפוז והמודעה הראשונה שלו היא פרסומת (או להגן על פרסומת...) זה מריח לא טוב.

שיהיה לך חורף לבן

היי איזי ואייל

בהחלט מסכים שאסור לדפי הפורום להפוך ללוח מודעות פרסומי ,חשוב לשמור על הרעיון של לקבל המלצה כנה מחבר ולא לקבל המלצה מסחרית מסוכן.....
אני חולק על שניכם,לדעתי ה"פרסום הראשון" הוא התלהבות יתר של לקוחה שלא כל כך מכירה את כללי הפורום ואם אני טועה אז מישהו שם השתגע לגמרי כי ברור שכפי שזה נרשם מועיל זה לא היה....וזה שההרשמה נעשתה בסמוך רק עוזרת לטיעון שלי.
בנוסף כמו שחשוב שלא יהיו כאן פרסומות,חשוב לא פחות שלא יהיו כאן הכפשות.
אייל-אתה התאכזבת,חשוב שתעלה את הפרטים שכולנו נלמד מהם,אבל אם יהיו מגיבים שזכו לחוויה שונה משלך עם אותה חברה תן גם להם לפרגן ולהמליץ,לרמוז שהם שתולים או עובדי חברה נראה ממש לא לעניין.
אגב לי יש אליבי מוצק שאני לא קשור אליהם(בכוונה לא מזכיר את שמם..) שנה שעברה הייתי בקלאב מד בוואל טורנס
)
יאללה חברים מי בא לאישגל ב 9.3?..
חורף לבן לכם,הרבה לבן..

HelloweeN

New member
***אהמממ, שכחת לדחוף לינק.

בזבזת 2 דקות מהחיים שלך - לחינם.

air junkie

New member
לא מדוייק

אני אתייחס עניינית לטענות שהעלת:

א. אולי אפשר למצוא דיל זול יותר בכמה שקלים - נכון. אפשר. גם בכמה עשרות או מאות. אבל לא בשקלים אלא ביורו.

ב. השרות והמקצועיות שווה את ההפרש - אז זהו, שלא. לא כולם צריכים שירות ו/ או מקצועיות ולכן לא תמיד זה שווה את ההפרש.

מעבר לכך - לסקי דיל יש מלונות מסויימים באותו האתר שהם עובדים איתם. נקח את אישגל לדוגמא שאליה אתה עומד לנסוע: לסקי דיל יש מלון דירות אחד בקצה העיירה. נניח ואני מעוניין בדירה אבל לא בקצה העיירה, מדוע שאסע דרך סקי דיל? וגם אם המחיר של החופשה שתכננתי לבד ייצא אותו הדבר כמו סקידיל, עדיין הרווחתי את המיקום שאותו רציתי ולכן התועלת שלי מהטיול תגדל באותו המחיר.

alonaski

New member
אתה קצת קיצוני מדי...
לא חוסמים כ"כ מהר

ועוד רק על בסיס חשד (ואפילו - סביר) לפרסומת...

דווקא נראה לי שהשרשור שהתפתח כאן - משרת יותר טוב את האינטרס שלך, מאשר מחיקתו לגמרי... - לא?...

איל שחר

New member
לא.

התרבות במדינתנו היתה נראית אחרת אילו לא היינו סובלניים להתנהגות בלתי תרבותית ובלתי מנומסת.

איל שחר

New member
ואין לי אינטרס שסוכנויות לא ייצגו כאן. ההיפך.

אם יהיה כאן נציג של סוכנות גדולה, עדיף משהו שגולש (שכאשר אני אומר שקיבלתי מחנות ההשכרה שלו מגלשיים עם להבים חדים כמו ישבן של תינוק - שיבין את ההשלכה על הגלישה) ואם אותו מישהו יציג עצמו כנציג הסוכנות, יבין שהוא עלול גם לספוג "אש" בהתחלה, יתרום מיידע אישי ונסיון, יספק מידע על "סחורת" הסוכנות באופן גלוי, הוגן ולא מסולף, אותו מישהו (או מישהי) יתקבלו בברכה. לדעתי - על ידי כל משתתפי הפורום. כולל "המתחרים", משום שייקל עליהם להראות שהם תחרותיים יותר.

לכן, האינטרס שלי הוא לא שסוכנות זו לא תהייה כאן, אלא שתשנה את גישתה ללקוחות, תיוצג באופן גלוי תרבותי וענייני, תתרום לפורום ידע ומידע, תהייה כאן ותתעניין גם בלקוחות ולא רק בכסף שלהם.

אם הם זקוקים לדוגמאות - יש כאן כאלו. לא אזכיר שמות על מנת שרובי, מעוז וON-בורד לא יגידו שאני מזכיר שמות.

איל שחר

New member
לא הזכרתי את איש המכירות של עוד חנות וסוכנות

כי בכל מה שקשור לסיק-פס ןקלאב מ(ר)ד, כולם כבר מכירים אותי כאן

למעלה