איזה חברה לדעתך.... הכי איכותית וטובה בגיטרות אקוסטיות?
D danimili New member 25/1/07 #2 באמת יעזור לך?! חברות מעולות לגיטרות אקוסטיות הן Martin Taylor Guild אתה צריך להיות יותר ספציפי לאיזו כוונה אתה שואל את השאלה. החברות שציינתי הן חברות מאוד יקרות ואיכותיות. כמובן שיש עוד. דניאל.
באמת יעזור לך?! חברות מעולות לגיטרות אקוסטיות הן Martin Taylor Guild אתה צריך להיות יותר ספציפי לאיזו כוונה אתה שואל את השאלה. החברות שציינתי הן חברות מאוד יקרות ואיכותיות. כמובן שיש עוד. דניאל.
R RoieL New member 25/1/07 #3 יש שתיים שהייתי שמח שיהיו לי Guild Martin אבל בגלל שאין לי כמה אלפי דולרים פנויים, האלטרנטיבות הטובות במחירים נמוכים: Ibanez (ממליץ על הארטווד בחום!!) Cort
יש שתיים שהייתי שמח שיהיו לי Guild Martin אבל בגלל שאין לי כמה אלפי דולרים פנויים, האלטרנטיבות הטובות במחירים נמוכים: Ibanez (ממליץ על הארטווד בחום!!) Cort
M Master Jewish New member 25/1/07 #4 טקאמין בשבילי כשאני מנגן על הטקמין שלי, אני מרגיש שזו הגיטרה הכי טובה שיש... אבל באמת שזה ממש לא קשור אליך כי אולי אתה תאהב משהו אחר. יש מבין?
טקאמין בשבילי כשאני מנגן על הטקמין שלי, אני מרגיש שזו הגיטרה הכי טובה שיש... אבל באמת שזה ממש לא קשור אליך כי אולי אתה תאהב משהו אחר. יש מבין?