איזה זוג הכי יפה ?

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifברוק ולוקאס../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

והשני זה-- סקילס ובוון- הם כ"כ מצחיקים ביחד!!

ואוו נכון! אין על סקילז ובוון. ../images/Emo99.gif

טוב אז יש לי כמה, וזה הסדר שלי: 1. סקילז ובוון. זה הזוג הכי חמוד שיש, קיטש שמשולב בו הומור..אני מתה על זה. 2. ניילי. כי אחרי הכל, אלו ניילי. 3. ברוקאס, כי כשהם היו ביחד אלו היו הפרקים היחידים שאיכשהו הצלחתי לחבב את לוקאס.

Shampoo28

New member
ברור שניילי...:p

חח וסקילס ובוון מצחיקים ביחד XD אני מתה על סקילס איך שהוא הגן על התינוק מרייצ'ל..!!!

0RainGirl0

New member
ברוק ולוקאס

למרות שזה נורא נדוש, ולמרות שאני ממש אוהבת את גייטון, ניילי, וברייצ' - ברוקאס מנצח ובגדול. לסופיה וצ'אד יש כ"כ הרבה כימיה ורואים את זה על המסך.. למרות שבעונה 3 הם לא היו ביחדבמציאות כבר [נכון?] בכל זאת ראו שם כימיה, זה היה נראה ממש אמיתי. גם לא היו להם יותר מידי "אישוז" כמו ניילי או ג'ייטון.

שירני123

New member
חחח.. גם אותי... ../images/Emo6.gif

הקיצורים: לוקאס ופייטון = לייטון Leyton לוקאס וברוק = ברוקאס Brucas היילי ונייתן = ניילי Naley ג'ייק ופייטון = ג'ייטון ברוק וצ'ייס = ברייס Brace פייטון ונייתן = נייטון (או פייתן) Neyton או Patan ברוק ופייטון = ברייטון Breyton לוקאס והיילי = ליילי Laley
שכחתי מישהו?

ברווור שברוק וצ'ייס...

הם הזוג הכי יפה והכי מושלם!!! למרות שלא רשמת אותם אבל גם בבין וסקילס הם ממש ממש חמודים!! [ואהבתי גם את פייטון וג'ק... ונייתן והיילי בסדר...] חעחעחע רשמתי וכמעט את כולם... אבל אני לא ממש אהבתי את ברוק ולוקאס ולוקאס ופיטון.. [בקיצור גל מי שעם לוקאס כי הוא ממש ממש מעצבן....]

loli kiss

New member
ניית'ן והיילי (:)

ש ל מ ו ת D: מהפרק הראשון שהם היו יחד התאהבתי בהם - כ"כ מתאימיםם ! למרות שאהבתיגם את לוקאס וברוק אבל בשלב מסוים זה לא היה אמיתי כבר.. :/ נ.ב. קית' וקרן היו בלתי נשכחים אבל ניילי לוקחים ת'תואר :)

liran12986

New member
ניילי ברור!!!

כל פעם מחדש אני נדהמת לגלו כמה שהם מתוקים! אני מתה על השילוב של ניית'ן-שחקן כדורסל מסוקס וניית'ן- נשוי+, רגיש ואוהב. כל פעם שרואים סצנות שלהם אני מתמוססת ועולה לי חיוך טיפשי על הפרצוף...:) הכימיה בין ג'יימס לבת'אני הורגת אותי!

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifניילי../images/Emo23.gif ו...

לייטון, וג'ייק & פייטון(
אפילו יותר מלייטון), וברוק וצ'ייס!

למעלה