איזה חברה!?!?!

אטל81

New member
איזה חברה!?!?!

יש לי 2 חברות "טובות" שהן זכר לתקופת הביה"ס שלי. אני היוזמת בחבורה, והן - יבשות כנגב. צריך לנדנד להם ימים / שבועות, כדי להוציא אותם מהבית! וזה קשה מאוד! בל"ג בעומר, שלחתי הודעת SMS לחברותיי, ולדעת אם יש תוכניות, אם עושים משהו. חברה אחת לא ענתה לי (?) חברה שנייה - שלחה לי הודעה ורשמה: אני נוסעת לקניון מה התוכניות שלך? "מה התוכניות שלי" - חשבתי שאת חברה שלי ותרצי שנצא ביחד לבלות בקניון! איזה מין תשובה זאת?!?!?! אני חשבתי תקופה ארוכה, אם להשאר בקשר עם הבנות האלו, כי אני מרגישה שאין לי חיבור איתם כבר, ולא כ"כ כייף לי איתם. פעם אחת שיצאנו לראות סרט - אני ישבתי בכיסא האמצעי, בין שתיהם, ואחת מהם שאלה שאלה כלשהי בנוגע לסרט, שאלה שהייתה יכולה לשאול אותי, אבל לא, היא התכופפה קדימה ושאלה את החברה שישבה מימיני..... כ"כ נעלבתי! איזה חברות אלו. הגעתי למסקנה - שאם הן רוצות להפגש איתי, שהן יצרו איתי קשר ולא אני איתן!!

Aussie Girl

New member
אני חושבת שזו החלטה טובה!

קרה לי משהו דומה פעם. כל פעם התקשרתי לחברה שלי והיא "אני נוסעת לדודה, אני זה אני זה..." בסוף החלטתי אותה החלטה. תני להן להחליט אם הן רוצות להיות איתך. אם לא אז לא צריך! אני בטוחה שאת לא צריכנ חברות שעושות לך כביכול טובות בלהיות חברות שלך.

ת מ ו ז

New member
זה דיוק הבעיה של אנשים

שהם מתרכזים תמיד בעצם, וחושבים שהכל סובב סיבבם. אולי היא חברהשלך אבל זה לא אומר שהיא מחויבת לך, היא רוצה ליסוע לקניון למה את רוצה לעצור אותה? זה עושה לה טוב למה אנשים תמיד חייבים לראות כאיול הם הכי חשובים
כמה חבל באמת. תחשבי שיש לה חיים חוץ ממך וגם תוכניות משל עצמה.

Aussie Girl

New member
אולי אני טועה

אבל נראה לי שהיא רק הביאה דוגמא ליחס שחוזר על עצמו. וכמובן שאף אחד לא מחויב לאף אחד אבל בחברות יש גם חלק של "ביחד" שכנראה לא ממש עובד אצל החברות האלה. כשיחס כזה חוזר על עצמו זה מאוד מעליב ופוגע, don't you think so?

אטל81

New member
אמממ...

בסדר אני מבינה את הקטע שיש לה חיים משלה, אז למה היא שלחה לי הודעת SMS מה אני מתכננת? אני לא מבינה לא היא כל כך התעניינה במה אני עושה, ואני מתוך יוזמה לבלות איתה (ומותר לי) בשוק מההודעה שהיא כתבה לי.....

אטל81

New member
ועוד משהו -

אני היחידה מהבנות הללו, שיש לה חבר (שגר עוד מחוץ לעיר) כך שאני מנסה לתמרן בינהן ולא לשכוח אותם, כך שהיה נחמד גם הם היו מתייחסות אלי לפעמים....

sh53

New member
אולי כדאי להשקיע בחבר יותר?

הן לא כל כך נותנות לך את היחס שראוי לך, אז למה לא להשקיע בחבר יותר ע"ח היחס שאת משקיעה בהן? זה המקום גם למצוא חברות חדשות, ואני שמחה שהגעת להחלטה שכתבת עליה בהודעה הראשית שלך. אם את חשובה להן, אז הן תדענה למצוא אותך. אם לא ישימו לב שנעלמת מהאופק, אז לך כבר תהיינה חברות חדשות.

sh53

New member
החברה אפילו לא הציעה לה לבוא איתה

אם אני מציעה כל הזמן דברים לאחרים, אני מצפה ליחס שווה - שגם הם יציעו לי דברים. כאן החברה יכלה לשאול אותה אם בא לה ללכת איתה לקניון (החברה לא סיפרה שהיא יוצאת עם מישהו לפגישה רומנטית או הולכת עם המשפחה והיא רוצה להיות רק איתם, במקרה כזה אני מבינה בהחלט שלא צריך אפילו להציע לחברה שתבוא ותהיה גלגל חמישי). אפשר להציע גם אפילו לשם הנימוס והכבוד אחת לשניה.

אלי הן מנסות בדרך אלגנטית

להראות לך , שבעצם החברות איתך הסתיימה. קחי תקופת צינון מהן וראי אם הן מצלצלות או מנסות להיות בקשר לא נורא, יש לך בטח עוד חברות יותר נחמדות .

אטל81

New member
אממ..

זה בדיוק מה שעשיתי לא מזמן. לא יצרתי איתן קשר יותר מחודשיים, ואז פעם אחת, אחת הבנות שלחה לי הודעה שפתאום נעלמתי ומה קורה איתי... אז עניתי לה בכנות מלאה! שאין לי כבר טעם לנסות וליצור איתה קשר, כי היא תדחה אותי כל פעם מחדש. היא קיבלה שוק, שהעזתי להגיד לה דבר כזה..! לקחת לה שבוע או שבועיים להחזיר לי תשובה - ואמרה שבגלל העבודה וכל מיני תירוצים אין לה זמן והיא עושה צעדות לדיאטה וכו' וכו' וכו'.... יש לה זמן לכל הדברים הללו ולהקדיש חצי שעה / שעה עם חברה שלה - אין! יותר מאוחר היא ביקשה סליחה - ואמרה שאני אהיה בקשר איתה.. זה הלך בסדר חודש ואז חזר למצב של אי קשר... נמאס לי מהם כבר!

sh53

New member
לפעמים אי אפשר לשנות אופי של אנשים

ניסית, עזר לחודש והמצב חזר לקדמותו כאילו לא דיברת ולא אמרת כלום? הגיע הזמן להמשיך הלאה בחיים.

נינושש

New member
אמממ

לא יודעת ממש מה להגיד אבל.. אם לא נוח לך בחברתן אז תנסי למצוא עוד חברות שאתכן מתחברת לראש שלהן.

למעלה