איזה זין!!!!!!!

איזה זין!!!!!!!

דחו לנו את טיולי פסח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביגלל כל החופשות והמורדים והמצב הביטחוני והכלכלי וכל החרא הזה, דחו לנו את טיולי פסח לאלוהים יודע מתי.... אוף!!!!!!!!!! דווקא התחלתי לירצות את הטיול הזה! ועכשיו לא נעים לי מחניכים...
מעצבן מעצבן מעצבן!!! ואפילו כבר הכנתי כמה צ'ופרים... לא פייר...
נועה.

keren14

New member
מה?!

בגלל המורדים?! וואלה?! ואיזה טיולים דחו? נגיד לי יש שבוע הבא סי"ס (טיול של חמושים הנהגת שרון..) אני אצא??? דחו רק לכם? לכל ההנהגה? לכל התנועה??? יש למישהו פרטים!??!?!?!???

בואי נגזים ../images/Emo13.gif דחו לכל התנועה...

תרגעי...
זה רק טיול שבטי... איתכם הכל בסדר... ואריאלה, תודה על העידוד.... דחו ללא יודעת מתי... אבל לא לפסח.... זייין! לפחות לא ניצטרך לאכול מצות... אבל זה כזה באסה! כבר התחלתי לחכות לטיול הזה... וכניראה יידחו לנו ביגלל זה גם את הטיול שכב"ג... באאסה! מחופש שווה עם 3 טיולים (ים אל ים, חניכים, שכב"גי) זה הולך להיות חופש מבאס בטירוף...
נועה.

גם את הטיול שכב"ג../images/Emo35.gif

למה
מה זה קשור
תנסו לשכנע אותם לא לדחות את הטיול שכב"ג.... ותחשבי על זה ככה- יש לך יותר זמן לחשוב על מושמושים (ולהכין אותם), לנסות לשכנע עוד חניכים לצאת לטיול, להתכונן נפשית לטיול וכמובן מה שכבר הזכרת- לא תאכלו דיקטים (מצות
)...

אל תהי מבואסת...

תראי נועה, גם אם דחו לכם את הטיול, יהיה בסוודר בסופו של דבר. זה נכון שזה נותן לכם זמן נוסף להתכונן, ולהתארגן וכאלה..וזה אחלה שלא יהיו מצות..זה רק גורם לדברים לא טובים לפעמים...(נסיון) בכל אופן, קחי את הבאסה בסבבה, ותנסי לראות דברים טובים שיוצאים מהדחייה הזו..בסדר?
אז אני מקווה שיחזירו לכם את הטיול שכב"ג..
המון בהצלחה..

2003 SkiPeR

New member
אזור- אתם לא מתביישים ???

סליחה- זה ממש חוצפה! למה מי מת??? אתם היחידים שביטלתם את הטיול- סורי..... מה קשור מורדים??? מה קשור מצב בטחוני ???

אאה, תרגע!

לא ביטלנו, דחינו... הוא יהיה בשישי-שבת הבא במקום עכשיו. ולמה דחינו? כי ההרשמה הייתה נמוכה ביגלל סיבות שלא תלויות בנו... לא שאני מוציאה אותנו נקיים כי יכלנו להיתאמץ יותר, ויכלנו להודיע מוקדם יותר על הטיול. אבל בגדול זה סיבות שלא תלויות בנו ועכשיו שהודענו לחניכים שהטיול יהיה בתאריך אחר נרשמו עוד המווון חניכים. אז למרות שזה מעצבן - זה מה שהיה נכון לעשות. נועה.

2003 SkiPeR

New member
טוב...נו אני מוחל לאזור וד"א...

היום בדרך להופעה של המורדים, באתי דרך ראשל"צ.. ועברתי ליד אזור, אז רציתי לומר:
אזור נלחמת לעצמאותה

חחח...../images/Emo13.gif

נהיינו מפורסמים
אזור זה ליד חולון - בת-ים - יפו - ראשון לציון... ראית את השלטים על גדרות ירוקות כאלו (שאלה בלשון - גדרות ירוקים או גדרות ירוקות)? אם כן אז זה היה הקדימה של השבט שלנו
נועה.

Alexis14

New member
שאלה.|אישלג|

עברתי היום ליד אזור יש לי כמה דבר לומר בעניין [
].
אזור זה ממממממממש צמוד לחולון ואני עוברת שם תמיד בדרך לסבא-סבתא שגרים בחולון. 'משתלת אזור' זה מה שאני זוכרת כבר שנייייים מהדרך הלוך וחזור לסבתא וסבא!
גמאני ראיתי את השלטים של 'אזור נלחמת על עצמאותה' היום וכן, על גדרות ירוקים.
השבט שלכם זה ב'מפעל פיס לנוער', בצבע כחול מול המשתלה?

נכון...

זה חלק מהשבט שלנו... זה ה"מיבנה החדש" אבל חוץ ממנו יש עוד הרבה. אם את נוסעת שם בכביש את רואה א.א נגריית אודי או משהו כזה? אז מישם מתחיל השבט והוא ניגמר קצת אחרי המועדון פיס לנוער. וכן זה צמוד לחולון.... נועה.

למעלה