איזה היתעללות

טוב אני לא מבינה בווסטרן אבל...

אתם הווסטרנים אומרים שדרסז' זה לא טבעי לסוס ושאנחנו מתעללים בסוסים... אבל הנה הוכחה! סייח שמאריך צעד מעצמו בלי שאף אחד אומר לו..

Alonosha

New member
פלז'ר למשל זה ההפך מהתעללות. ../images/Emo15.gif

מה לבקש מסוס לעבור מקצבים לפי בקשה זה התעללות
לעשות מה שעושים בשיעורים זה נחשב התעללות
גוד דאם תפסיקו לחשוב שבאינגליש זה לא התעללות

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

שוב?!

תשמעו, אף אחד לא קושר לסוס ת'ביצים, האינסטיקט הראשון של הסוס זה להישתולל ולברוח! אף אחד לא צריך להחריך את הסוס לעשות את זה. איך לדעתכם עולים על סוס בפעם הראשונה?! ניראה לכם שהוא לא עושה קצת רודיאו?! אז רק שתדעו שהוא כן. אין שום התעללות בסוס, לא בווסטרן ולא באינגליש.

dearanita

New member
ודרך אגב זה בדוק שברודיאו קושרים

לסוסים את הביצים! תשאלי אפילו את הרוכבי ווסטרן!

יודעים... אבל גם הקפיצות זה....

לא התעללות כמו הווסטרן.. כי גם שהסוסים היו בטבע הם היו צריכים לקפוץ מעל דברים.. שזה גם חלק מהעניין..

©oliv©

New member
לפי דעתי כל הרכיבה עצמה

זאת התעללות!! אז במקום לריב מי יותר מתעלל בסוסים פשוט נגיד ששניהם מתעללים בסוס באותה רמה!!!!!!

כשכתבתי את

העודע התכוונתי לפרות לא לסוסים הם זורקים אותן על הרצפה וקושרים להם את הרגללים וגוררים אותן עם הסוס ואז עוסים רודיאו על הפרות איזה היתעללות!!!!!!

לדעתי

רכיבה היא לא היתעללות אבל יש בזה קצת אכזריות: אתה שם לו ברזל בפה ומוסיף לו מישקל על הגב אז לא משנה כמה הרמוניה יש יש בזה משהו כי אנחנו משנים אותו ושוברים אותו לפי הרצונות שלנו אז תסימו את הוויכוח כי כולם פה רבים עם כולם וזה לא יגמר וזה פוגע כאן במיספר אנשים אז ניסגור את זה ככה ודי

shades the king

New member
כמה שקודם הייתי מעוצבן.....

עכשיו אני הרבה יותר!!!!!!!!!!! מה ההכללה הזאת כל הווסטרן התעללות????????????????????? א. לא קושרים את הביצים!!! יש חגורה וגם את זה אני שונא! ב. יש מקצועות בווסטרן שהיחס לסוס הוא בלשון המעטה לא משהו וגם את זה כבר אמרתי פה. ג. בדרסאז' עד שמגיעים לרמות הגבוהות שבהן הלחץ על הפה של הסוס הוא קטן מאוד, עד אז הלחץ על הפה של הסוס הוא לא קטן בכלל וזה ביררתי גם עם המדריך שלי וגם עם חבר שהיה רוכב דרסאז' במשך הרבה שנים ועבר לווסטרן! זה לא פוגע בסוס לעזאזל????? ונועם עשית עליי רושם של בנאדם רציני והגיוני הוחכת עכשיו מעבר לכל ספק שאתה ממש לא....למה את יוצא בהצהרות מפגרות כאלה????? מה הקטע? מן פעילות מסיונרית? שכל העולם ירכב אינגליש כי זה הסגנון ה"נכון"???????????????????????????? אתה לא ממש יודע מה אתה מדבר.

Pink Red

New member
אוף אנשים מספיק לריב!!!!

אתם רבים על עובדות כאן!!!!!!!!!!!!!! אתם לא יכולים להגיד שווסטרן זה התעללותת כי לא כולם מתעללים!!!!! זה כמו באינגליש.... יש רוכבים שמתעללים בסוסים ויש כאלה שלא!! וגם במרוצים........... בד"כ מזריקים שטויות... אבל לא נראה לי שכולם עושים את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז דיי לריב על שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש נמאס!

דיי לריב!!! ../images/Emo110.gif

הריב הזה כל פעם עולה מחדש וזה כבר נמאס... והריב הזה לא יגמר לעולם כי רוכבי האינגליש אומרים שווסטרן זה התעללות ורוכבי הווסטרן אומרים שאינגליש זה התעללות... לפי דעתי לא ווסטרן ולא אינגליש זה התעללות,בשניהם יש תנועות טבעיות שהסוס מבצע בטבע אם זה בעת חיזור ואם זה בעת סכנה או כל דבר אחר..! רק הרודיאו זה התעללות ועל זה אני חושבת שכולם מסכימים איתי..! אז בבשה אל תריבו..!

©oliv©

New member
לסוסה פראית!!!!!!!! את ממש צודקת..

בקשר לרודיאו ואפילו אני רוכבת ווסטרן, מסכימה איתך בנושא הזה!!!

dearanita

New member
אני חושב שאתה פשוט לא מבין מהחיים

שלך והרוכב שאמר לך שבדרסז' עד שמגיעים לרמות גבוהות משתמשים בהרבה לחץ אמר לך בולשיט והוא לא מבין כלום ברכיבה ובסוסים אם הוא אומר כזה או שכנראה הוא היה רוכב כזה ואני לא התפלא אם הוא אכן היה.... אני אכן בן אדם רציני ולא מנסה להשפיע על אף אחד שלום דבר אני פשוט חושב שחלק גדול מסגנונות הווסטרן הם התעללות (למשל רודאו, רינינג ) לעומת זאת אני חושב שיש בווסטרן גם חלקים בוא לא נגיד יפים כי לדעתי ווסטרן זה לא דבר יפה אבל לפחות לא התעללות (ראה פלזר) כבר הסברתי מספיק שדרסז נכון ואני מדגיש דרסז נכון הוא מערכת של שותפות עם הסוס, הרמוניה עדינות וקלאסיקה ואין בו שמץ של תרגיל לא טבעי לסוס או שמץ של התעללות... אבל אני לא חושב להמשיך עם ההסברים אתה כנראה פשוט לא קולט... כנראה מדריכי הווסטרן השפיעו עליך יותר מדי...

dearanita

New member
אה ועוד דבר

אם רכיבה זה כל כך התעללות אז למה אתה רוכב? כנראה אתה לא אוהב סוסים כי אתה מתעלל בהם לפי התאוריה שלך... אם כל כך כואב לך הלב עליהם אז למה שלא תפסיק לרכב ותשחרר את הסוס שלך? ככה אני בטוח שהוא לא יהיה מסכן יותר...

כולם לפה ומייד!!

מה זה פה?!?!?!?? זה ניראה כאילו אתם כל הזמן מנסים להשפיל ולעצבן ולהציק אחד לשני... מתי תבינו שווסטרן ואינגליש זה שתי סגנונות שונים אבל דומים הם על אותו בסיס רובכם מנסים להעליב אחד את השני על כמה הסגנון שלו הוא התעללות וכמה שהסגנון שלו לא טוב... די כבר אולי..? אנשים מה קורה לכם מה קרה לפורום שהיה ?? היינו מפרגנות (וגם פרסה וטאז ואבו דני- הבנים היחידם שהיו אז) יותר נכון מפרגנים היינו נחמדים ולא ניסינו למצוא מה חרא בכל סגנון.. ניסינו להנות ולהעביר חוויות (משהו כזה) באינגליש יש את התחרות מהירות שזה חרא.. ויש את הרודיאו בווסטרן בכל דבר יש פאק בכל בן אדם יש פאק וקטעים שהם חרא.. אבל אל תחפשו את הפאקים ואת הדברים הדפוקים בכל אחד כי זה לא בעיה למצוא אותם אז בבקשה מנהלים תמחקו את הדין הזה או איך שלא נקרא לזה.. ותפסיקו לכתוב הודעות כאלה כי זה סתם מעצבן אחד את השני וזאת ממש לא הכוונה של הפורום.. אני רוכבת ווסטרן ואנחנו שמים מגנים בדיוק כמו באינגליש בכדי לשמור לסוסים על הרגלים שלהם ואנחנו מטפחים את הסוסים כמו בכל מקום אוהב סוסים יש חוות שמתעללים וזה לא קשור לסגנון זה קשור לאנשים.. אז תניחו לעבר

©oliv©

New member
תאיר צודקת!!!!!!!

צריך להפסיק אם כל המריבות האלה של איזה מקצוע יותר מתעלל מהשני.....וכבר אמרתי שלפי דעתי שני המקצועות רכיבה מתעללים בסוס אותו דבר.!!! לפי דעתי גם הרכיבה עצמה היא התעללות בסוס! הרכיבה היא לא משהו טיבעי לסוס....הסוס לא נברא בשביל שאנחנו נרכב עליו!!!!!

למעלה